Philips 50PUS6262 LED TV wifi, smart tv - 4k - 50 i̇nc / 126 cm Yorumları

Philips 50PUS6262 LED TV wifi, smart tv - 4k - 50 i̇nc / 126 cm yorum ve tavsiyeleri

(36 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    gayet iyi ve yeterli

    gayet yeterli görüntü iyi bide ışıklar devreye girince dahada güzel oluyo yorumlara bakdım az herkez yavaş fln demiş baya bi abartmışlar tvye sık güncellme geliyor güncelleyin sık sık 3 4 günde bi bakın güncelleme varmı diye yavaş da deil uydu alıcısında yavaş olabilir ben tivibu kullanıyorum en fazla 1 sn geciş kalvyesi yok kumandada o bi eksi ama öyle bi aşırı 4 5 saniye de kanal acma yok bi tanedaha yorum gördüm 40 45 saniye acılıyo diye en fazla 7 sn ye de acılıyor ocak ayında almışdım 2700 küşürdü aslında pahalı deil dolardan dolayı herşey pahalı şuana kadar hiç sıkıntı yaşamadım dedigim gibi güncellmeleri sık sık yapın önemli bişey bu

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    çok sorunlu 2 ay oldu alalı 2 kez kanallar silindi aşırı ısınıyor ve ardınan kendı kendıne kapanıyor....

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.08.2019
    İki Yıldız

    Merhaba arkadaşlar, Ben bu ürünü tam 1 senedir kullandım ve sizinle deneyimlerimi paylaşayım. Öncelikle berbat bir wifi teknolojisi var 45 dakika 1 saate bir kopuyor. ( Wifi ile Netflix izlemek kanser edici.) Kanal geçişleri çok yavaş. Çok yetersiz uygulamalara ve kötü bir arayüze sahip. iki adet iyi tarafı var görüntü kalitesi ve led ışıkları. Ben den tavsiye bu kadar para verebiliyorsanız üzerine 2,3 bir şey daha koyup daha güzel bir şey almanız. Ama ; internetle işim olmaz ben sadece tv izleyeceğim diyorsanız tam size göre.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.12.2018
    Tavsiye Etmem Asla Almayın

    Arkadaşlar hiç güzel değil aldım ben memnun kalmadm kanallarda sorun oluyor flaş disklerin çoğunu tv kabul etmıyor görüntü kalitesi lg veya samsung kadar iyi değil tavsiye etmem almayın ğişman oldum ben..

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.11.2018

    Ürünü yaklaşık 7 aydır kullanıyorum herşeyiyle çok iyi bir tv harici uydu kullandığım için dahili uydudaki kanallar arası geçiş hız problemini yaşamadım. Smart Tv olarak yeterli

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.11.2018
    İnternet tarayıcısı ve kanal geçişi berbat

    Hayatımda bu kadar rezil bi internet görmedim berbat ötesi sakın alırım da rahat rahat internetten film izlerim diye düşünmeyin asla öyle bi dünya Yok. Kanal geçişleri rezalet 4-5 saniyeden önce kanal açılmıyor asla, phılıpsten uzak durun her televizyonunda böyle sıkıntılar var aldığıma pişman oldum aklı olan Lg veya Samsungtan şaşmasın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.10.2018
    Ürün başarılı Kargo firması başarısız

    Ürünü daha dün kurma fırsatım oldu kalitesi ve şıklığı güzel. HD kanallarda görüntü kalitesi başarılı sadece Digitürk'ün bazı kanallarında sıkıntı yaşıyorum sanırım o da antenden kaynaklı. Onu da çözdükten sonra iyice güzel olacağına eminim. Tek sıkıntı Aras ile çalışılması bence. Karaman'a gidecek olan kargo Gebze'den çıktıktan sonra neden İkitelli (İstanbul) dağıtım merkezine gönderilir anlamış değilim. Bu sebeple 2 günlük(C.tesi-P.tesi) bir kayıp yaşadım. Bu sebeple 1 yıldız düşürdüm. Alacaklara tavsiye edilir güle güle kullanın

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.07.2018
    İnternet tarayıcısı berbat

    Renk, görüntü, ses açısından memnun kaldım çok güzel. Harici uydu alıcısı kullandığım için kanal geçiş sorunu yaşamıyorum. Ama İnternet tarayıcısı çok kötü. Bir yerlere girmek işkence gibi. Ayrıca kumanda klavyeli sanıyordum klavyesiz çıktı servis bu modelde klavyeli kumanda yok dedi. Ambilight akşam güzel oluyor gözleri yormuyor aksine derinlik sağlıyor bu özelliği için aldım pişman değilim ama dediğim gibi İnternetten dizi izlerim film izlerim onu bunu yaparım diyorsanız tavsiye etmiyorum. Çok işlevsiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.06.2018
    Alan Pişman Olur

    beğenmedim kanal geçişleri çok yavaş görüntü kalitesi iyi değil ve bunlara rağmen iade bile edemiyorsunuz berbat ötesi çok pişmanım kimseye tavsiye etmiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.06.2018
    Kanal geçişi yavaş onun dışında güzel

    Ürüne 4 yıldız verdim, bi yıldızı kanallar arasındaki geçişin uzun sürmesinden kırdım. En az 3-4 saniye siyah ekran kalıyor daha sonra yeni kanal açılıyor. Benim için sorun değil diyorsanız kesinlikle alın bu fiyata bu kadar özelliği barındıran başka bi tv de başka bi marka da yok, tabi alt markalar dışında. Söylediğim ekran geçişindeki sorum dışında başarılı bi televizyon memnun kaldım

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.06.2018
    ürün kırık çıktı

    satıcı hepsi burada bugün Aras kargo ile gelen ürün yetkili servis tarafından açılıp ekranın darbe aldığı görülünce rapor tutuldu bakalım pazartesi yani 25.06.2018 tarihinde belli olacak ama moralim bozulmadı değil açıkçası..

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.06.2018
    Beş Yıldız

    Ürün çok kaliteli. bir günde çeşmeye geldi. uydu alıcısı içinde var

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.06.2018
    "beklenti dışı"

    Olumsuz yönleri: Philips markası hayal kırıklığı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2018
    "çok güzel"

    Olumlu yönleri: cok güzel bir televizyon tavsiye ederim.Çok hızlı teslimat.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.05.2018
    Mükemmel

    ambilight özelliği tam anlamıyla harika! televizyon ekranında yayın esnasında hangi renk varsa aynı şekilde ledlerden arkaya yansıtıyor bu rengi. Görsel şölen için bu televizyonu hiç düşünmeden alabilirsiniz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.05.2018
    "Tavsiye ederim"

    Olumlu yönleri: Piyasada hakim 2 marka dışında Philips'e karşı önyargım vardı. Yanılmışım. Harika bir televizyon. Görüntü kalitesi mükemmel. Enerji tüketimi A+ . Bu fiyata kaçırmak olmazdı. 2499'a aldım. Teşekkürler.

  • Media Markt aracılığıyla, 25.05.2018
    güzel tv

    eşimle beğendik

  • Media Markt aracılığıyla, 24.05.2018
    philips tv

    ürünü magazada inceledim gayet güzel internettende siparişini verdim.

  • Media Markt aracılığıyla, 24.05.2018
    çok güzel

    merakla bekliyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.05.2018
    "Alacak olanları öneririm."

    Olumlu yönleri: Ürünün tüm özellikleri tanıtım yapıldığı şekildeydi, kaliteli ve işimi gören bir özelliği var.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips 50PUS6262 LED TV wifi, smart tv - 4k - 50 i̇nc / 126 cm kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips 50PUS6262 LED TV wifi, smart tv - 4k - 50 i̇nc / 126 cm yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat