Samsung 55NU8000 55" 139 Ekran UHD 4K Smart LED TV Yorumları

Samsung 55NU8000 55" 139 Ekran UHD 4K Smart LED TV yorum ve tavsiyeleri

(239 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ürünü sipariş ettim ertesi gün firma kargoya verdi. sürat kargo yetkilileri eve kadar getirdiler tşk.'ler. ürün çok güzel, kumandası çok güzel, kumandanın kullanımı basit.

  • HepsiB. aracılığıyla
    10 numara beş yıldız =)

    Ürünü çok araştırmadan aldım ancak çok memnun kaldım. Kanal geçişleri ve tv açılış kapanış süreleri çok hızlı. Kumandası çok sade ve kullanışlı. Netflix Youtube Spotify gibi uygulamalar çok efektif çalışıyor. Kargo da tahmini tarihten bir hafta önce geldi. Kesinlikle bu fiyat bandındaki en başarılı ürün, tavsiye ederim. Henüz bir eksi tarafıyla karşılaşmadım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    tv de samsung tek gecerim

    samsung'un efsane 8000 serileri işte harika fiyatın böyle olmasının sebebi yeni modelinin gelmesi... oda harika özellikle metal dizeyn daha ön plana çıkarılmış muazzam samsung bu işin erbabı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Panel kalitesi muazzam

    Ürünü avrupa mağazasından aldım. Mağazanın ilgi alakası çok iyiydi ve istediğim gün ve zaman aralığında teslim edildi. Aynı gün servis kurulumunu yaptı. Tv çok başarılı. Sadece kanal geçişleri biraz yavaş gibi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok çok iyi

    Ürün tüm beklentileri karşılıyor, siyah tonlarda neredeyse qlede yakın performans sağlıyor, yenileme hızı ve görüntü kalitesi mükemmel, rtings kalibrasyon ayarları ile daha da mükemmel bir hal alıyor, çerçevelerde ışık sızması vs gibi sorunlar ile karşılaşmadım, menüsü ve kanal geçişleri gayet hızlı verdiğiniz paraya sonuna kadar değiyor. Ufak ayarlamalar ile oyun performansı da şaşırtıcı derecede iyi; playstation 4 de kullanıyorum (pro değil) ona rağmen harika performans. Avrupa satıcısına teşekkür ederim hızlı ve sorunsuz kargo. Düşündüğünüz fiyat bu aralıklardaysa düşünmeden alın derim. İnternet de dolaşan alt yazı sorunu vs yok alt yazılar gayet net; sadece kahverenginin yoğun olduğu sahnelerde ( örneğin dark dizisi :D) alt yazı geldiğinde nadiren sahnedeki ton biraz açılıyor ama rahatsız etmiyor, onunda ayarlar ile giderilebileceğini düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    cuma akşamı saat 21:00 da sipariş verdim .ertesi günü sabah 10:30 da teslim edildi. akşamına yetkili servis kurulumu yaptı..herşey yolunda gitti. öncelikli gözüme çarpan artı özellikleri. gerçekten çok ince panel ,estetik. kumanda oldukça sade ve fonksiyonel,digitürk kumandasını kullanmaya gerek kalmıyor,ister uyduya geçiş yap,ister youtube ,ister internete gir... miracast çok kulllanışlı, videoyu cepten aç ,yansıt. hepsi bir kumadada.. görüntü oldukça iyi.. tavsiye ederim. izlediğin şeyi kaydet

  • HepsiB. aracılığıyla
    Qled tv den onceki son çıkış

    bu tv yi almadam once lg ve sony aldim 2 ay kullanip sattim sonra bu samsungu aldim ve arkama yaslandim bu tv nin keyfini cikardim.goruntu kalite takintisi biri olarak beni hic uzmedi

  • HepsiB. aracılığıyla
    mükemmel

    urun gercekten harika tavsiye edilir

  • HepsiB. aracılığıyla
    kargom erken geldi

    kargom tahminimdende erken geldi samsung servis aradık yarın gelucekler inşallah sorunsuzda kurulum olur şimdilik süper

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Uzun araştırmalardan sonra karar verip aldık. Horoz lojiatik faktörünü saymazsak sipariş ile ilgili hiçbir sıkıntı yaşamadık. Çok şık ve başarılı bir ürün. Biraz daha kullanıp göreceğiz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel

    Çok iyi ekran geçişleri yavaş fakat çok önemli değil henüz kablosuz internet deneyimi yaşamadık ona da bakıcaz genel olarak iyi uzun süreli olarak düşünmek lazım o zaman bakacağız Samsung tv de nasıl tşk.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    öncelikle ürün güzel gir şekilde kargolanmış tam zamanında ve sorumsuz geldi. 55nu8000 gerçekten çok üst düzey bir televizyon kesinlikle pişman olmazsınız tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika

    Uzun süre araştırmıştım. Hepsiburada satışlı üründe indirime denk geldim ve aldım. Salı günü kargoya verildi, Perşembe günü teslim aldım. Yorumların aksine Horoz Lojistik'ten beklenmedik hızda ve sorunsuz getirdiler ürünü. Ekstra kargo paketi vs. yapılmamış. Stoktan alıp TV'nin kendi kutusuyla göndermişler. Kargoda düzgün taşınmazsa sıkıntı yaratabilir ama neyse ki benim üründe bir sorun olmamıştı. Kurulum için Samsung'u aradım aynı gün içinde dönüş yaptılar. Kurulum esnasında tüm testleri yapıldı. Ürünümde hiçbir hata çıkmadı. Ölü piksel, siyah sahnelerde bulutlanma, kenarlarda parlama, altyazıda parlama vs. yok. Kanal geçiş hızı yavaş denilen şu: Tuşa basıyorsunuz, 1001, 1002 diyorsunuz ve yeni kanal geliyor. Yani 2 saniye. İnternette okuduğunuz yorumlara bakarken temkinli olun. İnsanlarda gereksiz bir fazla beklenti var. Parasının hakkını fazlasıyla veren bir ürün. Görüntü ve ses kalitesi harika. Arayüzü sade, anlaşılır ve kullanışlı. 120 Hz ekran yenileme oranı aynı skaladaki ürünler arasından sıyrılmasını sağlıyor. Samsung Connect'le telefonunuzdan her türlü kontrol edebiliyorsunuz, İngilizce sesli komutla kullanabilirsiniz. Eve girdiğinizde telefona "Televizyonu aç ve 23. kanalı aç" dediğinizde bunun olması keyif verici. Bütçeniz yetiyorsa ve uzun süre kullanmak istiyorsanız bu ürünü kesinlikle öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel televizyon

    Bu fiyata bu özellikleri bulmak çok güzel. Görüntü kalitesi harika. Menüde gezinti çok hızlı. Ben uydu anteni kullanmıyorum o yüzden uydu kanal geçişlerini bilmiyorum ama netflix ve tivibu'da gayet akıcı. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    55nu8000

    Ürünü Teknodünya firmasından aldım herşey satana kadar sattıktan sonra hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar sürekli sizin işiniz samsung servisiyle alakalı deyip başlarından savıyorlar. Ürün iadesi için 15 gün süresinide hiçbir şekilde kabul etmiyorlar. Tv ye gelince çok araştırıp öyle aldım lg mi samsung mu diye görüntü olarak birbirine yakınlar ses olarak Samsung iki katı önde, akıllı kumanda olarak samsungta sesli komut özelliğinde Türkçe olmaması çok büyük bir eksikllik yaratıyor umarım güncellemeyle giderilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    ÇOK İYİ

    Avrupa satıcısına teşekkür ederim. Sevkiyat kısmını İstanbul bayiler arası hemen sevk etti. Samsung servisi de hemen gelip kurulumunu tamamladı. Tv için söyleyecek pek bir şey yok gayet donanımlı bir tv. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    tavsiye ederim

    Ürünü teknodünya satıcısından aldım. 55mu9000, Q6FN ve sony XF9005 modelleri arasında gidip geldim ve f/p olarak bu modelin ideal olduğunu düşünerekten bu modeli aldım. Pişman değilim. Güzel ürün. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün çok hızlı gönderildi görüntü oldukça iyi. İnternette gezinti hızlı verilen paraya değer. Kumanda ek medya oynatıcıyı da kumanda ediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Great Experience!

    Great TV and incredible service. TV was delivered 2 hours after making payment. Unbelievable!

  • HepsiB. aracılığıyla
    Renkler çok canli kaliteli tv

    bu ürünü alırken doğal ve canli görüntüyü VA panel ile sağladığı için tercih 7 serisinde klasik paneller varken bunda va panel var 100 hz olması da kaliteyi ozellikle ip tv yayınlarında bariz etkiliyor aradaki fiyat farkina bence deger 8 serisinden gayet memnunum herkese tavsiye ederim..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung 55NU8000 55" 139 Ekran UHD 4K Smart LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung 55NU8000 55" 139 Ekran UHD 4K Smart LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat