Apple Mac Mini MGEN2TU/A Intel Core i5 1 TB 8 GB Intel Masaüstü Bilgisayar Yorumları

Apple Mac Mini MGEN2TU/A Intel Core i5 1 TB 8 GB Intel Masaüstü Bilgisayar yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 19.06.2018
    Şahane

    Şahane bir masaüstü bilgisayar olmuş

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.02.2017
    Bir Yıldız

    swift ve ios uygulama gelistirmek icin 3d gerek bu cihazda 3d ozelligi yok. Bu cihazla Google Fiber'e baglanmak icin ayrica 800-1200 tl daha masraf yapmaniz lazim ve fiyatina gore islemci hizi cok dusuk gene de siz bilirsiniz grafiker olarak cebimden bu fiyata bu ozellikleri olan bir cihaz almam.ticari kullanim icin en fazla yapabilecegi kapasite 9% / 11% arasidir.yani bununla en baba isi yapsan elektrik parasi dahil 3 senede kendisini amorti eder.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.05.2016
    Şahane

    Eger bir mac alacak paraniz yoksa ve bu deneyimi yasamak istiyorsaniz kacirmayin derim Benim alma amacim swift ile ios icin mobil uygulama gelistirmek. Bununla birlikte birde windows isletim sistemine sahip cihazim var almadan once windowsla android icin bu makine ile de ios icin uygulama gelistiririm dedim ama bunu aldiktan sonra windows isletim sistemli bilgisayarimin yuzune bakmadim yani bu makine ile her iki platform icin uygulama gelistirilebilir saygilar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.03.2016
    Mükemmel

    Ürünü yaklaşık 1,5 Yıldır kullanıyorum.. Herşeyiyle mükemmel .. İşletim sistemi Windows tan daha iyi .. ALIN pişman olmazsınız

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.02.2015
    Apple Farki

    yaklasik 10 yildir exper kullaniyorum artik yetti aldim bende oncelikle isletim sistemi windows a gore cok daha iyi 4 gundur kullaniyorum BENQ ekranimla tam uyum icinde bu bilgisayari alin 7 yil rahat kullanirsiniz :)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Apple Mac Mini MGEN2TU/A Intel Core i5 1 TB 8 GB Intel Masaüstü Bilgisayar kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Apple Mac Mini MGEN2TU/A Intel Core i5 1 TB 8 GB Intel Masaüstü Bilgisayar yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat