Samsung 55NU7100 55" 139 Ekran UHD 4K Smart LED TV Yorumları

Samsung 55NU7100 55" 139 Ekran UHD 4K Smart LED TV yorum ve tavsiyeleri

(127 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Kalite ve Performans

    Ürün sorunsuz bir şekilde, hızlıca elime ulaştı. Samsung’un en iyi fiyat-performans dengesine sahip ve ortalama büyüklükte bir salon için en uygun televizyonlarından birisi olabilir. Diğer markalarla karşılaştırıldığında: Görüntü kalitesi, işlem hızı, uygulamaların çeşitliliği ve sunduğu tüm özellikler açısından tartışmasız şekilde en iyi seçeneklerden.

  • HepsiB. aracılığıyla
    hepsiburada farkı

    ürünü sipariş verdikten 2 gün sonra teslim aldım. diğer gün servis geldi kurulumunu yaptı. tv herşeyi ile çok güzel. kanal geçişleri bana sanki biraz yavaş gibi geldi. ama bu benim sorun değil. tv nin tek eksiği bluetooth olmaması. ses sistemine bağlanmak için ayretten kablo almak gerikiyor. kalite ve müşteri memnuyeti için her zaman ilk tercihim hepsiburada.com .. teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Teşekkür ederim.

    Tv bugün bana ulaştı. Kargo yönünden hiç gecikme olmadı. kurulumu hafta sonu yapacaz. Çok teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat Performans Ürünüdür.

    1 haftadır kullanıyorum. Bir televizyondan istediğiniz standart bütün özellikler mevcut. Işık seviyesi biraz düşük onun dışında çözünürlüğü ve uygulama kullanımı (netflix youtube vb.) gayet iyi. hepsi burada bir günde teslim etti. siparişi verdikten hemen sonra samsungtan kurulum için randevunuzu alınki zaman kaybı yaşamayın. samsung serviside çok ilgi ve alakalıydı. Kısa bir not: bu modelin ilk kutularında akıllı kumanda varken yeni üretilenlerde (şikayetler üzerine) akıllı kumanda bulunmamaktadır.

  • HepsiB. aracılığıyla
    kaliteli

    Ürün gayet iyi görüntü kalitesi net kanal geçişleri ne kısa ne uzun normal sesi de iyi alınabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Firma aldığım gün kargoya verdi. Her ne kadar sitede teslim tarihi 10 günden daha uzun görünse de ertesi gün elime ulaştı. Kendi kutusuyla kargoya verilmişti. TV: Daha önce yabancı sitelerdeki eleştirilerini de okuyarak aldım. Giriş seviye 4K TV için görüntü kalitesi gayet güzel. Siyah, gri dağılımı ve beyazlar başarılı. Film ayarında veya kendi özel ayarlarınızla gerçeğe yakın renkler elde etmek mümkün. Menüler arası geçiş hızlı. Sadece optik ses çıkışı olması ve Bluetooth bağlantısının olmaması eksi özellikleri. Fiyatı ve özellikleri göz önüne alınacak olursa bu sınıftaki en uygun ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Samsung Kalitesi

    Güzel paketleme, hızlı kargo için satıcıya teşekkür ederiz. Bu boyutta bir tv almak isteyenler için de tavsiye ederim. Hız, arayüz, kanal geçişleri ve ekran kalitesi gayet başarılı. Servis hizmeti ise aynı gün gerçekleşiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Sipariş verdiğim gün hemen kargoya verildi ve çabucak ulaştım televizyona. Ürün gayet güzel. Aldıktan sonra servis geldi ve kurulumunu yaptı, sorunsuz çalışıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    hepsi başarlı

    başarlı satıcı(HEPSİBURADA) başarlı nakliye başarlı ürün. sonuc mükkemmel.teşekkürer hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyat performans dengesi mükemmel

    teslim aldığım aynı gün servis gelip kurulum yaptı ürünün özellikleri harika görüntü kalitesi de gayet iyi. sürat kargo tv yi kapıya kadar teslim etmedi apartmanın girişinde açıp kontrol etmemizi istediler kesinlikle dairenize kadar getirmiyorlar sokak ortasında bırakıp gitmeye kalktılar bayağı sorun yaşadık kargo şirketi değiştirilmeli.

  • HepsiB. aracılığıyla
    başarılı ...

    Ürün çok kısa sürede teslim edildi. kargo için ambalajlama gayet korunaklıydı üründe herhangi bir hasar söz konusu değil. ürün çok güzel kanal geçişleri söylenen gibi aşırı yavaş değil görümtü kalitesi çok iyi. ürün ve fiyat performansı çok başarılı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    KALİTE

    Uzun süredir araştırdığım tüm sitelerde yorumlarına baktığım bir tv görüntü kalitesi kanal geciş hızı ses kalitesi her şeyiyle çok iyi bir tv gönderi yapan firmayada ayrıca teşeklür ediyorum çok hızlı ve sorunsuz geldi almak isteyenlere tavsiye edilir tek eksiği akıllı kumanda olmaması

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 30.03.2022

    samsung 55nu7100 tvler garantisi dolar dolmaz bir yıl içinde ekran arızası veriyor hiç tavsiye etmem cihazın yarı fiyatı kadar masraf çıkartıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2019
    Hepsiburada farkıyla mükemmel ürün uygun fiyat

    Ürün kargo takibinden 2 gün önce geldi servis ertesi gün kurulumu yaptı ürün Harika teşekkürler hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.11.2019
    Beş Yıldız

    Kanal geçişleri bekledigim kadar hızlı degildi. Görüntü kalitesi ve ses kalitesi gayet iyi. Kuruluma gelen servis klima altına montaj yapamayacagını belirtti. Klimadan herhangi bir su sızıntında tv zarar görmesin diye.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.10.2019
    Tv güzel, DTS Yok

    4k tv almışsınız, düzgünce film izleyeceksiniz ama DTS yok, saçmalığın daniskası. Aldığımda DTS'nin bu kadar problem açacağını tahmin etmiyordum, yoksa gider başka bir tv alırdım..

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.10.2019
    Kesinlikle Oneriyorum, profesyonel firma

    Kesinlike harika. Hizmet, fiyat ve urun kalitesi 10numara! Samsung televizyon aldim ve cok memnunum.

  • NI1 aracılığıyla, 02.09.2019
    güzel tv

    ürünü yaklaşık 1 aydır kullanıyorum stabil çalışıyor. uydu anteni kanal geçişi biraz yavaş ama favori kanal taşıma vs özellikleri güzel ve internet girişi wi-fi gayet akıcı youtubede takılma yapmadı usb hard diskten film izledik akıcı. kumandası ufak, internet için alanlar klavyeli kumanda ister.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.08.2019
    Beş Yıldız

    harika

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2019
    Tavsiye Ürün

    Ürün her yönüyle çok başarılı, ses ve görüntü kalitesi çok iyi, özellikle çok düşük input lag değerinden dolayı konsol ve pc için çok ideal bir ürün.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung 55NU7100 55" 139 Ekran UHD 4K Smart LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung 55NU7100 55" 139 Ekran UHD 4K Smart LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat