Buderus Logamax Plus GB172İ-24İK Beyaz 20000 Kcal/H Yoğuşmalı Kombi Yorumları

Buderus Logamax Plus GB172İ-24İK Beyaz 20000 Kcal/H Yoğuşmalı Kombi yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.12.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Özellikleri çok güzel iki ayrı su kazanı olduğu için su ayrı peteklerde ayrı kazanlarda çalışıyor. Suyu çok güzel ve dengeli bir şekilde ayarına göre ısıtarak dağItıyor. Yoğuşma teknolojisi sayesinde yüksek verim ve düşük yakıt tüketimi sağlaması benim ihityacım olan kullanımı bana sağlıyor açıkcası. Ben çok memnun kaldım çünkü özelliği çok güzel bir şekilde düşünülerek üretilmiş.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.12.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Benzersiz ve şık tasarımlı bir ürün. Evinizin dekorasyonuna uygun etkileyici tasarımı çok dikkat çekici. Şık tasarımın yanı sıra birden fazla avantajlı imkanları da bulunuyor. Eviniz 10 dk içinde istediğiniz ısıya ulaşıyor. Sıcak suyu dengeli olarak kullanımını sağlıyor. Akıllı kumanda seçeneği sayesinde kolaylıkla kullanabiliyorum. Ben kullandığımdan beri hiçbir gün bir sıkıntı yaşatmadı çok memnunum herkese şidettle tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.06.2021
    İdeal

    Olumlu yönleri: Kombinin boyu ideal elektrik ile çalışıyor yüksek verimli pompası var cidden tasarruf yaptırıyor gazdan dolayı zaten bayağı bir tasarruf ediyorsunuz sıcak suyu kademeli artıyor çok güzel bir kombi fiyat olarak biraz fazla olsa da fiyatını tamamen hak ediyor. Fiyatı da performansı da çok iyi.Anlaşılacağı üzere ürün gayet başarılı. Mutlaka herkeste bulunması gereken bir şey. Memnuniyetle kullanıyorum. Tereddüt etmeden alabilirsiniz. Tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.05.2021
    başarılı ürün

    Olumlu yönleri: çok kaliteli

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.04.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Tasarımı oldukça şık bir ürün. Performansını da en az tasarımı kadar başarılı buldum. Hızlıca işleme geçiyor ve bu süreçte ekstra enerji harcamıyor. Tasarruf için de baya uygun. Fiyatı emsallerine göre çok çok iyi seviyede. Eğer kombiye ihtiyacınız varsa hiç düşünmeden alabilirsiniz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.09.2020
    "güzel"

    Olumlu yönleri: gayet sessiz bir ürün ısı konusun da çok iyi geç ısınma yapmıyor eski kombim de böyle sorunlar mevcuttu. bu üründe daha hiç karşılaşmadım yer kaplıyor haliyle biraz geniş bir ürün ama rengi sayesin de çok zarif görünüyor. Uzun yılar gidecek bir ürün ve fiyat olarak da biraz pahalı olsa da performansına değecek bir ürün .

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2020
    "TAVSİYE EDERİM"

    Olumlu yönleri: Evimizi tamamen yeniledik geçen sene. Kombimiz de çok eskiydi ve onu da yeniledik. Uzun bir araştırmadan sponra kombimi buderusdan aldım. Bu modeli teercih ettik. Kombi kesinlikle en yeni teknoloji ikle donatılmış. Bir kombide olması gereken tüm özellikler ve daha fazlası var. Bence ödediğiniz paranınm hakkını fazlasıyla veren bir ürün. Almayı düşünenelre de tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2020
    "."

    Olumlu yönleri: Walla kombi biraz pahalı ama inanın değer. Çok kaliteli bir kombi. Tasarımı inanılmaz. Benim kombim mutfakta açıkta görünür bir şekilde olduğu için bu kombiyi görünce bayıldım. Görüntü olarak dolaplarımla muhteşem bir uyum sağladı. Tam yoğuşmalı bir kombi ve gerçekten yakıttan ciddi anlamda tasarruf sağlıyor. Çok kaliteli bir kombi tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.04.2020
    "iyi"

    Olumlu yönleri: arkadaşlarımın önerisiyle aldım çok kaliteli çok sağlam bir ürün yakıt tasarrufu üst düzeyde gerçekten fatura geldiğinde göreceksiniz zaten görünümü de çok şık verilen parayı sonuna kadar kuruşu kuruşuna hakkediyor araştıran bakan varsa eğer kesinlikle bu ürünü tavsiye ederim herkese kargo 2 günde ulaştırdı ve hiçbir yerinde hasar yoktu teşekkürler güvenilir satıcı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.01.2020
    "."

    Olumlu yönleri: Kombimi özellikle Buderus tan seçtim. Çünkü kuzenim mühendis ve bu kombilerle alakalı daha doğrusu bu tarz eşyaların üretiminin yapıldığı bşir firmada açalışıyor. Obun önerdiği üç markdan biridir Buderuıs. Yoğuşmalı sistemini en iyi yapan markalardan biriymiş. Gerçekten de yakıttan tasarruf sağlıyorsunuz bunu faturanızda hissettiriyor size. Ayrıca çok ta şık modern bir tasarımı var. Fiyatı biraz pahalı gelebilir ama emin olun bu fiyatın hakkını veren bir kombi. Almayı düşünüyorsanız tavsşiye ederim kesinlikle.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.08.2019
    "guzel"

    Olumlu yönleri: Evimiz de yıllardır kullandığımız kombi Buderus çok memnunuz. Hiçbir sıkıntı yaşamadan kullanıyoruz. Zaten bence kombi de en iyi iki üç markadan biri buderus. Biraz pahalı ama yoğuşmalı bir kombi yakıt tasarrufu sağlıyor. Kalitesine değer kesinlikle. Almayı düşünenlere tavsiye edeim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Buderus Logamax Plus GB172İ-24İK Beyaz 20000 Kcal/H Yoğuşmalı Kombi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Buderus Logamax Plus GB172İ-24İK Beyaz 20000 Kcal/H Yoğuşmalı Kombi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat