Epson L4150 Çok Fonksiyonlu Yazıcı Yorumları

Epson L4150 Çok Fonksiyonlu Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel & Kalite

    Ürünü hepsiburada satıcıdan indirimde aldım. Başlangıçta biraz uğraştırıyor. Kağıdı az koyduğum için ilk test çıktıda kağıt sıkıştı, kağıdı 30 civarı koyun en az. Cihazdan sıkışan kağıdı alırken yazıcı kafası neredeyse o konumda olsun. Mürekkepli çekmesi için belirtilen tuşa basıp 10 dakika gibi beklemek gerekiyor. Ben gelen Cd ile ağa bağladım. Telefona indirdiğim uygulaması üzerinden çıktı da aldım. İlk izlenim güzel tasarım, güzel çıktılar. İlerisini zaman gösterecek.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.10.2019
    Beş Yıldız

    ürün güzel fakat kargolama sürecinde ambalaj biraz kötüydü

  • Media Markt aracılığıyla, 02.07.2019
    DENEYİP GÖRECEĞİZ

    YORUM ÜZERİNE ALMA KARARI VERDİK

  • NI1 aracılığıyla, 29.05.2019
    EPSON L4150 Çok ekonomik.

    L4150 güzel ve ekonomik bir yazıcı, tüm mürekkepler ve fazladan 1 bk siyah tümü full dolu orijinal şişelerinde geldi. Fiyatı yüksek ama gider maliyeti çok düşük....Canon pixma ip7250 kullanıyordum, ip7250 1pi damlacık 5 renk idi resim kalitesi daha iyi idi L4150 3pl damlacık nozzle sahip ama tatminkar sonuç veriyor. 1 yıldızı o yüzden kırdım. L4150 çok çok çok ekonomik Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2018
    Güzel tasarım. Ancak kesinlikle çok pahalı !!!

    Çok pahalı. Fiyat bukadar yüksek olmamalı. Epson güzel yazıcılar üretiyor ancak bu yazıcının fiyatı gerçekten çok yüksek.

  • Media Markt aracılığıyla, 13.11.2018
    on numara

    alalı 1 hafta oldu 500 sayfa çıktı aldım şimdilik on numara. başka makinelerde kağıt haznesi alttan açılıp konduğu için sorun olabilir ama bu makinede üstten kağıdı koyuyorsunuz.o yüzden arkalı önlüde pek sorun olmuyor çıkanı direk üstten bırakarak arkalı önlü çıktı alabiliyorsunuz. renkli kalitesi orta derecede.sadece tarama yaparken veya fotokpide zorluk yaşayabilirsiniz öğrenene kadar. ama ekran olmaması fotokopide sayı girilmesini önlüyor o sıkıntısı var. her fotokopide tek tek tuşa basmak zorunda kalıyorsunuz.dolumu kolay ve temiz yapılıyor.sese gelince ses yapıyor illaki ama ekonomik olması onu bastırıyor.hızı da kartuşlu bi yazıcı için yeterince iyi tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 09.10.2018
    Super! Tereddüt etmeyin!

    Paketi super.. Ürün kaliteli.. Basımı tasarruflu.. Daha ne isteyebilirim

  • Media Markt aracılığıyla, 13.12.2017
    Güzel

    Kaliteli şık bir ürün herkese tavsiye ederim performansı da gayet iyi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Epson L4150 Çok Fonksiyonlu Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Epson L4150 Çok Fonksiyonlu Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat