Samsung 65NU7400 65" 165 Ekran UHD 4K Smart LED TV Yorumları

Samsung 65NU7400 65" 165 Ekran UHD 4K Smart LED TV yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 11.07.2019
    Dört Yıldız

    Sorunsuz bir cihaz

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.05.2019
    Beş Yıldız

    Hızlı ve güvenilir satıcı, tavsiye ederim herhangibir sorun yaşamazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.05.2019
    süper

    Carsamba gunu siparis verdim cuma tv yi kullaniyoruz😄 ben pamersan saticisindan aldim. Iyiki de almisim. Satici muthis ilgili urun de samsung garantili hicbir sorun yasamadim. Tek sorun surat kargo maalesef. HB yi bu kargo firmasini kullanmamasi konusunda bilgilendirdim. Urun ankaradan 1 gecede geldi kargo subesi ile evim arasinda abartmiyorum 500 metre var 2 gunde ancak teslim ettiler. 4 yildiz veriyorum alisverisime. Bunun gelen urunle ve satici ile ilgisi yok. HB ve kargo firmasi kurallar ne olursa olsun eksik bilgilendirme yapmamali. Kargo sirketi beni arayarak evin kapisina teslim edemeyecegini apartman girisinde birakacagini iletti. Bari onceden bunu ilanin bir kosesine ilistirin ben de oncesinde bileyim. Supriz olmasin yani Urune gelirsek Nu8000 ile arasinda cok gidip geldim 4 buyuk fark var 1- gorsellik - 8 serisi aluminyum citalar ile kapli 7 serisi plastik 2- yenileme hizi 7 serisinde daha dusuk. Fakat aldigimiz yayinlar icin bir fark olusturmuyor. Sadece PlayStation ile kullanacaksaniz farki hissedersiniz. Ben kullanmiyorum 3- 8 serisi 40w fiziki ve 2.1 lik bir sanal hoparlor deneyimi veriyor. 7 serisi 20w fiziki hoparloru 2.0 sanal hoparlör iceriyor 4- tabiki fiyat. Bu saydigim 3 farkli ozellik icin 8 serisine fazladan 3k TL vermek ben istemedim. Siz tercih edebilirsiniz. Bence gerek yok Ayrica onumuzdeki günlerde RU serisi yani 2019 uretimler girecek hayatimiza. Fakat eskiden de oldugu gibi serilerin uretimleri ve özellikleri ayni sekilde devam edecek. Yani RU7400 diye bir model karşımıza çıkacak. Fakat qled almayacaksaniz fiywt vs olarak nu7400 u tercih edebilirsiniz. RU serilerinde ve bu dolar euro cevrimlerinde bu fiyatlari bulamayacagiz çünkü. Umarım faydali olmuştur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.05.2019
    horoz beni şaşırttın :)

    ürün horoz loj. ile elime ulaştı, muğla milas dağıtımını yapan arkadaşlar evime kadar taşımama yardım ettiler, horoz gibi bir firmaya göre bu durum muazzam bir şey! ya da gelen arkadaşların özverisi idi bu. TV yi samsung İzmir optimumda inceleme fırsatım oldu 55 ile 65 arasındaydık iyi ki 65 i tercih etmişiz, 75 gerçekten çok büyük! biz film keyfimiz için bu boyutta ki ekranı tercih ettik günlük kullanım içinde umarım rahatsız edici değildir. görüntü kalitesi çok çok güzel ki zaten bu kalitede yayın yapan kanal sayısı belli şuan. samsung bize resmen önümüzde ki 20 yılın televizyonunu sattı diyebilirim :) servis aynı gün de geldi. İnternet alışverişinin güvencesi gerçekten azımsanmayacak kadar kıymetli şu yorumumu okuyan değerli arkadaşım! umuyorum bir sorun yaşamayız umarım sizde iyiki almışımız diyebilecek bir tv alırısınız... sallanan el emojisi.

  • NI1 aracılığıyla, 06.04.2019
    Samsung

    Sorunsuz ürün zamanında kargo

  • NI1 aracılığıyla, 03.04.2019
    F/p urunu

    Urun bu fiyata bu buyuklukte ve kalitede alinabilecek en iyisi. Tesekkurler.

  • Media Markt aracılığıyla, 15.03.2019
    başarılı

    Avantajlar : özellikleri
    Dezavantajlar : fiyatı
    Fiyatı biraz daha uygun olsa kaçırmam

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.02.2019
    Muazzam

    1 aydır ürünü kullanıyorum Qled alıp almama konusunda kararsız kaldım ancak 65 inç fiyatı çok olduğu için bu ürünü aldım renk görüntü ses kalitesi muazzam, görüntü çok net sesi apartman dairesi için ideal tv kumandası kullanımı Harika tvibu kullanıyorum tek Kuman’da da her şey parmaklarınızın ucunda Netix e de abone oldum bu ekran bu kalite de sinema ya gidesim bile gelmiyor Millet birçok tv markası hakkında yorum yapmış elektronik biraz da şans işi işte ben şanslıyım??

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.02.2019
    Muazzam

    1 aydır ürünü kullanıyorum Qled alıp almama konusunda kararsız kaldım ancak 65 inç fiyatı çok olduğu için bu ürünü aldım renk görüntü ses kalitesi muazzam, görüntü çok net sesi apartman dairesi için ideal tv kumandası kullanımı Harika tvibu kullanıyorum tek Kuman’da da her şey parmaklarınızın ucunda Netix e de abone oldum bu ekran bu kalite de sinema ya gidesim bile gelmiyor Millet birçok tv markası hakkında yorum yapmış elektronik biraz da şans işi işte ben şanslıyım??

  • NI1 aracılığıyla, 17.12.2018
    Keyifli bir alışveriş tecrübesi..

    Bu mağazayı da, Samsung'un bu modelini de ısrarla tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 21.11.2018
    Ürün güzel mağaza ilgisiz

    Ürünü gürültü kalitesi kusursuz. Tv dış görüntüsu de çok estetik. bu ürünü herkese tavsiye ederim .

  • Media Markt aracılığıyla, 31.10.2018
    Güzel

    Birbirinden güzel özelliklere sahip bir televizyon,aşırı beğendim ve çok memnun kaldım,fiyatıda gayet uygun.

  • Media Markt aracılığıyla, 26.10.2018
    fiyat

    Avantajlar : kalite
    Dezavantajlar : yüksek fiyat
    samsung kallitesinde özellikleri güzel bir ürüne benziyor

  • Media Markt aracılığıyla, 29.08.2018
    Kurulum

    Servis kurulumu önemli mevzuattır.

  • Media Markt aracılığıyla, 04.08.2018
    SAMSUNG TÜRKİYE'NİN EV veya İŞYERİ SERVİS KURULUM HİZMETİ VEREMEYİŞİ

    Avantajlar : SAMSUNG ürünleri kaliteli
    Dezavantajlar : SAMSUNG TÜRKİYE SERVİS HİZMETİ SIFIRIN ALTINDA
    Samsung Türkiye bir ilki gerçekleştirdi.Media Markt'tan aldığım SAMSUNG 65 inch TV'yi iki farklı gün randevu verdiği halde ilk kurulum hizmetini veremediği için (İki gün evde beklet, bir telefonla özür bile dileme) sağolsun Media Markt iade talebimi yerinde görüp değerlendirmeye aldı. Samsung'un yapmadığı inceliği gösterip Samsung adına özür diledi ve iade işlemini başlattı.Ürünün kutusu bile açılmadığı için herhalde çok güzeldir diyebilirim.Göremediğim için de ürün hakkında olumlu veya olumsuz yorumum olmayacaktır.Ancak Samsung Türkiye'nin tüketiciye kötü davranışı ve servis hizmeti veremeyişi nedeniyle SAMSUNG'un ev veya işyerinde kurulum gereken büyük ekran tv, çamaşır makinesi,bulaşık makinesi gibi ürünlerini ASLA KULLANMAYIN , SERVİS HİZMETİ ALAMAZSINIZ, ÇOK ÜZÜLÜR ve HATTA SİNİR HASTASI OLABİLİRSİNİZ.Tüketimden gelen gücünüzü kullanıp bu ürünleri ALMAYINIZ (Samsung laptop, telefon,tablet gibi taşınabilir ve sizin servise götürebileceğiniz ürünler bu kapsamda değildir çünkü bu ürünleri kullanıyorum, çok da memnunum).

  • Media Markt aracılığıyla, 09.07.2018
    TEKNİK ÖZELLİK

    TEKNİK ÖZELLİKLERE BAKARAK SİPARİŞ VERDİM.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung 65NU7400 65" 165 Ekran UHD 4K Smart LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung 65NU7400 65" 165 Ekran UHD 4K Smart LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat