Gigabyte GB-BSİ5H-6200 Masaüstü Bilgisayar Yorumları

Gigabyte GB-BSİ5H-6200 Masaüstü Bilgisayar yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • İnce Hesap aracılığıyla, 27.08.2016
    yeterli işlerim için

    çalışmak için aldım ben bu bilgisayarı. hem yer kaplamıyor hem de yeteri kadar hızı sağlıyor office programları için. bunun dışında arada sırada dizi izliyorum sadece ve sorun çıkartmıyor görüntüde. fazla ses çıkartmıyor fanı ve dış tasarımı kendine hayran bıraktı beni.

  • NI1 aracılığıyla, 23.06.2016
    sorunsuz alışveriş için teşekkürler...

    sorunsuz alışveriş için teşekkürler...

  • Webden Al aracılığıyla, 17.04.2016
    Kesinlikle Tavisye Ediyorum...

    Öncelikle yorum yapmak için 1 aydır kullanıyorum ve bu sürenin sonunda fikrimi paylaşmak istedim. Kesinlikle multimedia kasa gibi düşünmeyin. Çift monitör (22" ve 19" Samsung LED) ile çalışıyorum verimlilik oldukça iyi. Üzerine aldığım: RAM: Kingston HyperX Impact Black 8GB 1600MHz DDR3 Notebook Ram (HX316LS9IB/8) SSD: Sandisk Ultra II 240GB 550MB-500MB/s Sata 3 SSD (SDSSDHII-240G-G25) parçalar ile hızda devrim yaşadım. Zira bilgisayarımda Windows 10 Home (64 bit) kurulu ve bilgisayarı açma düğmesine basmamdan sonra (Boot ekranı dahil) masaüstünü görmem 10 saniye sürüyor. Masaüstünü görür görmez istediğim uygulama ile çalışmaya başlıyorum. Ultrabookların uyanma süresi gibi açılış süresi veriyor bana. Şayet harici hard disk ile destekleyip yüksek bir depolama alanına ihtiyaç duymam diyorsanız aynı seri SSD 'nin 120 GB olanları var ki 120$ civarında yarıyarıya bir kar sağlayacaktır. Aynı konuda RAM için de 4 GB modelini alarak tasarruf etmeyi düşünebilirsiniz. Office 2013 uygulamalarında, yükleme ekranını görmüyorum bile. Çift tıkladığımda yazı yazmaya hazır halde pencere açılıyor. Oyun olarak oynadığım tek oyun Diablo III - Reaper of Souls. Açıkcası orta seviye grafik özellikleri ile 1920x1080 çözünürlük ve 60Hz olarak hiç takılma olmadan akıcı bir şekilde oynuyorum. Ekran çipseti Intel HD Graphics 520 ve ortalama değerlerde oldukça başarılı olmaya yeterli görüyorum. Isınma, donma, ağırlaşma kesinlikle olmuyor. İşlemcideki kendi kendine o-clock yapma özelliği sayesinde oyun oynayan arkadaşlar, oyuna başladıklarında işlemci yükü oyuna uygun olarak ekran kartı ile aralarında dağıtılıyor. Şayet oyun oynama ihtiyacınız yoksa, aynısının i3-6100 olanını (GB-BS-i3-6100) ofis için aldım. Performanstan zerre ödün vermeden orada da kullanıyorum. Nereden baksanız arasında 100$ kadar bir fark var. Oyun oynamayan arkadaşların bu farkı ödemesine kesinlikle gerek yok. İnternet hızına gelince, tamamen bağlantı hızına bağlı. Ancak unutmayın ki bilgisayarın kablosuz ağ kartında çift bant özelliği var. Yani 2.4GHz ve 5GHz ile çok rahat yüksek hızlara çıkılabiliyor. Özellikle sadece internette dolanıp, basit ofis işleri yapacaksanız muhakkak GB-BACE-3150 serisini almanızı öneririm. 4 çekirdek ve 120$ gibi uygun bir fiyatla basit ihtiyaçlarınızın hepsini karşılayacaktır.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Gigabyte GB-BSİ5H-6200 Masaüstü Bilgisayar kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Gigabyte GB-BSİ5H-6200 Masaüstü Bilgisayar yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat