HP Des 570-P023NT Masaüstü Bilgisayar Yorumları

HP Des 570-P023NT Masaüstü Bilgisayar yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 17.07.2019
    Gayet güzel

    Ürünü eksiksiz aldım paketleme özenle yapılmış

  • Media Markt aracılığıyla, 04.11.2018
    Güzel

    PC çok iyi baya hızlı gayet iyi ürün

  • Media Markt aracılığıyla, 30.08.2018
    HP

    MAĞAZADAN ALMIŞTIM MEMNUN KALDIM. TAVSİYE EDERİM

  • Media Markt aracılığıyla, 23.04.2018
    makine

    çok seri bir makine performansından çok memnun kalacaksınız.

  • Media Markt aracılığıyla, 17.02.2018
    Bilgisayar

    Media Mark ' tan , internet yoluyla sipariş ettiğim bilgisayar kargo ile çok çabuk geldi. Hızlı , kullanışlı , pozitif performans ile tavsiyeye değer bulduğum üründen çok memnun kaldım . Ancak , bu ürün İzmir mağazalarında bulunmuyordu. İstanbul 'dan satın almakta bankam ile bir çok sorun yaşadım . Güvenlik nedeniyle iki kartım da bloke edildi . Bilgisayarın bloke edilen iki adet bedelleri de uzun süre Medya mark yetkililerince bankama iade edilmedi... Banka , Medya mark ile halletmemi bildiriyor ; Medya mark ise , bankayla halletmemi söylüyorlardı. Bilgisyarı , başka bir kişinin kredi kartı ile almak zorunda kaldım. Medya markta müşteri hizmetlerinde , ilk gün bir bayan yardımcı oldu ; bloke edilen iki adet bedel gördüğünü , bloke edilen bedellerin bankaya iade edileceğini , eğer iade edilmemişse tekrar telefon etmemi bildirdi . İade olmayınca , iki gün sonra tekrar telefon ettim . Bu defa başka bir bayan bana Medya mark kayıtlarına bakma yetkisi olmadığını söylüyerek talebimi reddetti . Kısaca , çok sıkıntı çektim. İki kartımı da iptal ettirdim. Maalesef , kataloklarınızdaki bir çok kaliteli ürün İzmir mağazalarınızda bulunmuyor. Olsaydı bu eziyetleri çekmezdim. Saygılarımla.

  • Media Markt aracılığıyla, 06.02.2018
    Bütün oyunları kaldırıyor.

    GTA 5 oynuyorum ve hiç kasmıyor herkese tavsiye ederim.

  • Media Markt aracılığıyla, 31.01.2018
    İndirim

    İndirim yapabilir misiniz?

  • Media Markt aracılığıyla, 08.01.2018
    Tam bir performans ürünü

    Ürün gayet hızlı ve başarılı. Bu performansta bir ürün beklemiyordum fiyatı biraz yüksek ama sadece işlemci ve ekran kartının fiyatı düşünüldüğünde nolmal kalıyor. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim memnun kalırlar.

  • Media Markt aracılığıyla, 07.01.2018
    ürün

    ürün gayet iyi beklenilen performansı rahat veriyor kasa seçimi oldukça iyi

  • Media Markt aracılığıyla, 27.12.2017
    çok iyi

    gerçekten harika donanımlı ve yüksek performanslı bir kasa çok beğendim gayet memnunum hiç bir sıkıntısı yok hızlı kargo için teşekkürler mediamarrkt

  • Media Markt aracılığıyla, 06.11.2017
    güzell

    Bukadar hızlı olucağını hiç beklememiştim rahatlıkla csgo oynayabiliyorum 90 fps üzeri falan alıyorum bide kargo çok güvenli her anını takip edebiliyorsunuz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
HP Des 570-P023NT Masaüstü Bilgisayar kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. HP Des 570-P023NT Masaüstü Bilgisayar yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat