Sunny ATR-3000 Infrared Isıtıcı Yorumları

Sunny ATR-3000 Infrared Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 20.11.2012
    müthiş

    ürünü alalı bir hafta oldu. gerçekten çok güzel bir ürün. mükemmel ısıtıyor. alacak olanlara tavsiye ederim. ısıtıcının diğer pahalı markalardan geriye kalırn yanı yok belki fazlası var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2009
    biraz kaba

    kullanımı gayet basit ve iyi fakat ince geniş olsa daha güzel olur garanti süres, vegaranti belgesinin onayında bazı eksiklikler var bunlar giderilirse daha iyi olur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2009
    Sıradan bir ısıtıcı

    Benbu tarz bir ürünü ilk defa bugün aldım ve kullanmaya başladım. Ürün kalitesi olarak çok fazla birşey diyemeyeceğim ama beklentilerimin biraz altında kaldı. Reklamlarda abartıldığı kadar ısıtan ürünler değiller

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2009
    iyi

    diğer pahalı markalardan hiçbir farkı yok.belki servis kalitesi falan yüzünden diğerleri daha pahalıdır bilemiyeceğim.ben aldım çok memnunum.fiyatı çok makul.nede olsa aynı işi görüyor iyi ısıtıyor

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sunny ATR-3000 Infrared Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sunny ATR-3000 Infrared Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat