Delonghi HCX9120E 2000 W Konveksiyonel Isıtıcı Yorumları

Delonghi HCX9120E 2000 W Konveksiyonel Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(35 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.12.2021
    başarılı

    Olumlu yönleri: ürün çok güzel gayet memnunum.. Arkadaşlara teşekkür ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.12.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Isıtıcıdan da memnunuz özellikle odadaki havayı kurutmadan ortamı ısıtmasını çok sevdim. Programlanabilen dijital zamanlayıcısı sayesinde istediğim saate ve sürede ısına konforuna kavuşabiliyoruz. Biz ürünü yerde kullanmayı tercih etmedik. Daha güvenli oldun diye duvara monte ettik. duvara monte için ürün kitinin kutu içinden çıkması da çok şık düşünülmüş bence. Her açıdan beklentimizi karşıladı. Tavsiye ederiz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.12.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Üründen memnun kalmamı sağlayan en büyük sebepler ısıtma kalitesi ve termostatının güzel olması. Termostatını dilediğiniz sıcaklığa göre ayarlayabiliyorsunuz benim için ideal ısı derecesi 23 ben 23te kullanıyorum o yüzden. Güvenilir bir ürün biz akşamdan istediğimiz ısıyı ayarlayıp uyuyoruz sabah kalktığımızda oda aynı ısıda oluyor. Uzun ömürlüye de benziyor gayet kullanışlı. İhtiyacınız vars bir şans verebilirsiniz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.12.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Çok kısa sürede elime ulaştı kargolamasının bu kadar kısa süreceğini düşünmemiştim. Paketlenmesi de gayet iyiydi herhangi bir sorun ya da arıza durumu olmadı. Zaten bir arkadaşımızın tavsiyesiyle almıştık kaliteli bir ürün olduğunu biliyorduk. Ebatları çok kullanışlı ekstra gereksiz yer kaplamıyor bu da evi küçük olanlar için bir avantaj bana göre. Benim kullandığım oda 60m³ bir yer zaten. 2000 W gücüyle maksimum ısıtma sağlıyor. Ben çok memnunum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.12.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) az ısı, koku, yıpranmış ambalaj

    Olumlu yönleri: sessiz Olumsuz yönleri: Ürün orijinal paketinde açılmamış olarak gelmedi. Yıpranmış ve defalarca açılmış görünümlü bir pakette, yine orijinal yan parçaları olduğu şaibeli ayaklık ve vidalarla geldi. Durumu gittigidiyor'a bildirdim, firmanın teli zaten eksik rakamlı olduğundan aranamıyor. Ürün orta derecede ısıtıyor, en yüksek ayarda çalışınca da koku yapıyor. Tek bir odada soğuğu kırmak için kullanılabilir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.12.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Herkese tavsiye ederim

    Olumlu yönleri: Ege ve Akdeniz Bölgesi için 50 metre kareye kadar olan odalar için yeterlidir,elektrik faturam daha gelmedi 3 haftadır kullanıyorum memnunum Olumsuz yönleri: firma iki adet aldığım ürünün bir tanesinin teşhir ürün olduğunu yazmamış küçük bir hasar var fakat önemsiz,

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.11.2020
    "BAŞARILI"

    Olumlu yönleri: ürün kısa sürede tarafıma ulaştı. son derece mükemmel bir ürün. ısıtması ve sessizliği mükemmel.

  • NI1 aracılığıyla, 09.01.2019
    Ürün şahane

    X sitelerde bu ürün 1500 — 2000 aralığında. Burada bu fiyata bulmak süper. Marka zaten sektöründe lider.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2019
    Fonksiyonel; yalıtım çok önemli.

    Yağlı radyatör ile konvektör arasında kararsız kalmıştım. Eco modu ve 800-1200-2000w enerji tüketim seçenekleri nedeniyle konvektör almaya karar verdim. İlk kullanımda odanın sıcaklığını istediğimiz seviyelerde tuttu. Ama evimde yalıtım sorunu olduğu için sürekli çalıştırmak zorunda kalıyorum. O yüzden ısınma için kaynaktan daha önemli olan ısı yalıtımı meselesi geliştirilmeli diye düşünüyorum. Önceki yalıtımlı evimde çok düşük enerji tüketimleriyle ısınırken yeni yalıtımsız evimde çok daha fazla enerji tüketimi olmasına rağmen eskisi kadar ısınamıyoruz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.08.2018
    Beş Yıldız

    Muadilleri arasında görüntüsü, ekonomik oluşu ve etkinliği açıdından üstün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.06.2018
    Dört Yıldız

    Kötü bir yorum yapmak istemem sağlık açısından iyi fakat evinizin yalıtımı olmalıki işe yarasın alet normal evlerde çok büyük olmayan alanlarda tek geçerim o ayrı

  • NI1 aracılığıyla, 31.03.2018
    bakalım

    fena degil kullandıkça göreceğiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.02.2018
    Uzay Teknolojisi

    O kadar iyi ki tam deneyemedim. Seviyeyi en üste çıkarıp elektrik sarfiyatını test edecektim, ama bir anda odayı 25 derecelere çıkarıyor, kısmak zorunda kalıyoruz. 20-25 metrekare oda-salon için fevkalade, eco modu adeta elektrik sarfiyatsız, bu kadarını beklemiyordum.

  • NI1 aracılığıyla, 18.01.2018

    Ürün estetik ve işlevsel

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.12.2017
    fark etmez

    1 ay falan oluyor aldım salonda kalorifer yanarken 22 derecelerde oluyor salonun ısısı şindi 24 lerde 1 de salon salomonçe 80 mtre kare şu anda memnuz fiatida 600 tl ye aldım biline vatandan aldım ceryanı hesaplamadım ama fazla yakmadığını söylediler hasan alıcı sakarya

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.02.2017
    Fiyatı hariç çok ciks / iyi bir ürün.

    Ürünü daha ben kullanmadan kayın validemler kullandı.altı boş ısı tutmayan bir odada sabaha kadar sürekli yakmışlar. Fırın gibi oldu diyorlar. Daha ne olsun. Sonuçta elektrikli petek.Fazla yakmasın diye sürekli kapatırsanız tabiiki de ısıtmaz.Kötü yorum yapanlar nasıl bir evde oturuyor çok merak ettim. Bu 4-5 doğalgaz peteğiyle elde edemediklerini sanırım tek petekle elde etmeye çalışıyorlar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2017
    Güzel

    İki haftadır kullanıyoruz, Kozan hava şartlarında ısıtması çok iyi. Elektrik faturasına yansımasını daha bu ay sonunda göreceğimiz için o konuda yorum yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2017
    İdare Eder...

    Ürünü 1 aydan fazla süredir kullanıyorum. Evim en üst kat ve Türkiye'nin neredeyse en batısında ege bölgesinde bulunmakta, yani ılıman bir iklimdeyim. Öncelikle ısıtma alanı 60 metre küp denilmesine rağmen, 60 metreküplük bir alanı eğer başka alanlarda ısıtıcı kullanılmıyorsa ısıtamıyor. Yani yaklaşık 3 saat açık kaldıktan sonra ılıtabiliyor ancak, soğuk havalarda. Bu anlamda bu dikkat edilmesi gereken bir nokta diye düşünüyorum. Salonum tam 60 metre küp ve durum bu, ancak yarısı kadar olan bir diğer odamda gayet güzel bir performans sergiliyor. Elektrik tüketimi konusunda ise 2000W olan bir ürün ne kadar tüketirse o kadar tüketiyor, kullanıma bağlı bir durum ve her yerde elektrik tüketim ücretlerinin farklı olması nedeni ile buraya miktar yazıp kafaları karıştırmak istemem. Digital bir kontrol paneli var, zamanlayıcısının olması kullanışlı. Görüntü anlamında şık. Bendeki ürün çalışırken son derece sessiz olmasına rağmen (fan açık değilken tabi), ürünü kapatıp fişten çekmediğimde ince bir çınlama sesi çıkarıyor, sabah çalışması için ayarladığınızda sabaha kadar bu ince çınlama sesi rahatsız ediyor, bu durum tabi bendeki üründen de kaynaklanıyor olabilir. Havayı kurutma konusunda bir rahatsız hissetmedim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2017
    İyi Mal

    Benim için en önemlisi havayı kurutmadan ısıtması-klimadan bademciklerim şiştiydi.Verimi iyi, soba söndükten sonra sabaha kadar havayı iyi tutuyor.Özellikle misafirler gelecek diye almıştım, pişman olma ihtimalim sıfır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2017
    Cok para az ısı

    Almis oldugum bu ürün ,buradaki yorumlara bakılarak alınmıştır ancak 30 40 M2 olan bir yeri tek başına ısıtması mümkün değil ,ekstra UFO ve klima kullananarak isinabildim..Isıtıcı yanibasinkzda olursa isinirsiniz onun harici bu kadar para vermeye değmez..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Delonghi HCX9120E 2000 W Konveksiyonel Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Delonghi HCX9120E 2000 W Konveksiyonel Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat