Gigabyte GB-BACE-3150 Masaüstü Bilgisayar Yorumları

Gigabyte GB-BACE-3150 Masaüstü Bilgisayar yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 13.06.2016
    Celeron İşlemci

    İntel Celeron 1.60 Ghz 4 Çekirdek işlemci; bu dezavantajı ortadan kaldırmak için 8GB 16KVRLS/8 ram aldım, ancak buna rağmen bazen kasmalar oluyor. ( bir sefer siyah ekran, bir sefer beyaz ekran... kapatmak zorunda kaldım. ben W8,1 64 bir işletim sistemi kurdum. eğer 32bir işletim sistemi kuracaksanız 4GB RAM alın zira sadece 1,86 GB lik kısmını görüyor. 1 adet ram slotu mevcut. çok şık, küçük ve estetik. fiyatına göre iyi midir? bence iyidir... bu arada bu devirde celeron işlemci de nedir? o nu çözemedim

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.05.2016
    ofis için ideal

    8 gb ddr3l tek modül ram ve 240gb ssd takıp win10 kurdum, gayet akıcı buldum...internet,ofis,photoshop,fhd video,müzik,dosya aktarımı usb3.0..vs gibi işlerde iyi, fakat yinede ufakta olsa işlemci nin bir darboğazı var...fazlasını beklemeyin..!

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2016
    MİNİ DEV

    ÖNCELİKLE SELAM ARKADAŞLAR BEN BU PC Yİ KENDİM FOTOĞRAFCIYIM DÜĞÜN SALONLARINDA EXPRESS BASKI YAPMAK İÇİN UYGUN MALİYETLİ OLARAK TOPLADIM 4 GB REM TAKTIM SAMSUNG SSD MODEL 750 EVO OLAN 120 GB SSD DİSK İLE SÜPER ÇALIŞIYOR LEPTOPLARIN İ3 İŞLEMCİSİNDEN BENCE HIZLI AMA WİNDOWS 7 KURACAKLAR BİRAZ ZORLANACAK WİN7 KURMAK İÇİN YETKİLİ SERVİSTEN DESTEK ALIYORSUNUZ MAİL ÜZERİNDEN WİN8 VE WİN10 HERHANGİ PROBLEM YOK BEN ŞU AN ÇOK MEMNUNUM BEKLENTİMİN ÜZERİNDE İŞLEMCİLERİ 6 NESİL YENİ İŞLEMCİ OLDUĞU İÇİN WİN7 SIKINTI OLUYOR...

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.02.2016
    HDD ve RAM olmadığını unutmayın

    Cihaz içinde HDD ve RAM yok. Gigabyteın sitesinde desteklenen RAM ve HDD bilgileri var. RAM olarak 1.5V değil 1.35V seçmek zorundasınız. Tek DIMM slotu var ve maksimum 8GB RAM kullanabilirsiniz. Kingston KVR16LS11 serisi bir RAM uyumludur. Aynı şekilde HDD içinde desteklenen disk listesi sitelerinde var. Western Digital WD5000LPLX uygundur. Diğer kapasitelerde de sorun yok. Ben 840 EVO 500GB taktım çalışır mı diye merak ettim fakat sorunsuz çalışıyor. Üzerinde linux çalıştırdığım için gereğinden fazla yeterli. 4 çekirdekli Celeron, 1080P videoları kesintisiz 2 ekranda oynatıyor. USB portları Intel Extensible 3.0 olduğu ve USB 2.0 çıkışı olmadığı için Windows 7 kurarken bu sürücüleri Windowsunuza entegre etmeniz gerekiyor. Windows 8 ve sonrasında bu sorun yok. Direk flash belleğiniz ile boot edip yükleme yapabilirsiniz. Fiyatına göre hiç düşünülmeden alınacak bir ürün. Ofisler içinde normal kullanıcılar için uygun olduğundan emin olabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2015
    Grafik ünitesi problemi

    Kendi sitesindeki Intel Graphics sürücülerini kullandığımda durup dururken ekranın donması görüntü gelmemesi siyah ekran gibi sorunlarla karşılaştım. Intelin kendi sitesindeki güncel sürücüleri yükleyince sorun ortadan kalktı (en azından 1 haftadır). Bilgilerinize.

  • Webden Al aracılığıyla, 26.11.2015
    ideal htpc

    SANDISK 120 GB SSD DİSK SATA 3 SDSSDA-120G-G25 ve KINGSTON KVR16LS11/4 4GB DDR3 1600MHz (1.35V) ürünleri ile birlikte satın aldım. Salonda TV altında HTPC olarak gayet başarılı şekilde hizmet veriyor. Dizaynı ve küçüklüğü ile salonda sırıtmıyor. İlk geldiğinde linux üzerinden çalışan kodi ile kullanmıştım fakat daha sonra elimdeki windows 7 lisansını kurdum. Cihaz üzerinde sadece usb 3.0 portu var, windows 7 usb 3.0'ı kurulum sırasında tanımadığı için kurulum öncesi usb 3.0 sürücüleri win 7 kurulumu içerisine gömülmesi gerekiyor. Kısa bir işlem ama acemi bir kullanıcıysanız ve win 7 kuracaksanız sıkıntı yaşayabilirsiniz. Öte yandan güncel linux veya win 10 kurarsanız hiç bir sıkıntı yaşamazsanız. Ben windows 7'yi 10'a yükselttim, gayet mutlu bir şekilde devam ediyorum. Ürün 2015 kasım itibariyle alabileceğiniz en son sürüm celeron, celeron olduğu için günlük bilgisayar ihtiyaçlarınız için yavaş kalabilir ama streaming, multimedia gibi ihtiyaçlar için gayet yeterli hıza sahip. Sadece bu işlemleri yapacaksanız i3'lere çıkmaya hiç gerek yok. Ürün 4k playback'i 30fps için destekliyor, performansı için de gayet iyi deniyor. Benim bu çözünürlüğü izleyecek ekranım olmadığı için deneme şansım olmadı.

  • Webden Al aracılığıyla, 28.10.2015
    fiyasko mu?

    Büyük bir hevesle aldım. Windows 7 usb 3.0 portları tanımadığı için yazlımla windows 7 ye usb 3.0 gömdüm. Kurulumu yaptım. Ama ne zaman internete girsem veya film izlesem hop kara bir ekran , yanıt yok. Geri yolladım. Sağolsun webdenal servise yolladı. Akibet belirsiz. Bakalım ne olacak... iki yıldızı da Webdenal için verdim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.10.2015
    Süper,

    Üründen şirketim için 18 adet aldım + SSD 120Gb + 4GB Ram. 5sn içinde açılan windows 8.1, problemsiz wifi, hoş dizayn, güzel video performansı, hdmi + vga çift monitör, duvara monitöre monte. Ne ararsanız var. Ürün gayet başarılı. Fiyat hepsiburada.com ile yarışılmaz ve hızlı teslimat. Teşekkürler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Gigabyte GB-BACE-3150 Masaüstü Bilgisayar kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Gigabyte GB-BACE-3150 Masaüstü Bilgisayar yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat