Homend Fanomen 9003 Ayaklı Dijital Vantilatör Yorumları

Homend Fanomen 9003 Ayaklı Dijital Vantilatör yorum ve tavsiyeleri

(210 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    ses

    uzaktan kumandalı olmalı saatli kurulması iyi ses aman aman sesiz değil uyurken yınede sızı rahatsız edecek ısıgı ve pervane sesi oluyor ben sız uyurken dahı sesız vs demesıne aldandım ben uyurken sınek vızıltısı gıbı ses gelıyor anlamdım montajındamı sorun olustu urun kurulum bılgısı eksık cok net degıl ben teknık ressamım zor anladım mıllet nasıl cozsun cıvata gosterıyor aynı cıvata degıl cozduk sonunda fakat ses oluyor uzaktan kumadansı saat ayarı guzel sogutmasıda ıyı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Tek sorunu fazla ses yapması.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika

    Ürün güzel kargo süresi uzun sürüyor kurulumu basit düşünmeden alın derim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kalitesiz

    Ürün kırık olarak elime ulaştı. Kullanma kılavuzunda nasıl kurulacağı iyi bir şekilde anlatılmamış. Ayrıca performans olarak da çok iyi değil. Malesef hayal kırıklığına uğradım, verdiğim paraya değmedi. Kimseye de tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    süper alan pişman olmaz

    bir yıl önce bu ürünü almış tim kumandalı olması üfleme si çok güzel milletin yazdıklarını görünce yorum yazayım dedim tavsiye ederim çok güzel bir ürün .

  • HepsiB. aracılığıyla
    İki Yıldız

    Ürünün bu fiyata uzaktan kumanda olması nedeniyle cazip iş görür, fakat plastik ve aksamlar açısından kaliteli malzeme değil ama bu fiyata tavsiye edebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Sorunlu

    Ürünü aldım kırık geldi üflemesi iyi ama sesi var ve plastiği o kadar da kaliteli değil. Beyaz renkli almış olmama rağmen kontrol kısmı sararmış gibi. Aşağı yukarı ayar yeri de iyi değil

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün muadillerine göre uygun fiyatlı olması nedeniyle tercih ettiğim marka oldu. Orjinal kutusu sağlam şekilde elime geçti. Kumandası ile uzaktan kontrol ve sessiz çalışması, uyku modu ile düşük devirde nerdeyse sessiz çalışması sevdiğim özellikleri. Sesli diye yourm yapanların montajını düzgün yaptıklarını düşünmüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kalite

    Ürün çok kaliteli herşeyden önemlisi arıza söz konusu olduğunda kapınızdan alınıp tamir edildikten sonra tekrar adresinize getiriliyor. Süper hizmet Homend farkı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet Güzel

    Ürün gayet güzel ve kaliteli.Yukarı aşağı yönü manuel olarak ayarlıyorsunuz.Diğer modlar tamamen kumandadan ayarlanabiliyor.Kurulumu da oldukça basit.Zemine oturan ayak kısmı oldukça ağır malzemeden yapılmış.Sallanma titreme söz konusu bile değil.Fiyatı düşmüşken alınabilecek en iyi ürünlerden birtanesi bence

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Beklenilenden daha iyi,şık. Ancak sessiz diyenleri aldırmayın ses çıkıyor..

  • HepsiB. aracılığıyla
    İki Yıldız

    Ürün elime ulaştığında içindeki iki parça hafif kırıktı kullanıma engel değil diye değişimle uğraşmak istemedim kurduk. Tam 1. Haftasında üzerindeki tuşlar kendi kendine basmaya kendi kendine mod değiştirmeye başladı. Tuşları iptal ettim şuan sadece kumanda ile kullanıyoruz. Kumandalı olması dışında benden olumsuz puan aldı açıkçası.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet başarılı bir ürün

    Ürün çok güzel. Ses çok az seviyede. Uzaktan kumanda olayı çok iyi. Ürün yorumlarında çok sesli çalışıyor diye yazılmış ama asla inanmayın, klima da bu kadar ses yapıyor. Malzemesi kalitesiz denmiş buna da inanmayın. Koku var denmiş asla yok öyle bir sey. Sadece kurulumla ilgili ayrıntılı bilgi konmamış kataloğa.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    fena degil.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Çok beğendim alıcak olanlara tavsiye ederim teşekkürler hepsi burada.com..

  • Trendyol aracılığıyla, 23.09.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Bütün yaz aşk yaşadık, harika 👍

  • Trendyol aracılığıyla, 25.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Fiyatına göre kaliteli. Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Beklediğimiz sessizlikte ve kalitede bir ürün değildi. Homend olması tercih sebebimizdi ama pek beğenmedik.

  • Trendyol aracılığıyla, 15.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel teşekkür ederiz

  • Trendyol aracılığıyla, 18.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    2 ay önce 377 liraya aldım, şimdi (Eylül) 200e düşmüş. Demek ki ederi max 200müş. Bunu buraya yazıyorum ki başkaları da 200den pahalıya almasın. Yaz sıcağında kimden ne koparırsak dediler herhalde 🙃. Ayrıca kumandasını pil yuvasında sorun vardı, yaptırmamız gerekti.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Homend Fanomen 9003 Ayaklı Dijital Vantilatör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Homend Fanomen 9003 Ayaklı Dijital Vantilatör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat