Arzum AR063 Windream Ayaklı Vantilatör Yorumları

Arzum AR063 Windream Ayaklı Vantilatör yorum ve tavsiyeleri

(397 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Memnunum

    Bir yıldır kullanıyordum şimdi başka bir yere daha gerekti, aldım yine hızlı bir şekilde geldi. Sadece kurulumu zor geldi ve yardım almam gerekli.

  • HepsiB. aracılığıyla
    1.ve 2. Seviyelerde Aşırı Gürültülü

    1.ve 2. seviyede çok ses yapıyor. 3.seviyede sessiz. Kurulumu biraz zor. Teslimat zamanında yapıldı. Aşırı gürültülü..!

  • HepsiB. aracılığıyla
    Boşuna Zaman Kaybı

    Kesinlikle yaptıkları işten dolayı tavsiye etmiyorum. Ürün teslim tarihi 13.08.2018 yazıyor 15.08.2018 olmuş ürün hala çıkmamış bu kadar düzensiz bir iş olamaz. Bunlar kargoyu bile bu kadar düzensiz yapıyorsa Allah bilir ürün nasıl gelecek. ????

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat performans olarak çok iyi

    Kargo hızlı ve sorunsuz geldi. Kurulumu kolay. Fiyatına göre çok iyi performansı var. Sessiz olarak çalışması avantaj. Kumandası kolaylık sağlıyor. Tavsiye ederim pişman olmazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    firma sıkıntılı

    kampanya fırsatı isimli bir firmadan almıştım bu ürünü faturada aldığım model yazıyor kargodan daha basit alt bir ürünü çıktı aynı markanın yeni bir sahtekarlık üretimi bulmuşlar. bazı firmalar sizin istediğiniz ürünün bir alt modelini yolluyor yeni bir sahtekârlık yöntemi. Hepsiburada com böyle firmaları elemesi lazım. geri iade ne kadar çok başım ağrıdı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Alınacak ürün

    Kumandalı vantilatörler arası iyi bir ürün. montajı da kolay oldu. üstelik 3 yıl yanında +1 yıl ürün kaydı sonrası garanti süresi kampanyası var. + zaman ayarını beğendim. + kumanda işlevi güzel. + Modları güzel bir şekilde kullanılıyor. + satıcı hakkında: hızlı teslimat - Izgaraları sabitleyen plastik kelepçe daha dayanıklı olabilirve montajı kolay şekilde yapılabilirdi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel

    Kumanda çok işlevsel, sarsıntı yok, ancak metal kafesi tutan kilitli plastik çok sağlam değil çok zorlamayın. Cihazı 100 tl lik çubuk ayaklılarla karıştırmayın dağlar kadar fark var. Uyku modu dur kalk yapan araba gibi sinir bozucu. Ama normal modu gayet iyi ve sessiz. Alın kullanın pişman olmazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    tavsiye ederim

    Ürün piyasadaki muadillerinden çok üstün özelliklere sahip,uzaktan kumandalı olması güzel bir özelliğidir. Sessiz çalışması harika ofis kullanımı için de çok uygun, yerli ürün olması başka bir artısı ben memnun kaldım.Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Memnun kaldım

    Ürün performansı genel olarak iyi. Teslimat zamanında ve iyiydi. Montajı daha önceki vantilatörlere göre biraz daha zor. 3. seviyede biraz sesi yükseliyor ama çok rahatsız edici değil. Biraz da ağırlığı yüksek. Yeniden bir vantilatör alacak olsam tercih ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Düşük Fiyat, Yüksek Performans, Hızlı Gönderi

    Ürün markanın kendi orijinal kutusu içinde muhafazalı olarak hızlı bir şekilde geldi. Üründe herhangi bir çarpma, ezik, hasar yoktu. Ürün faturası dijital ortamda gönderildi. Ürün hakkında ise cihaz parçaları ele alındığında malzeme kalitesini hissettiriyor. Montaj kısmı için ürünün kullanım kılavuzu yeterli bilgiyi sağlıyor. Motor, gövde ve ayak montajı tamamlandığında sağlam bir yapı oluşturuyor. Görünüm olarak ise ışıklı göstergesi ile şık bir görüntü sunuyor. Ürün diğerlerinden farklı olarak çift pervaneli ve kumandalı olması sayesinde ekstra konfor sağlıyor. Esinti hız seviyeleri, farklı modları ve salınımları gayet tatmin edici düzeyde ayarlanmış. Tüm bu özellikler göz önünde bulundurulduğunda, bu fiyat aralığındaki en iyi ürünlerden birisi olduğu gönül rahatlığıyla söylenebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    fiyat performans olarak çok başarılı. sessiz çalışması çok başarılı. görünümü gayet şık. tavsiye ederim. satıcı söz verdiği gibi ertesi gün kargoya verdi. bir sonraki gün de teslim edildi

  • HepsiB. aracılığıyla
    kurulumu zor sesi fazla

    tek kurulum yaptım pervane kafesi beni çok zorladı sesine gelirsek çok çıkıyor 1 aydır kullanıyorum uyumakta güçlük çekiyorum ama bu olmadan da uyuyamıyorum böyle garip bir durumun içindeyim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı satıcı

    Ürünü 03:09:2018 saat 3 de sipariş verdim 04:09:2018 saat sabah 9:00 elime ulaştı ürün kalitesi çok iyi performansı görünümü gayet mükemmel teşekkürler on numara 5 yıldız ürün ve satıcı

  • HepsiB. aracılığıyla
    arzum vantilatör

    bence tam anlamıyla on numara bir alet kesinlikle tavsiye ediyorum pişman olmazsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Guzel cok begendik, modlar guzel yavasliyor hizlaniyor duruyor dogal esinti izlenimi verebiliyor, kumanda cok kullanisli, parca kalitesi yuksek, sesi rahatsiz etmiyor ve cift pervaneli.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.05.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumsuz yönleri: Ürün çok hafif bir hava verdi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.05.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Güzel Ürün

    Olumlu yönleri: İstediğim Gibi

  • Trendyol aracılığıyla, 26.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    güzel kullnışlı ve biraz daha sessiz

  • Trendyol aracılığıyla, 16.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    24 saat dolmadan siparişim geldi. İlginç bence fotoğraftakinden daha güzel

  • Trendyol aracılığıyla, 24.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    güzel bir ürün, tavsiye ederim, inşallah uzun süre kullanırız

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR063 Windream Ayaklı Vantilatör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR063 Windream Ayaklı Vantilatör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat