Philips 65PUS6412-12 65 inç 165 Ekran Dahili Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Yorumları

Philips 65PUS6412-12 65 inç 165 Ekran Dahili Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2018
    6 aydır kullanıyorum

    arkadaşlar ben bu ürünü 6 ay önce aldım fiyatına göre çok yüksek kaliteli bir ürün özellikle futbol ve basketbol maçları izlemem ayrı bir keyif hele eve gelen misafirler televizyonu görünce Burası sinema mı çok güzel televizyonunuzu var hayran kaldık gibi yorumlarda bulunuyorlar Bence mükemmel ekran boyutları hat safhada Bence düşünmeden alın

  • Media Markt aracılığıyla, 28.03.2018
    tv

    çok güzel bir tv. tam fiyat performans ürünü ambilayt çok iyi ses biraz yetersiz kalıyor alınabilecek bir tv

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.02.2018
    Bu paraya alabileceğiniz en özellikli tv lerden biri.

    2 haftadır kullanıyorum. 2-3 tane ölü piksel çıktı ama önemsemedik çünkü 8 milyon pikselin içinde (UHD) inanın dibinden bakmadıkça görmek mümkün değil. Bulutlanma sorunu yok. Zaten direkt led aydınlatma. Microdimming özelliği çok başarılı. Bulunduğunuz ortamda hafif bir aydınlatma bile varsa eğer siyahların koyuluğunu oled den ayıramazsınız. Android performansı çok güzel. Kendi dâhilî medya oynatıcısının oynatamadığı bazı formatlar oluyor ama android tarafına kurduğunuz mxplayer, vlc, bsplayer gibi programlarla işlemci ve gpu performansı iyi olduğu için uhd çözünürlükleri (60fps dâhil) rahatça oynatabiliyor. Kodi player ayrı bir dünya zaten. HDMI ARC ev sineması sistemi ile ya da ses sistemi ile kullanacaklar için büyük kolaylık. Kendi hoparlörleri yetersiz, ses sistemi ile birlikte kullanımı önerilir. Yanlardan izlemek mümkün yan açılardan bakışta başarılı. Ekran parlaklığı va panellere göre düşük diye bilerek aldık ama bundan fazla parlaklık insanın gözünü ağrıtır. Ambilight ise apayrı. Pek çok modu arasından isterseniz ekrandaki görüntüye göre isterseniz sese göre değişik efektlerle animasyonlar yaptırmak olası. Kumandası klavyeli olması sayesinde kullanım rahatlığı sunuyor. Keşke denebilecek tek özelliği belki aydınlatmalı magic remote olması olabilirdi. IR kumanda değil de rf ya da bluetooth kumanda ve sanal fare güzel olurdu. Yine de 2 usb portu olduğu için (20 liralık dışarıdan beslemeli usb hub takarak sayısı artırılabiliyor, sorunsuz denendi) istediğiniz rf kontrolörü ayrıca alıp takabilirsiniz.Sonuç olarak üründen çok memnunuz, eşe dosta tavsiye edip aldırıyoruz. Ayrıca gönderimi sağlayan kolaysepet firması da çok hızlı, ilgili onlar da tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2018
    tek kelime ile:mükemmel

    ürün tek kelime ile mükemmel.hele ekstra indirimle aldım o da bonusu oldu.hizlı gönderi

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2018
    Bu fiyata kaçırmayın.

    Bu televizyonu 2 aydır kullanıyorum. oldukça iyi bir televizyon, 2 gb ram / 16 Gb rom, ve daha bir çok ozelliğiyle gerçekten çok iyi bir ürün. eğer 65 inç düşünüyorsanız başka bir şey almayın, diğer bilindik markaların ürünleriyle kıyaslayarak aldık, hem diğerlerinden daha uygun hem de çok daha iyi.! kesinlikle bu fiyata kaçırmayın!

  • Media Markt aracılığıyla, 25.10.2017
    ürün

    Avantajlar : fiyat
    Dezavantajlar : yok
    cok ıyıydı cok basarılı bu fıyata bu perf kaçmaz harıka

  • Media Markt aracılığıyla, 19.09.2017
    philips tv

    10 nummara bir televizion

  • Media Markt aracılığıyla, 05.09.2017
    Muthis bir TV

    Avantajlar : Fiyat , görüntü kalitesi , bilgili teknik servis
    Dezavantajlar : biraz kalın
    Bir televizyon olarak harika. Ozellikle fiyat performans orani super.

  • Media Markt aracılığıyla, 05.09.2017
    Muthis bir TV

    Avantajlar : Fiyat,görüntü kalitesi,bilgili teknik servis
    Dezavantajlar : biraz kalın
    Bir televizyon olarak harika. Ozellikle fiyat performans orani super. Android TV leri cep telefonu ve tabletler gibi dusunmeyin bir cok program uyumlu degil malesef. Ancak farkli yontemler ile yukleyebiliyorsunuz. Diger akilli gecinen televizyonlara gore bir kac gomlek ustun oldugunu rahatlikla soyleyebilirim. menu gecisleri ve tepkiler cok hizli. Goruntu kalitesi tartisilmaz. Ozellikle karanlik sahneler yandan aydinlatmali led TV lere gore cok daha iyi. Servisin bilgisi ve becerisi ise beklemedigim kadar iyiydi. Fiziksel gorunumu ise genel olarak güzel. karanlik sahneler gercekten net ve siyahlar siyah. Gri degil. Ancak kullandigi dogrudan led teknolojisi nedeni ile kalinligi biraz fazla fakat dikkat ceken bir kalinligi yok.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips 65PUS6412-12 65 inç 165 Ekran Dahili Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips 65PUS6412-12 65 inç 165 Ekran Dahili Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat