Mitsubishi SRK50ZS-S A++ Sınıfı 18000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima Yorumları

Mitsubishi SRK50ZS-S A++ Sınıfı 18000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima yorum ve tavsiyeleri

(61 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü aldıktan hemen sonra yorum yapmak istemedim ve bir ay kullandım, aradığım en önemli özellikler sessiz ve az enerji tüketmesiydi. Beklentilerimi gayet iyi karşıladı. Satıcı gayet olumlu, Güler yüzlü ve çözüm odaklı. Montaj ekibi içinde aynı şeyleri söylemek isterdim fakat 4 gün sonra zorla montaj yaptırabildik sağ olsunlar lütüf ettiler zorlada olsa.. Sadece servis yüzünden ürünü geri iade etmeyi bile düşündük böyle bir markaya hiç yakıştıramadık bu kadar ilgisiz ve amatör bir servis görmedim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü aldıktan hemen sonra yorum yapmak istemedim ve bir ay kullandım, aradığım en önemli özellikler sessiz ve az enerji tüketmesiydi. Beklentilerimi gayet iyi karşıladı. Satıcı gayet olumlu, Güler yüzlü ve çözüm odaklı. Montaj ekibi içinde aynı şeyleri söylemek isterdim fakat 4 gün sonra zorla montaj yaptırabildik sağ olsunlar lütüf ettiler zorlada olsa.. Sadece servis yüzünden ürünü geri iade etmeyi bile düşündük böyle bir markaya hiç yakıştıramadık bu kadar ilgisiz ve amatör bir servis görmedim.

  • Amazzon aracılığıyla, 13.07.2023
    Düşünmeden alabilirsiniz.

    Ürün elimize hemen, sorunsuz ulaştı. Ama bahsetmek istediğim en önemli konu satıcının inanılmaz ilgili ve ürününün arkasında olması. Aslında internetten meblağı yüksek ürün almak her zaman mantıksız gelmişti bana bir problem olursa muhatap bulamam diye... lakin satıcı bu konudaki tüm bakış açımı değiştirdi. Bulunduğum ilden ürün alıyormuş gibi her soruma bir cevap, her sorunuma bir çözüm buldu. Gözünüz kapalı ürün alabileceğiniz bir firma, nezdinizde kendilerine tekrar teşekkür ediyorum.

  • Morhipo aracılığıyla, 04.02.2022
    Ürünü satın aldı

    Kargo cok hizli geldi firma da cok titiz ve anlayışlı idi tek sorun yaşadığım kisim montaji biraz gec yapmalari oldu ama gelen iklimsa teknik servis çalışanları da cok kibar ve isini cok iyi yaptilar

  • Morhipo aracılığıyla, 23.01.2022
    Ürünü satın aldı

    Klimadan memnun kaldık. Ayrıca kibar, işini ustalıkla ve titizlikle yapan montaj için gelen İklimsa ekibine ayrıca teşekkür ederim. 10 üzerinden 10 yetmez size. Ellerinize emeğinize sağlık 👍

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.01.2022
    Tavsiye ederim

    Olumlu yönleri: 4 yönlü hava salımı özelliği ile her alana aynı ısıyı veriyor. Benle eşim farklı alanda oturduğumuzda hava yönü aynı doğrultuda geliyor. Ayrıca evin içine tamamen ısı veriyor. Isıtma ve soğutma yöneliminin çok kaliteli bir düzeyde yayılması çok hoşumuza gitti.Eve gelen misafirlerimizi gönül rahatlığıyla istedikleri düzeyde ısı vererek rahatlatıcı bir ortamda ağırlıyoruz. Yaz ve kış aylarının olmazsa olmazı olabilecek bu ürünü almak isteyen herkese tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.01.2022
    Memnun kaldım

    Olumlu yönleri: 36.5 kg ağırlığında olan bu klimayı sorunsuz bir şekilde istediğim alana taşıyabiliyorum. Bazen çocuklarımın odasına taşımam gerekiyor. Bunu kolay bir şekilde ve kolay kurulum özelliği ile sürekli yapabiliyorum. Sürekli başka alana taşımam gereken bu klimayı çok faydalı olduğunu gördüm. Her açıdan ihtiyaçlarımı üst düzeyde karşılıyor. Biz ailecek çok memnun kaldık almak isteyen herkese bu ürünü almalarını tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.08.2021
    iyi

    Olumlu yönleri: Evimiz çok sıcak olduğu için yazın vazgeçilmezi klima oluyor. Alırken yorumları ve fiyatları inceleyerek karşılaştırma yaparak Mitsubishi SRK 50 ZS-S aldık. Ürün güzel paketlenmişti ve elimize beklediğimizden daha kısa bir sürede ulaştı. Satıcıya ve GittiGidiyora teşekkürler. Ürün gayet güzel ve uzun süre kullanılabilir duruyor ilk izlenimime göre. Almak isteyenlere tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.07.2021
    zamanla anlaşılır bakalım

    Olumlu yönleri: ürünü kullanmaya başladık iyi görünüyor Olumsuz yönleri: emsallerine göre fiyatı yüksek

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.06.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) mitsubishi 18000 btu klima

    Olumlu yönleri: Çok araştırdım en iyisi olduğuna karar verdim.Memnunum Olumsuz yönleri: Tek sıkıntı kargonun çok geç ulaşması

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.06.2021
    Kötü

    Olumsuz yönleri: Mitsubishi beyaz klimayı aldığım zaman ilk çalıştırmalarda hiçbir sorun çıkmadı. Fakat belli bir süre sonra monte edildiği odayı yavaş soğutmaya başladı. Ayrıca indirimli fiyatı ile almama rağmen bu ürünü pahalı buldum. Renginin tek çeşit beyaz olması da beğenmememin sebeplerinden biri oluyor. Çalışırken olduğundan yükses çıkarması beni çok rahatsız ediyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.06.2021
    kaliteli

    Olumsuz yönleri: Mıtsubishi klima konusunda kendini inanılmaz kanıtladığı için hangi ürünü seçiceğime karar verip hemen sipariş verdim. Gerçekten çok ilgili davrandılar. Hem kargo aşamasında hem kurulum aşamasında çok memnun kaldığım bir marka oldu. Odayı değil evi komple çok güzel serinletiyor. Güneş alan odalarda gerçekten yazları hiç duramıyorduk. Şimdi diğer odada çalışan klimayla evin bütün odaları serinliyorlar. Kullanırken de çok memnun kaldığımız bir ürün oldu

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.06.2021
    kalitesiz

    Olumsuz yönleri: arkadaslar tavsiye etmiyorum. bu klimayi sıfır bi tesisat uzerine kurmak gerekiyomus. evin yapim asamasinda yapilmis olan ve bizden once baska klima takilmis oldugu icin o tesisata kurulumu yapilamadi. bende evde biyerleri kirip dokturmek istemedm hali hazirda klima yeri varken. iade ediyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.04.2021
    Baya İyi

    Olumlu yönleri: Güvenilir ve dayanıklı bir üründür diyebilirim. . Kullanışlı da ihtiyacı olanlar için önerebilirim .Çevremdekilerin tavsiyesi ile almıştım. Benim için uygun özellikte bir ürün. Üstelik fiyatı da benim bütçeme uygun geldi. Kaçırmak istemedim. Kargo ve sipariş konusunda biraz sıkıntılarım oldu. Ama güzel bir şekilde paketlenmişti.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.02.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) hızlı kargo

    Olumlu yönleri: Yeni kullanmaya başladım mıtsubıshıden hep memnun kalmışımdır Olumsuz yönleri: Suanlık yok

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.02.2021
    memnunuz

    Olumlu yönleri: Ürünü salonumuz için satın aldık. Çok güzel serinletiyor bu kadar beklemiyorduk açıkçası.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.02.2021
    süper

    Olumlu yönleri: Klima zaten çok kaliteli. Ve az elektrik harcıyor olması beni aşırı mutlu etti. Çok iyi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.12.2020
    kaliteli

    Olumlu yönleri: Gerçekten klima alanında en iyi marka olduğunun aksini iddia edebilecek biri yoktur herald

  • NI1 aracılığıyla, 09.12.2020
    montaj şikayeti, ektra ücret istendi fatura verilmedi

    evet begendim ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2020
    güzel

    Olumlu yönleri: Çok güçlü ve kaliteli bir klima. Ben evimde üç odama taktırdım. Üçü de büyük odalarımın. O kadar güzel soğutup ısıtıyor ki. İki performansıda çok iyi. Sessiz çalışıyor. Sorunsuz bir şekilde kurulumu yapılıyor. Fan gücü çok iyi. Hiçbir sıkıntı yok. Çok güzel soğutuyor buz gibi oluyor odanın içi. Kesinlikle tavsiye ediyorum gönül rahatlığıyla alın.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Mitsubishi SRK50ZS-S A++ Sınıfı 18000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Mitsubishi SRK50ZS-S A++ Sınıfı 18000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat