Samsung 500 GB 860 Evo MZ-76E500BW 2.5" 550-520 MB/s SSD Sabit Disk Yorumları

Samsung 500 GB 860 Evo MZ-76E500BW 2.5" 550-520 MB/s SSD Sabit Disk yorum ve tavsiyeleri

(964 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Verileri aktarmak için bir ara kablo gerekiyor ve bu kablo kutudan çıkmıyor. Gerisi gayet güzel. Bilgisayarın açılma hızı muazzam arttı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Mükemmel performans

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Teşekkür ederiz

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hız Arayanlara

    HDD'den SSD'ye geçtim. Bugüne kadar neden almadım dediğim bir ürün. Bilgisayar ve programlar beklediğimden bile hızlı açılıyor. Kurulumlar da çok hızlandı. Bilgisayarınızın yavaşlığından şikayetçiyseniz hiç düşünmeden alabilirsiniz. Diğer yorumlarda da bahsedildiği gibi Hepsiburadanın kutusu kendi kutusundan daha büyük fakat kutunun büyük olması dolayısıyla ürüne herhangi bir zarar geleceğini düşünmüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Hızlı teslimat, sorunsuz paketleme, doğru ürün, ürün çalışıyor. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Yüksek performans

    Merhaba. Ürün elime 1 günde ulaştı. Uzun araştırmalar sonucunda fiyat performans ürünü olarak samsung 860 evo almaya karar verdim. bu üründen tam performans alabilmeniz için yapmanız gerekenleri kısaca anlatmak istiyorum. Aksi halde tam verim alamazsınız 1. bios ayarlarınızdan uefi yi seçin ve yine bios ta ahci modu devrede olsun. 2. windows flash diski oluştururken uefi gpt seçin.3. format bittikten sonra güncellemeleri de yapın ve ardından samsung magician uygulamasını yükleyin ve rapid modu açın. bu adımları dediğim gibi uygularsanız. hem pc niz saniyeler içerisinde açılır ve kullanırken daha yüksek verim alırsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    kötü paket

    kutunun içinde hiç bir önlem alınmamış şekilde gönderdiler, en azından balonu poşetle sarsaydılar

  • HepsiB. aracılığıyla
    Özenle taşınması önemli değil.

    SSD harddiskler mekanik disk barındırmadığından özenli taşınması çok ta önemli değildir. Ha usb belleği taşımışsın ha bu harddiski taşımışsın. Değişen bir şey yok.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Urun,orjinal,faturali,kapali kutuda cok iyi paketlenmis bir sekilde eilme 24 saat icinde ulasti..Cok tesekkur ediyorum

    Orjinal,faturali urun

  • HepsiB. aracılığıyla
    4 Yıldız

    Cihaz çok hızlı ve boyutundan beklenmeyecek bir performansa sahip.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Programlar patlama şeklinde açılıyor :)

    Öncesinde açılırken nazlanan programlar artık patlama efekti gibi açılıyor. Asus x550jx laptopa ana harddisk olarak takıldı. BOIS tan AHCI, SMART ve Secure ayarları "Enable" yapıldı. SSD GPT formatıyla biçimlendirildi. Windows 10 64 Bit açılışı power tuşundan masaüstüne kadar 12 saniye, kapanış 2 saniye. GPT formatıyla sorun yaşarsanız MBR ile devam edebilirsiniz. SATA desteği olan eski bilgisayarlara bile takılmasında büyük faydası olacaktır. Sonrasında çıkarıp yeni bilgisayara takılabilir. Anakartın SATA 6 Gbps desteği yoksa performans yarıya düşer. Bunu tespit etmek için programlarla anakart güney köprüsü chipset modeli öğrenildikten sonra Intel veya AMD nin sitelerinden bu destek olup olmadığı araştırılabilir. Bilgisayarda USB 3.0 çıkışları olması bu desteğin olduğu anlamına gelmez. HWinfo gibi programlarlada 6 Gb/s değerini görüp " aaa bilgisayarın SATA 6 Gbps desteği varmış" diye düşünmeyin. Oradaki değer mevcut harddiskin teknolojisini göstermektedir. Son sözü anakar güney köprüsü söyler. Aşağıdaki resimde Intel in bazı chipsetleri ve destekledikleri teknolojiler mevcut. Belki faydası olur diye ekledim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün zaten kendini kanıtlamış mükemmel bu açıdan ama kargo kutusu ezik büzüktü hdd olsa sağ çıkması mümkün değildi. Bu yüzlen kargo yu beğenmedim!

  • HepsiB. aracılığıyla
    SSD’de Samsung’tan Şaşmayın

    Muadillerine bakıp bu daha pahalı neden alayım ki demeyin. Aradaki fiyata gerçekten değiyor. Mükemmel bir ürün. Hızına yetişemiyorum :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    SSD FARKI...

    1,5-2 dakkada açılıp kendine gelemeyen bilgisayar bu alet sayesinde 7 saniyede açılıp 14 saniyede masaüstü hazır hale geliyor bilgisayarıma müthiş bir hız kattı bazen bu benim bilgisayarım mı diye şüphe ediyorum:)) bütçeniz uygunsa tavsiye ederim değilse farklı markalarda muadillerine bakabilirsiniz sonuçta SSD, HDD’den çok farklı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika

    3 sn PC açılıyor baya iyi daha önce almadığınıza pişman olacaksınız teşekkürler hepsi burada ekibi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Bilgisayar düzeyimiz için gayet güzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    Muhteşem

    Yaklaşık olarak 2 aydır kullanıyorum pc ye can geldi çok seri ve hızlı.Sadece şu sorun varki asus anakart ve amd işlemci kullanıyorum yaşadığım sorun şöyle vıd 1200 ve benzeri rakamlarla güncel dönemlerde oluşan ekrana geç iletme gibi sorunlar yaşanıyor bunun sebebide amd sata kontrolcülerinde gozukuyor samsung amd ye atıyor suçu amd samsunga böyle bir problem çıkarıyor ama ssd nin rapıd modunu açtıgınızda ise bu sorun %90 olarak ortadan kalkıyor ucusa geçiyorsunuz :) kapalı konumda 15 sn sürebilir açılış ama modu acarsanız max 5 sn

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Harika almak isteyenler hiç şüphesiz alsınlar

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güvenilir Satıcı Hızlı Teslimat

    Söylendiği gibi 2 gün içerisinde elime ulaştı bir sıkıntı yok üründe teşekürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok iyi

    Eski dizüstü bilgisayarım güvenli mod'da bile 20 dk.da zor açılıyordu. Bir klasörü açmak bile işkenceydi. Bir kaç kez formatlayıp temiz kurulum yaptım ama düzelmedi. Nerdeyse 3-4 bin liraya yeni notebook almak üzereydim. Sonra HDD'in bozulduğundan şüphelendim ve bu SSD'yi aldım. Şimdi 15 saniyede windows açılıyor, resmen yeniden doğdu laptopum. Gerçi benim sistemim eski olduğu için SATA III 'ün hızını yakalayamıyorum ama olsun SATA I bile yetiyor. Eğer bilgisayarınızı yenilemeyi düşünüyorsanız hard diskinizi kontrol edin. Belki sadece HDD'yi yenilemek yetecek. Hele bir de EVO 860 gibi iyi bir SSD alırsanız şimdiye kadar niye yapmadım diyeceksiniz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung 500 GB 860 Evo MZ-76E500BW 2.5" 550-520 MB/s SSD Sabit Disk kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung 500 GB 860 Evo MZ-76E500BW 2.5" 550-520 MB/s SSD Sabit Disk yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat