Philips 49PUS7502-12 LED TV Yorumları

Philips 49PUS7502-12 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(45 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel

    Televizyonu 10 aydır kullanıyorum görüntü çok güzel internet gayet hızlı,oyun yüklüyor olmakda güzel tek eksiği kumanda biraz basit kalmış tuşlar çok küçük onun haricinde pişman olmazsınız

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 09.10.2020

    Aldıktan 2,5 yıl sonra tv çöpe döndü. Smart tv güncellemiyor. İşletim sisteminin değişmesi lazım diyorlar. Teknolojisi eskimiş 2,5 yılda şaka gibi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.10.2018
    Görüntü gidip geliyor

    Televizyon görüntüsü sürekli gidip geliyor. Aldığıma alacağıma pişman oldum. O kadar para verdim aldım şimdi garantiyle uğraşacağım. paramızla rezil olmak bu oluyor galiba!

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.07.2018
    4K +Android Tv (daha ne olsun)

    ürün çok güzel. kalite görünüyor zaten. anlatmaya gerek yok.ses çok iyi.kanal geçişleri hızlı .çok yavaş değil .abartmayın çoğu TV markalarına göre güzel.sadece ürün biraz daha ince üretilebilirdi.

  • NI1 aracılığıyla, 28.05.2018
    Çok tuşlu işlevsiz ve imleçsiz kumanda; kanal düzenle(yeme)me skandal. Diğer fonksiyonları güzel, Android olmasına rağmen google play filtreli sanki.beklentimizin altında bir ürün çıktı.sanky

    aynen başlıktaki gibidir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2018
    Kesinlikle tavsiye ederim.

    7 aydır kullanıyorum. TV güzel, kaliteli ve bilhassa renk ve parlaklık çok güzel. Daha öncesinde LG TV kullanıyordum. İkisini karşılaştırdğımda (HD yayınlarda) parlaklık, renklerin canlılığı Philips çok iyi ve güzel. Kesinlikle tavsiye ederim. Kanal geçişleri evet uzun ancak yapacak bir şey yok. Internetten film izlemede hiç bir sıkıntı yaşamıyoruz. Ancak internet hızınız yüksek ve kaliteli olmalı. Ses kalitesi de oldukça iyi. Sadece kumandası bazen TV'yi kumanda etmiyor. TV yi kapayıp açmanız gerekiyor. İçine toz alma sorunu ile ben henüz karşılaşmadım. Ancak böyle bir şey olursa sanıyorum Philips bunu tamir etmesi gerekiyor. Philips yetkililerine bunu buradan ikaz etmiş olalım.

  • NI1 aracılığıyla, 18.04.2018
    49pus7502

    Muazzam.........

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.04.2018
    HARİKA ÖTESİ...

    YAKLAŞIK 1 AYDIR KULLANIYORUM. BAŞKA YERDEN ALMIŞTIM AMA HEPSİBURADA FİYATI ÇOK İYİ. TV GÖRÜNTÜ KALİTESİ OLARAK HARİKA. ÖZELLİKLE TRT 4K BELGESELLERİ VEYA MAÇLARI İZLERKEN AMBILIGHT ÖZELLİĞİ MEST EDİYOR. TV İZLEYEN HERKES ÖZELLİKLE AMBİLİGHT ÖZELLİĞİNE HAYRAN KALIYOR. TVNİN İNTERNET BAĞLANTI HIZI ÇOK İYİ. ANDROİD FENA SAYILMAZ. CEP TEL, İPAD VE TABLET BAĞLANTISI YAPMAK ÇOK KOLAY VE KULLANIŞLI. KUMANDASININ ARKASI KLAVYE OLDUĞU İÇİN EPEY İŞE YARIYOR. FİYAT PERFORMANS OLARAK KESİNLİKLE ALINMASI GEREKEN BİR TV.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.04.2018
    5 yıldız.

    Bu Televizyonu bu fiyat bandındaki butun tvlere marketlerde birebir bakarak satın aldım. görüntü kalitesi inanılmaz iyi Ambilight harika birşeymiş gerçekten. kanal geçişleri gayet normal. tv cep telefonu ses sistemi bilgisayar hepsini birbirine bağladım tek kumandayla tüm filmlerime falan ulaşıyorum. zaten bir markete gidip görüntü kıyaslaması yaparak tv deki kaliteyi anlarsınız 3 hafta oldu kullanıyorum bir kez donmadı. saçma sapan yorumlara aldırış etmeyin yinede gözünüzle görüp kendiniz karar verin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.04.2018
    Güzel Bir ürün

    Gerçek kalite ve ses özeliği süper. Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.04.2018
    tek kelime ile mükemmel

    kanal geçiş süresi yavaş diyenlere aldırmayın samsung yada lg ile kıyaslama yapmamışlar bence gayet hızlı ayrıca Android oluşu bir harika iyi ki philips almışım bir önceki samsung tvim 2 yıl garantisi dolduktan 1 hafta sonra anakart yandı kuzenimin de samsungu vardı beraber almıştık onun kide benden 2 hafta sonra ana kart yandı sonra araştırdım ki samsung ve lg garantisi bitince nedense hep anakart yanıyor anlam veremedim ayarlanmış olmalı 2 aydır kullanıyorum iyi almışım dediğim cihaz samsung alacağınıza gidin tüplü tv alin derim

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.03.2018
    Beş Yıldız

    Bir yorumda blt kulaklık çalışmıyor yazılmış ve bu beni çok kaygılandırdı çünkü tercih sebebimdi ve yorumu sonradan okudum. Philips bluetooth kulaklıkla çok güzel çalışıyor. İşitme kaybı olanlar için muhteşem. Ortam sesi devam ederken işitme kaybı olanlar kulaklıkla sesi istedikleri gibi açabilirler. Vestel ve Samsung'da yoktu bu. Bugün geldi, herşeyi çok iyi görünüyor. Bizde samsung tablet var, netflix ve youtube için tabletten kullanım yapıyorsunuz, kumanda ile uğraşmaya gerek yok. Zaten kumandada Netflix tuşuda var. Normal TV kumandasıda android cihazlarına tanımlanıyor olması lazım. Ekran koruyucuda aldık. Kanal geçişlerdeki yavaşlık ve kanal sıralaması bizim için çok önemli değil. TV'ler de artık eski TV ler değil. Tablet , bilgisayar, sinema TV gibi bir teknolojiye gidiyor TV'ler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.03.2018
    Üç Yıldız

    Görüntü kalitesi ve arka aydınlatmaları çok iyi. Kötü olanı bluetooth ile ses sistemi bağlanamaması. Ve dahili ses sistemi berbat kötü bir ses deneyimi var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.03.2018
    Beş Yıldız

    Süper tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.03.2018
    Smart Değil!!! Android TV.

    mrb, ürünü indirimli zamanda aldim, *uydu kanallarında 4k özelliği sadece trt uhd kanalında var umarım diğer kanallarda bu sürece dahil olurlar, *kanal geçişi biraz yavaş kanal düzenleme tüm uydular sekmesinden yapılabiliyor *ambilight 3 tarafta olması güzel ve iyki almışım dedirten özelliklerinden *android yapısı güzel kolay kullanimi var *kumanda arkasında klavye olması nette dolaşmayı kolay hale getiriyor *harici klavye fare bağlandığında TV ile senkron çalışıyor *ileri düzey de android kullanımı bilginiz varsa dosya yöneticisi kurulumu yapıp istediğiniz apk kurabilirsiniz, Digiturk Play bu şekilde aktif hale getirdim (WhatsApp?, periscop gibi uygulamaları calistiramadim.) iptv netflix ve live stream player çalışıyor (internet hızı önemli) *2 tane usb çıkışı olması az bence hub kullanıp cogaltmayi denemedim muhtemelen de cogaltilir. *oyunlar play storda sinirli ve ücretli, haricen apk yukleye bilirsiniz yanlız TEK PROBLEM GAME PED OLMASSA OLMAZ, F710 Oyun kolu işinizi gorur ben almayı düşünüyorum. (Logitech marka 150tl falan) *Beni Üzen tek konu telefon ekranını TV ye yansıtma, ana bir modeme yada wifi hattına bağlı olması gerekiyor ve internete ihtiyaç duyuyor baya bi uğraştım ama istediğim gibi olmadı kablolu yontemleride denemedim. Özetle teknolojiyle aranız iyi değilse bu TV sizi üzer. Onun yerine TV haricen takılan android cihazlar var onlar işinizi görür. Bunlar benim görüşüm gerisi size kalmış.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.02.2018
    Kalite Denince FHILIPS

    Bu tv yi almadan once cok arastirdim bu kaliteye bu fiyata en iyisi diger saticilarla baya bi fiyat farki vardi ama hepsiburada ya vermis oldugu guven icin tesekurlerimi sunuyorum tv ye gelirsek kullanmaya basladim hic bir tvde bu goruntu yok alan pisman olmuyacak

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.02.2018
    Mükemmel

    harika bir tv, kasası ince ve kaliteli malzemeden üretilmiş. kasa içine toz falan almıyor 2017 ips panellerin içinde en iyisi, gerçek 100hz

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2018
    MUHTEŞEM.....

    Slm arkadaşlar.. olumsuz yorumlara çok şaşırdım.sanırım alt seriler.ama 7 bin serisi çok harika.bahsedilen problemlerin hiçbirini ben şahsen yaşamadım.kanal geçiş ağırlığı tüm smart TV lerde mevcut.sürekli Zap yapmadığımız için böle bir sorunumuz da yok.ses ve görüntü harika..internet süper..ambligt eve ayrı bir hava kattı.Ailece çok sevdik ve beğendik TV yi..artık Android ve amblight vazgeçilmezim ve tabii ki PHİLİPS..

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2018
    Beş Yıldız

    yapılan olumsuz yorumlar çok haksız bence. 3 bin lira verip 30 bin liralık tv özellikleri arıyorsanız ha o zaman başka. ben 2 hafta kadardır kullanıyor ve çok memnunum. kanal geçişleri biraz yavaş evet ama emsal bütün tv ler zaten böyle.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.01.2018
    Başarılı.

    Ürün tek kelimeyle Harika firmalarda araştırıp öyle karar verdim fiyat konusunda biraz yüksek fakat uzun dönem kullanıldığı düşünüldüğünde değer bir ürün Herkesin kullanım alanına göre değişiklik gösterir fakat filim ve dizi yada oyun tutkunuysanız şiddetle tavsiye ederim... Tek eksigi Kuman’da çok basite kaçılmış gibi sadece

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips 49PUS7502-12 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips 49PUS7502-12 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat