Samsung 860 EVO MZ-76E250BW 250 GB 2.5" 560-520 MB/s SSD Sabit Disk Yorumları

Samsung 860 EVO MZ-76E250BW 250 GB 2.5" 560-520 MB/s SSD Sabit Disk yorum ve tavsiyeleri

(1399 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Eflasyonla Mücadele

    Doların artmasından sonra bu fiyatlara bulamıyorduk. Çok teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bu zamanda uygun fiyata bulunca almak lazım

    Lenovo IdeaPad 300 laptopumun HDD yerine ssd taktım, HDD yi 2. depolama diski olarak kullanıyorum. Eşekten inip ata binmişim gibi oldu adeta. Harika bir ürün!

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    samsung data migration programı ile 35 dakika süren bir klonlama işlemi sonrası şuan kullanıyorum ve şimdilik her şey süper görünüyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Cok hizli teslim suresi ayrica Cumartesi günü teslim ettiler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün gayet başarılı, hepsiexpress ile hemen ulaştı. Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tercih edilmeli.

    Ürünün son kullanıcılara sunduğu performanstan bahsetmeme gerek yok, çok başarılı. Senelerce HDD kullandıktan sonra gözümü karartıp aldım ve memnunum. Paketleme iyiydi ve güvenlik bantları üzerindeydi. Ayrıca olması gerektiği gibi, RAW biçimde geldi. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet iyi

    24 saat sonra geldi urun kutusunda saglam pakette super hizda tak calistir pc kendi kendi geldi tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    çalışıyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Toshiba Satellite L-70 kullanıyordum, SSD taktım Toshiba monster oldu. Tavsiye ederim!

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok iyi

    Eski laptop ımı değiştirmeyi düşünüyordum, yavaşlığından dolayı. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile samsung ssd alıp, taktım. Bilgisayarda inanılmaz bir hızlanma oldu. Kesinlikle parasını hak ediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükkemmeeeel

    2010 yılında aldığım MacBook Pro ya instal etdim.Gerçekten bilgisayarım resmen cağ atladı.mükkemmel bi ürün şiddetle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    eski laptopa can geldi

    eski laptopa ram ve ssd takviyesi yaptım. bilgisayarımı tanıyamıyorum. 5 dk acılan bilgisayar 10 saniyede açılıyor. Yalnız bununla oyun oynamanın alakası yokmuş onu anladım. sadece bilgisayar çok hızlı çalışıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Süper hızlı

    Çabuk gönderim için teşekkürler. Ürün elime gayet güzel bir biçimde ambalajlı geldi. HP slim laptopun DVD kısmına 9.5 mm kızak ile taktım. 3 dakikada açılan bilgisayarım 12 saniyede açıldı. Benim gibi dvd kısmına takan arkadaşlar win 10 açılımında hata alıyorlarsa, win 10 kurulumunda windowsun kurulacağı disk bölümünde recovery diski hariç diğer önbellek disklerini ve windowsun kurulu olan diskide yedeğini aldıktan sonra silip ssd temiz bir kurulum yapsınlar. Win 10 home da usb ile kurulum diski hazırlayıp onunla kurun. Sorunsuz çalışıyor şu an. Eski dvd kapağını söküp yeni aldığım kızağa taktım süper oldu. Gerçekten de çok hızlı çalışıyor. Üzerindeki harddiski de yedek olarak kullanıyorum. Ssd ye gereksiz dosyalar yüklemeyin. Ofis gibi sık kullandıklarınızı ssd ye yükleyin diğerlerini harddiske yükleyin. İyi günler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye edilir

    Kargo hepsiburada'nın olduğu için hızlı geldi. Ürünü anlatmaya çok da gerek olduğunu düşünmüyorum. Alma düşünceniz varsa bu fiyatı kaçırmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    kendi programı ile eski hardiskimi klonladım ve eski hardiskimi sökerek bunu taktım. 530/510Mb/s hızda şu anda. bu fiyata alıbabilecek en iyi ssd lerden birisi. 25 sn de gelen masaüstü abartmıyorum artık 4 sn de hazır.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Sdd farkını denemek için aldım

    Casper Nirvana c700 laptopum için aldım kurulumu kolay basit bios dan flash bellek ile temiz kurulum yaptım hdd ile 2 dk açılan bilgisayar almış olduğum ssd ile 14 saniyede açılıyor ve Windows kurulumu 4 dk sürdür siz tahmin edin hızını (Tek sıkıntım kargo şirketi ile oldu başka türlü hiçbir sıkıntım olmadı) Hepsiburada.com ailesine teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    yorumlarda söylendiği gibi gerçekten güzel ürün. tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel Ürün

    Uygun fiyata güzel ürün. Samsung'un daha güvenli olacağını umarak satın aldım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel

    Şiddetle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel

    Kargo hızlı geldi. Ssd de zaten kaliteli. Sonuçta samsung.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung 860 EVO MZ-76E250BW 250 GB 2.5" 560-520 MB/s SSD Sabit Disk kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung 860 EVO MZ-76E250BW 250 GB 2.5" 560-520 MB/s SSD Sabit Disk yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat