Philips 24PFS4022-12 LED TV full hd - 24 inc / 61 cm Yorumları

Philips 24PFS4022-12 LED TV full hd - 24 inc / 61 cm yorum ve tavsiyeleri

(57 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 08.02.2020

    08,02,2020 Tv dün geldi. Artık üretilmiyor ve satılmıyor, İstanbul'da lider elektromarketde buldum. Bu küçük ekranlarda fullhd sunan başka tv yok ve en güzeli ekranı mat ve yansımasız. Görüntü kalitesinin yanına 1200 liraya satılan arçelik, vestel vs kimse su dökemez ve ben 700 liraya aldım. Şaka gibi. Bu tv bu fiyataysa diğerleri çöp resmen.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2018
    Kanal Taşıma Özelliğini Kullanmak İçin

    Televizyonun kanal sıralama özelliği var bunun için favori listesi oluşturmanız gerekmiyor. Eğer uydu kurulumunu otomatik yaptıysanız kanal listesi sıralı kuruluyor ve kanalların yeri değişmiyor. Ancak uydu kurulumunu manuel olarak yaparsanız ve tkgs ayarlarından operatin mode özelleştirilebilir olarak seçerseniz kanal sıralamasını kendiniz yapabilirsiniz. Bunun için list tuşuna bastıktan sonra options tuşuna bastığınızda kanalların yerini değiştir seçeneği çıkıyor ve kanal taşıma yapılabiliyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 03.09.2018

    17 sene 37 ekran tüplü tv den sonra ,Mutfağım için 24" philips 24PFS4022/12 aldım , gerçekten iyi ki samsung yada lg almamışım çünkü sadece bu marka full hd , alırken yorumları iyi okuyun , görüntü bence çok önemli , 100 TL daha fazla verip bu ürünü aldım , iyi ki de almışım çünkü uzun yıllar seyir edeceğim için 100 TL fark çokta önemli değil , kendi segmentindeki tüm tv leri araştırdım , yorumları okudum , kurulum ve kanal ayarlama sadece 10 dk mı aldı ,yetkili servise para vermeye gerek yok , 29 haz 2018 -youtube - Elimden Herşey Gelir diye bir profil var , ayrıntılı anlatıyor , videoyu arada durdurup deva edip gayet kolay kurabilirsiniz , ben 50 TL vermedim , azıcık kurcalayın derim :))) en teknosadan 900 TL ye aldım internette 750 TL de var ama başım ağrısın istemedim :)

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.07.2018

    Olumlu yönleri: Alacak arkadaslara tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.07.2018
    "Eksikleri var."

    Olumlu yönleri: Televizyon görüntü kalitesi,sesi güzel Olumsuz yönleri: 1-Televizyonun ayağı yok. Düz bir zemine yaslanıyor.Arkada desteği var.Ayak olmaması eksiklik. 2-Televizyon üzerinde hiç bir düğmesi yok. Kapatmak içinde açmak içinde kumandasız işlem yapamıyorsunuz. 3-Televizyonun arka kapağı çok zayıf. Elektrik kablosunu yuvasına sokarken bile içe doğru göçme oluyor. Aynı Tv nin bu eksiklikleri olmayan modeli olsaydı hemen değiştirirdim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2018
    çok iyi

    tv çok kaliteli, uydu kanal geçişleri bence normal, tv geldiğinde içinde ayak eksik diye düşünüp iade talebinde bulunmuştum. ama 4032 modelinin ayağı ile 4022 modeliln ayağı ile farklıymış 4032 in ayağını kutunun içinde aradım durdum:) kolaysepet.com günahını aldım. satıcı ürünü düzgün kargolamış. kutu sıfır. ancak genel olarak led tvlerdeki ışık sızması bu tv dede var. ben sorun etmedim. sesi çok yüksek değil. ama ideal düzeyde. menüler bence karışık değil. uyduda kanal sırlaması yok ama favori kanalları ekleyip ayrı bir kanal sırası yapıyorsunuz. görüntü kalitesi çok iyi. ÖNDEKİ PANEL ÇARPMAYA KARŞI KORUMALI. yani elinizle vurduğunuzda patlama olmuyor. darbeye dayanıklı. çocuklu aileler için birebir. televizyon biraz eğimli. yani dik durmuyor ancak görüşü engellemiyor. tasarımı bu anlamda diğerlerinden farklı. kulaklık girişine haporlör bağladım. sesi daha iyi hale geldi ancak kulaklık ses ayarı menüden yapılıyor yani ses açma kısmadan müdahale edilmiyor. keşke kumandada direk erişim olsaydı. 2 hdmi var, vga, scart girişi, kulaklık vs. bence parasına göre ideal bir televizyon. tavsiye ederim. kolaysepet satıcısından da memnun kaldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.07.2018
    "TV"

    Olumlu yönleri: Playstation için aldım çok memnunum hem fiyat hem özellk bakımından çok kullanışlı bir ürün. Olumsuz yönleri: Televizyonun ayak kısmı zemine paralel temas ettiği için ürün biraz kalkık duruyor değiştiremiyorsun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.06.2018
    Beş Yıldız

    2 günde geldi! Henüz kurmadım. İyi fiyat ve teslimattı benim için! Emeği geçen herkese teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.06.2018
    "Görüntü iyi ses yererli"

    Olumlu yönleri: Görüntü kalitesi, ekran boyutu ve hafifliği iyi yönleri... Olumsuz yönleri: Kanal sıralamasının yalnızca favori kanal seçimi ile yapılması ve taşıyıcı ayağının kalitesizliği olumsuz yanı...

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.06.2018
    Şamda Kayısı

    Alternatifi yok bir tane şimdilerde var gibi ama aslında yok, yazılımı sürekli güncelleniyor, favori listesi ve favori sıralama özelliği var, 60HZ 1080p PC girişi, otomatik uydudan kanalları alıp ekliyor TKGS. Kusur bulmak istersek duvara monte etmeyeceksek o ne biçim ayak, duvara monte edeceksek kutuya bir afarat koyulsa fena olmazdı, diğer söylenebilecek şeyler improve sınıfına girer ;)

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.05.2018
    "gayet başarılı"

    Olumlu yönleri: Ürün gerçekten güzel ve başarılı üründe kanal taşıma TABİKİDE var bu kurulumla alakalı normal bir kurulum yaparsanız kanalları istediğiniz gibi taşırsınız tgks ve operatör kurulumunda bunu yapmanıza izin vermiyor normal yani uyduyu kendiniz yaratacaksınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.05.2018
    firma 10 numara

    ürün ile birlikte askı aparatı siparişi verdim koca tv iki günde izmirden geldi(kargo bilgisinden edindim) sorunsuz şekilde firma yetkilisi arayıp bilgi bile aldı gelip gelmediğine dair kesinlikle tavsiye ederim ürünü daha kullanmadım ama araştırıp aldığımdan bir sorun çıkacağını zannetmiyorum.Hepsi burada ürünü olan askı aparatı 15 gündür aras kargo kamyonunda gezip duruyor dahada geleceğinden şüphem var askı aparatı ve aras kargo ve hepsi buradanın kendi ürünlerini tercih etmezseniz bir sorun yaşamasanız. Firmanın ismini kendini satıcıyıda tanımam ama adamlar arayıp soruyor helal olsun inşallah herkes bu zihniyette olur kargo peşinde gezdirmez bizleri teşekkürler Markauygunmuş isminiz şimdi gördüm bol kazançlar

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.05.2018
    En ucuz kaliteli Full HD

    Görüntü kalitesi çok iyi. Ses seviyesi az. Kanal Listesi sıralanamıyor. En büyük eksiklik bu. Kanal geçişleri biraz yavaş. Menüsü karışık. Yinede görüntü kalitesi ile bu fiyatı hakeden bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.05.2018
    Çok İyi

    Görüntü ve ses kalitesi çok güzel, PS için TV arayanlara tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.05.2018
    Beş Yıldız

    Ürün elime ulaştı ve süper çok güzel görüntü kaliteli bağlantılar yeterli aynı zamanda pc giriş olması çok güzel ses az olduğunu ifade etmişler fakat bence yeterli

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.05.2018
    "mukemmel "

    Olumlu yönleri: Görüntü kalitesiyle tartışlmaz. Tek sıkıntı kanalların isteğinize göre sıralanamaması ama favori listesiyle bunu telafi edebilirsiniz sayılır. Ben mutfak için aldım gerçekten bu paraya alınabilecek en iyi ürün. Tavsiye ederim Olumsuz yönleri: Kanallar sıralanabilse iyi olurdu

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.04.2018
    görüntü ses 10 numara

    Kulaklıkla USB bellekten film izlemek için aldım. 1 ayda karar verdim. çok memnunum. görüntü ve ses çok iyi. ama kasaya 2 yıldız bile vermem, kalite düşük. ayaklarını takarken kırıldı. hele ki ben TV askı aparatı ile kullanacağım için önemsemedim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.04.2018
    Beş Yıldız

    görüntü kalitesi çok iyi, tkgs otomatik kanal listesi güncelleme özelliği olması önemli

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.04.2018
    Üst düzey kalite

    Ürünü Teknosada gördüm ve çok beğendim hb dan sipariş verdim iki gün içinde teslim ettiler. Kurulumu da menüsü de gayet basit diğer yorum yapan arkadaşlar neyini zor buldu çok merak ediyorum. En büyük artısı full hd görüntü kalitesinde olması. Bu boyutlarda full hd destekleyen nadir ürünlerden. Ürünün iki eksisi var. Birincisi sesi az çıkıyor ikincisi de kanalları sıralayamıyorsunuz sadece favori liste hazırlayabiliyorsunuz. Bunların dışında tasarımı ve görüntü kalitesiyle gayet kullanışlı. Üstelik çok hafif rahatlıkla monte edebiliyorsunuz. Kutu içinden duvar askı aparatı çıkmıyor sadece sehpa üzerine koymak için küçük ve kullanışlı bir ayağı var. Duvara asmak için ayrıca sipariş vermelisiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.04.2018
    Dört Yıldız

    Ürün cok kısa zamanda elimi geçti hepsiburda çalışanlarına çok çok teşekkür ederim üründende cok memnun kaldım tafsiye ederim .

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips 24PFS4022-12 LED TV full hd - 24 inc / 61 cm kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips 24PFS4022-12 LED TV full hd - 24 inc / 61 cm yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat