Turbox ATM900034 Intel Core i7 1 TB 8 GB AMD Masaüstü Bilgisayar Yorumları

Turbox ATM900034 Intel Core i7 1 TB 8 GB AMD Masaüstü Bilgisayar yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2019
    DİKKAT ?

    Arkadaşlar bu bilgisayar kandırır özellikleri iyi ama işlemcisi 1.nesil onu siz düşünün bu işlemci intel9 bile olsa bi işe yaramaz arkadaşlar dikkat edin diğer bilgisayarlara da bu fiyata oyuncu bilgisayarı olmaz olsa olsa amd a6 işlemci geforce 540 fln takın arkadaşlar DİKKAT ? ?

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2018
    Beş Yıldız

    bilgisayardan çok anlamam ama bu özelliklerde araştırdıklarım içinde fiyatı en uygun olanı buydu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.06.2018
    Bilgisayarların kontrolü

    Bilgisayar güzel, hard disk ssd olabilirdi. Kasanın açılmasını engellemek amacıyla arka bölüme güvenlik bandı yapıştırılmış. Güvenlik bandı zarar görürse firma garantinin devre dışı kalacağını belirtmis. Bilgisayarı monitöre bağladım fakat görüntü gelmedi. Bende kasayı açtım. Ekran kartı yerine tam oturtulmamiş. Demekki orada kontrol edilmemiş. Sonuç olarak bilgisayar yeterli, satıcı biraz daha dikkatli olmalı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Turbox ATM900034 Intel Core i7 1 TB 8 GB AMD Masaüstü Bilgisayar kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Turbox ATM900034 Intel Core i7 1 TB 8 GB AMD Masaüstü Bilgisayar yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat