DELONGHI KH 771225 ELEKTRİKLİ YAĞLI RADYATÖR Yorumları

DELONGHI KH 771225 ELEKTRİKLİ YAĞLI RADYATÖR yorum ve tavsiyeleri

(38 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2018
    Çok Memnunum

    Ben farklı bir yerden teşhir ürünü olarak çok uyguna aldım. Sıfır yeni bina, benden başka oturan yok. Doğalgaz bağlanana kadar kullanırım dedim. 20 m2 salonu güzel kıvama getirdi. Birde bina dolu olsa demek ki daha neler yapacak. Süper tavsiye edilir :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.09.2013
    Başarılı

    Ürünü geçen sene aldım. 180 m2 ve yalıtımı iyi olan bir evde oturuyoruz ancak ona rağmen doğalgazla ısınırken sıkıntı yaşıyoruz ve inanılmaz faturalar ödemek zorunda kalıyoruz. Doğalgaz yerine yağlı radyatörlerden 2 adet eve alarak doğalgaza oranla daha ucuza çok daha iyi ısındık. Elektrikli ısınma kullanıcaksanız zamanlı tarifelere geçmenizi de öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2013
    süper

    Çok güzel ısıtması var termostatı sayesinde istediğiniz derecede tutuyor.Diğer yorumların aksine yağ kokusu yoktu.Güzel bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.05.2013
    hepsiburada felaket

    yorumu yayınlamayacağınızı biliyorum ama en azından okumuş olursunuz. süper hızlı gönderideki ürün 50 saat boyunca paketleme işlem sırasında kaldı. nasıl bir paket ise? zor da olsa iptal ettirdim de kurtuldum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.04.2013
    Harika...

    Ürünü aldım ve kızımın odasına koydum. Merkezi sistem ısınma sistemimiz var akşam belirli bir saatten sonra kapanıyor ve oda soğumaya başlıyor. Bu ısıtıcı sayesinde odası sıcacık oluyor. Infraret ve Qurtzs ısıtıcıların zararlı etkilerinin hiçbiri bu ısıtıcıda yok, memnunum ve tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.03.2013
    Güzel ısıtıyor.

    Hepsiburadan aldığım Delonghi Dragon 3 TRD kullanmama rağmen bir tanıdığa bu ürünü aldım. Hiç beklememe rağmen çok güzel ısıttığı gördüm.Aldığım kişi:" Allah razı olsun. İyki almışşsın." dedi. Comfort düğmesi ile elektrik tasarrufuna katkı bulunması da cabası. Küçük odalar (25-30 metrekare) gibi odalar için tavsiye ederim. Büyük odalarda yüksek devirde ısıtmadan dolayı fatura kabarık gelebiliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.02.2013
    Isıtıcıda bir numara

    Arkadaşlar delonghi bir italyan ürünüdür. Bu markanın ısıtma üzerine kullanılan bütün ürünleri gerçekten çok iyidir. ürünü bebek için almıştım odayı hem çok iyi ısıtıyor hemde bebeğin yıkanmış elbiselerini çok kolay kurutuyoruz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.01.2013
    Harika bir ürün

    İlk başta tereddüt ettim. Ama harika bir cihaz tavsiye ederim.Ekonomik Fiyatı indirim deyken aldım. Alacak arkadaşlara önerebilirim. Bir adet daha alabilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.01.2013
    SÜPER

    Geçensene Yine hepsiburada.com dan almıştım çok menunum kaldım.35m2 alanı çok rahatlıkla ısıtıyoruz.Şimdi babama ve kayınederimede aldık.Kalorifer mantığıyla ısıttığı için herköşesi sıcak çocuğum rahatlıkla yerde oynayabiliyor.Diğer ısıtıcılarda sıcak yere ulaşmadan hava yukarı cıktığı için yerler buz gibi oluyordu radyatör yerdeki soğuk soğuk havayı çekip ısıttığı için çok rahat ısınıyoruz hemde çok güvenli.Ben çok memnunum en iyi fiyatta burada, alın pişman olmayacaksınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2012
    gayet küzel

    yusuf haşimi cizre şırnak bu üründende çook memnunum çok kullanışlı sıcaklığı süpper tam istediğim gibi evdekilerde çook memnun oldular hekese tavsiye ederim bişman olmzsınız harika bişey saygılar

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.12.2012
    BİLGİ VERİRMİSİNİZ

    arkadaşlar ürünü bugün sipariş verdim. yorumlara bakarak aldım.alanlara hayırlı olsun bir konuda bilgi verirmisiniz. elektrik faturasına yansıyan tutarda ne kadar fark ediyor. sonuçda 2500 vat elektrik tüketiyor.aylık veya günlük kaç saat kullanıyorsunuz

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2012
    harika bir cihaz

    ufoya göre daha güzel ve ekonomik ısıtıyor.kalorifer gibi etki yapıyor. tek eksiği Türkçe kullanma kılavuzu olmaması kullanılan malzeme de kaliteli

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2012
    kullanıslı

    urun cok kısa surede elıme gectı.Urunu almadan cok arastırdım ve ıyıkı de bu urunu almısım.Ufo ve benzerı urunler havayı kurutuyo ve benım gıbı cocuk bekleyen aılelerr ıcın bu cok onemlı o yuzden bu urunu tercıh ettım.Tavsıye ederımfıyatı da ındırımdeyken kacırmayın derım.hepsiburada ya cok tessekurler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.11.2012
    acaba

    yeni sipariş verdim ama acaba diyorum 10 dilimli olanını mı alsaydım aralarında fark var galiba Delonghi TRD-1025 Dragon 10 Dilim Yağlı Radyatörden bahsediyorum sizce hangisini almalıydım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2011
    Teşekkürler Hepsiburada.

    Slm.Ürünü alalı 1 ay oldu ,almadan önce çook araştırdım ve gidip XXX mağzada bire bir ürünü gördüm ,fiyatı Hepsiburada daha uygun olduğu için buradan aldım.Radyatöre gelince inanın pişman olmayacaksınız 50 m2 odayı rahat bir biçimde ısıtıyor.Ben çok memnunum alanlarda memnun olacağından eminim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2011
    ideal

    küçük kzımızın odası için aldık. deneme amaçlı ilk 2 saati salonda çalıştırarark denedik. salonumuz gayet büyük olmasına rağmen orayı rahatça ısıttı. ufoya oranla güven veriyor. pişman olunmayacak bi ürün:

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.10.2011
    Tavsiye Ederim

    Ürünü hepsiburada.comdan satın aldım. 20 saat içinde kargoyu yola çıkardılar. Yaklaşık 40 saat içinde elime ulaştı. Ürünü satın alırken kargo sürecinden ve ürünün metal olduğu için hassas olduğunu düşündüğümden (yamukluk, eziklik gibi) bir sıkıntı olacağını düşündüm ama olmadı. Ürünü havalı poşet ile güzelce ambalajlamışlar. Ürün kendisini en başta iyi boyası ile bir güzel belli ediyor. Bazı arkadaşların yazdığı gibi çok ağır değil. Hatta bana hafif bile geldi. Tekerlekli bir ürün ve bu tekerlekler oldukça iyi kayıyor ve kilitleme mekanizması var. Ürünü 3 saat full olarak çalıştırdım. "Yeni kokusu" oldu. Bu bence fazla bir koku değil. Odanızı havalandırıca hemen çıkıyor. Verdiği sıcaklık, termostat ve kapanış sonrası hemen soğumaması bence avantaj. Ürünü satın aldığım için 30TLde hediye çeki verdiler. Ben memnunum. İhtiyacınız varsabu tarz yağlı radyatör işinizi görür.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.10.2011
    Şahsen beğendim.

    Ürün 2 günde elime ulaştı. 25 metrekeare çocuk odası var 1000 watda oldukça iyi ısıtıyor. Daha önce denemek için başka ürünlerde getirmiştim. Sonunda bunu beğendim. Eğer odayı ısıtacaksanız infrared değil petek almalısınız. Bende infrared + petek ikiside var şu an. Bu tür yerlerde ısınma için doğru olan petek tarzı ürünler. Diğer yorumda yazan yüksek termstat sesi bende yok. Genel olarak çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.10.2011
    Teşekkürler Hepsiburada.com

    Bugün elime geçti, iş arkadaşalarım hemen açıp kurdular. hem iş hem ev için ideal. Piyasadaki emsalleri içinde iyi bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.10.2011
    Delonghi işi biliyor

    Delonghi TRD 1025 Dragon Yağlı Radyatör kullandım çok memnun kaldım diğer odaya da bir tane almayı düşünüyorum ve hepsiburada.com a gelmesini bekliyorum. Bu modelden farklı olarak tasarımı gereği havayı motor olmadan üflüyor. Ondan gelirse kaçırmayın derim. Ama bunun da performansının iyi olacağını düşünüyorum...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
DELONGHI KH 771225 ELEKTRİKLİ YAĞLI RADYATÖR kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. DELONGHI KH 771225 ELEKTRİKLİ YAĞLI RADYATÖR yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat