Samsung UE-55MU7000 LED TV wifi, smart tv - 4k - 55 inc / 139 cm Yorumları

Samsung UE-55MU7000 LED TV wifi, smart tv - 4k - 55 inc / 139 cm yorum ve tavsiyeleri

(230 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Marka Kalitesini Konuşturuyor...

    8 Yılda 3 Tane LG TV yi Çöpe attım, 106 ekran Plazma olanın anakart yandı, 140 Ekran olanın renkleri birbirine girdi, en üzüldüğüm ise 124 Ekran olan LG 49UB850V olan 4K hem ledleri hem beslemeyi yaktı, artı ekran arkasındaki yansıtma kagıt yırtıldı. LG ye hep daha fazla güvendim TV konusunda ama bırakın LG satış mağazasını servisinin olduğu sokaktan geçesim yok. Cep Telefonlarını Samsung'a çevirdim büyük ihtimal TV yi de Samsung yapcam. Seri Olarak bu model de NU7400 de hoşuma gidiyor. Ürünleri bi yanyana karşılaştırım öyle almayı düşünyorum. Bu ürünlerin özellikleri bana yeterli geliyor, ses sistemim ayrı olacağı için önemli olan görüntü kalitesi, kanal geçişleri ve internet tepkisi olacak. Kavisli ekranlardan biraz tedirginim, hem fiyat olarak hemde açılı izleme durumunda gözü yoracağını düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bu Paraya Güzel Bir Ürün

    Ürünü aldıktan 2 gün sonra elime ulaştı.Hiçbir problem sıkıntı yaşamadım.Geldiği gün serviste gelip kurdu gayet ilgili bir satıcı.Üründe çok iyi bir ürün.Beklentimin baya üstünde.Görüntü kalitesi muhteşem.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel ürün.

    Ürünü alalı bir hafta oldu. Herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Satıcı olarak hepsiburdayı tercih ettim. Sıfır kapalı kutu geldi. Kargoda problem yaşamadım. İkinci gün ürün teslim edildi. Samsung servisi gelip kurdu. Ne ışık sızması nede ölü piksel çıktı. 50 hz olmasınında bir dezavantajını görmedim. Kanal geçişleri iyi. Ps4 pro ve xbox one x ve turkcell tv plus bağladım. Hdr modu güzel. Elbette daha iyi tvler var ama parasına göre ürün. Youtube ve netflix olması çok güzel. İkisinde çok kullanıyorum. Ama bir klavye mouse olda daha iyi olur. Normal hd kanallarda görüntü performansı yeterli. Trt4k maçları izledim gayet akıcı ve hızı yeterliydi. Sesi normal bi tv için yeterli ama herkeze göre değişir ne beklediğinize bağlı. Benim evde bebek olduğu için genelde kulaklıkla oyun oynuyorum ve film izliyorum. Mu9000 veya mu8000 güzel ama mu7000 de kötü bir tv değil. Fiyatı alınabilir bir seviyede. God of war 4 oynarken herhangi bir sıkıntı olmadı 4k hdr açık 60 hz destekledi tv.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İyi

    Ürün gayet başarılı. Almadan önce biraz çekinmiştim açıkçası ama gelip kurulduğunda iyi bir tercih olduğu anladım. Tavsiye derim. Bu arada samsung servisin ilgisi süper.

  • HepsiB. aracılığıyla
    berbat kargo

    urunu 1 hafta one siparis verdik 2 gun once aras kargo subesine geldi ve urunu eve getirmemelerine ragmen getirdik evde bulamadik diye mesaj attilar 2 gun sonunda telefonla defalarca aramamiz sonunda bugun ancak getirebildiler kesinlikle bundan sonra aras kargo ile gonderilirse hic bir siparis vermeyecegim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Aras kargo rezalet. Ürün tam bir f/p

    Aras kargo çalışlarının davranışları rezil ötesi özellikle çağrı merkezi. Ürün fiyat performans olarak gayet tatmin edici. Ses ve görüntü kalitesi normal kullanıcılar için yeterli olacaktır. Kanal ve app geçişleri hızlı Samsung serviside gününde gelip kurulumu yaptı ve çalışanları gayet düzgündü.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika Bir Cihaz

    Cihazı yaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum ve iyiki almışım diyorum internette ne bir donma nede performansta herhangi bir sıkıntı yaşamadım tv çok hızlı ve kargoyla zamanında teslim edilmesi cihazda herhangi bir kusur olmaması hibi etmenler gerçekten başarılı bir kargolama kesinlikle tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Yan açı performansı

    Ürün genel olarak güzeldi taki yan koltuktan izleyene kadar, VA panel oluşundan kaynaklı olduğunu sanıyorum karşıya göre yan açıdan renkler bariz soluyor. Bu fiyata IPS panel tavsiye ederim. Verdiğiniz paraya değsin. Ek olarak samsungun bu kumandasıyla sanal klavyeden yazı yazması epey zor. Ürünü Avrupa Elektronikten de almamanızı tavsiye ediyorum çok hantal bir işleyişi söz konusu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    harika bir ürün tavsiye ederim;pişman olmazsınız

  • G. Gidiyor aracılığıyla
    "GÜVENİLİR"

    Olumlu yönleri: Terettüt etmeden alışveriş yapabilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyat performans cihazi

    uzun arastirmalar sonucunda aldik. yaklasik 5 gundur kullaniyoruz. 43 inc full hd televizyondan gecis yaptik. cok memnunuz. hem full hd kalitesinde cok iyi goruntu veriyor. hem de 4k yayinlar fazlasiyla etkileyici. ses super, komsular rahatsiz olabilir, ekstra sisteme gerek duymadik. dunyadaki en iyi siyahlara sahip olmayacaksiniz, 50hz panelin gecis hizlarina razi olacaksiniz. kisacasi bu paraya alinabilecek en iyi cihaz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    En uygun mantıklı ve hesaplı 55 inç tv

    İndirimi görünce siparişi oluşturdum 50 MU 7000 modeli abimde vardı gayet güzel fiyat ve performans olarak gerçekten en ideal tv diyebilirim tüm markaları araştırdım taradım bunda karar verdim. Beklemedeyiz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hiç düşünmeden alın!

    Eğer bütceniz yetiyorsa, fazla araştırıp kafanızı şişirip bulandırmayın. Ben araştıra araştıra kafamda saç kalmadı... en sonunda gittim aldım harkulade bir tv hızına hayran kalacaksınız. kanal ve menü geçişleri gayet hızlı, ses yeteri kadar iyi, görüntü cok iyi.... öyle açı değistirince görüntü beyazlıyor filan diyenler var, kim tv yandan izler ki... takılmayın böyle şeylere

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Fiyat performans oranı mükemmel

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    cihazı 2 gündür kullanıyoruz sıkıntı yok gayet iyi. bi yıldızı kargo için kestim. horoz lojistik diye bi firma ile gönderdiler bizim burda bi şubesi var sadece ne adresi belli ne telefon numarası var. teslimat için çok beklettiler. dayanamadım sonunda etrafa sora sora adamların deposunu buldum kendim aldım cihazı. kısacası tv iyi kargo berbattı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel

    yaklaşık 4 aydır kullanıyorum. memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Ürün gayet iyi fakat kanal geçişleri çok yavaş

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hızlı Kargo

    Elime Çok kısa sürede sorunsuz bir şekilde ulaştı, Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.08.2019
    harika

    Tv on numara beş yıldız. Gayet hızlı geçişler, görüntü harika. Verdiğiniz paraya değer.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.08.2019
    Beş Yıldız

    Ürünü yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyoruz cok memnunuz harika tavsiye ederiz servis gelip kurulumunu yaptı teşekür ederiz

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung UE-55MU7000 LED TV wifi, smart tv - 4k - 55 inc / 139 cm kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung UE-55MU7000 LED TV wifi, smart tv - 4k - 55 inc / 139 cm yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat