Philips 50PUS7303 LED TV Yorumları

Philips 50PUS7303 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(178 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    uzun zamandir takip ettigim bir tv idi sonunda aldim cok guzel bence

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fena Değil

    Dış görünüm: Ürünün tasarımı güzel, estetik duruyor. Görüntü: Görüntü kalitesi güzel. Arka aydınlatmaları biraz baş ağrıtabiliyor. Ses: Ses kalitesi güzel. Genel kullanım: kanal geçişleri zayıf. bluetooth kulaklık kullanılamıyor, telefondaki dosyaları rahatlıkla görüntüleyebiliyorsunuz. SmartTv özellikleri gayet ihtiyacı karşılıyor. Kumanda üzerinde klavyesi var bazen kanalları tıklarken yanlışlıkla klavyeye dokunabiliyorum, kumandanın tuşları hoşuma gitmedi daha yumuşak basım yapılabilirmiş. Bir kaç yazılım hatası var ama o da android sorunları. Uydu cihazına artık ihtiyacım kalmadı, uydu kablosunu arkasına takmam yeterli oldu, philips'den gelip kuruyorlar zaten hiç bir ayar yapmanıza gerek kalmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel

    Ses kalitesi görüntü kalitesi kadar iyi değil ama 4k görüntü aldığın televizyona ses sistemi tavsiye ederim ayrıca arayüzü çok hızlı

  • HepsiB. aracılığıyla
    SMART ÖTESİ

    23kasım gecesi saat 01:30 da aldım. 24 kasım sabahı geldi. Şık ve harika özellikleri olan ürün için Philips e, güvenli alışveriş için Hepsiburada.com a, ucuz fiyat için Tvmarketim e ve hızlı kargo için yurtiçi kargo ya teşekkür ederim. Bu tv anlatılmaz yaşanır. Kumandası bile ayrı akıllı. Kurulumdan sonra internet bağlantısı gerçekleştirildiğinde, kumanda için güncelleme mevcut uyarısı geldi. Kumanda tv ile otomatik bağlantıya geçerek internet üzerinden kendi yazılımını güncelledi. Evet sadece kanal geçişleri biraz yavaş. Ama geri kalan herşey, kelimenin tam anlamıyla YOK BÖYLE BİR ŞEY. Buna tv demek yanlış olur. Eğlence makinası. Hayırlı olsun, güle güle kullanayım inşallah.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    uygun fiyata güzel alışveriş.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat / Performans

    Satırıcı oalrak hepsiburada dan aldım televizyon 1 gün sonra bursaya teslim edildi, fiyatına göre özellikleri çok güzel ambilight özelliği muhteşem kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün biraz geç geldi ama deydi müşteri hizmetleri herzaman yardımcı oldular saolsunlar kesinlikle Öneririm memnun kaldım 4K sı Harika bir tv

  • HepsiB. aracılığıyla
    başarılı

    Bu paraya alanibilecek en iyi kalite televizyon mükemmel ötesi

  • HepsiB. aracılığıyla
    harika

    bu modelin 40 inç olanı vardı 10 yıl kullandım çok memnundum,bu modelide onu kullandığım için aldım kargo ve servis istediğim gibi geldi tv harika kumandası da çok amaçlı birde şu var elektronik eşyalar gerçekten şans işi bende şanslılardan biriyim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Malikmashhour@yahoo.com

    Kaliteli ve fiyatta mükemmel TV

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet güzel

    Televizyonu alalı 2 ay oldu, görüntü kalitesi, ses kalitesi, ışıklandırma detayı gerçekten çok hoş. Tek can sıkan detayı kanal geçişlerinin ve açılış süresinin uzun olması. Genel olarak İzlemesi keyifli bir televizyon. Tv ye bağlanan lambaları da var. Benim aldığım zaman için gerçekten fiyat/performans ürünüydü. . Kurulumunu yetkili servis sorunsuz hallediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet iyi

    Ürün hızlı ve güvenli bir şekilde teslimat yapıldı.televizyondaki özellikler gayet güzel fakat uzaktan Kumanda üzerinde mause özelliğinin olmaması çok kötü.Ürünü tavsiye ederim özelliklere bakıldığında fiyat gayet makul.İyi alışverişler

  • HepsiB. aracılığıyla
    mükemmel

    kargo haricinde mükemmel. kargo hızlı fakat ozensiz getiriliyor. Tv gerçekten mükemmel. indirime girerse kaçırmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika

    Merhaba öncelikle tavsiye edilebilecek bir tv piyasaya göre oldukça uygun ve marifetli çözünürlüğü çok g0zel karanlıkta ışıklar harika ışıkları sese yada ekran rengine göre ayarlayabiliyorsunuz android olması bir çok uygulamayı rahatlıkla yüklemenizi sağlıyor ve bu konuda çok başarılı. önemli uyarıda bulunmak istiyorum kutuda ufak bir yırtılma söz konusu idi orayı Horoz Lojistik firması görünmesin diye sticker ile kapatmış almadan önce kontrol edin gerekirse fotoğraf çekin çünkü açıldıktan sonra hasar olursa kanıtınız olur. servise kurulum yaptırmanızı tavsiye ederim ücretsizdir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Basarili

    Urun gayet basarili. Beklentilerimi karsiladi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Bu fiyata bundan daha iyisini bulamazsın.2 tane aldım.Harika ! Ambilight bir televizyon için dünyanın en harika şeyi olabilir.İsterse 70 inç ekran olsun ambilight yoksa almam o televizyonu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye ederim

    marttan bu tarafa kullanıyorum. uzun süre araştırmam iyi olmuş. her şeyiyle tam aradığım/beklediğim gibi tv. inşallah kullanım ömrü de uzun olur. VA panel, Direct LED, samsung ve lg tv lerdeki yazılımla yapaylaştırılmış daha canlı abartı görüntü hareketi ve renkler yok, her şey çok daha doğal. android olması da alırken hiç önem vermediğim bi özellikti fakat tv yi en az görüntü kalitesi kadar ön plana çıkaran bi özellikmiş. telefondan laptoptan tek tuşa basıp ekranı, filmi ya da o anki programı tv ye yansıtmak çok güzel özellik. pc yi nadir kullanır oldum. telefonla entegre kullanıldığında android tv çok kullanışlı bişeymiş. ayrıca ps4 le kullanıyorum, oyun olarak da çok memnunum. tepki süresi yavaş ( oyunlarda kamerayı döndürürken görüntü bulanıklaşıyo) ama ben hızlı değil de hikayeli oyunlar oynadığım için bana bi sorun çıkarmadı. zaten memlekette 4bin verip alabildiğin tv bu. nu8000 ya da sony nin 9005 serisi gibi hızlı paneller alayım dersen 6-7bin para vermen gerekiyo, onu da durumum müsait olsa dahi yapmam zaten. kesinlikle tavsiye ederim, aldıktan sonra da kalibrasyon ayarlarını hem renk hem de upscaling açısından kurcalayın, gözünüze en uygununu bulduktan sonra çok farklı tarz filmler - oyunlar olmadıkça aynı ayarla kullanırsınız zaten.

  • HepsiB. aracılığıyla
    kusursuz

    Ürünü almayı düşünenler için yorum yapma gereği duydum. Özellikle hard diskten film izlemeyi sevenler için neredeyse tüm formatları açıyor ama açmadığı veya açıpda alt yazı koymadığu filmler oldu. google uyglamalardan indirdiğim mxplayer ile tüm açmadıgı filmleri açtım ve altyazıyı ekledim. Hatta alt yazıcı online ındırıp kendıde koyuyor. tv nin sesi çok iyi. evimde logitech z9000 5+1 ses sisstemi var, tv dtx desteklediği için daha önce duymadıgım net sesleri duymaya basladım, . Görüntü net ve akıcı hafif puslanma olabiliyor çok hızlı geçişlerde. wifi gerçekten hızlı ve net çekiyor. netflix kullanmıyorum ama diğer uygulamalar guzel çalışıyor. begenmedıgım ve buyuk eksık kesınlıkle tv nin ayagının dönmemesi. boyle tv yapıyorsun, döner ayak nıye koymazsın anlam veremedım. ambiligth yeri gelince çok keyifli, yeri gelince göz yoruyor, devamlı açık tutamıyorum. tv nin beyazı çok beyaz ,tam kısık ayarı gelişmiş ayarlarda evcut rahatsız olanlar varsa oradan ayarlara baksınlar. bazen göz yoranılıyor ekran ışığı. kargo çıktı desede 2 gun sonra geldi, kargo geleek dıye benım gıbı evde beklemeyın, mutlaka kargo şirketini arayın. kargo gelmeden philips servisi arayıp ayarladım, kargonun gelişine göre ayarladım yaklasık 5 dk ıcınde kurulumu yapıp gittiler. tv de bahsedilen ısık sızması toz falan yok , sizde çıkarmı bılmem . bu fıyata cok adet satıldıgını tahmın edıyorum mutlaka kusurlu olan cıkabılır. baya bı arastırdıktan sonra aldım kesınlıkle fiyat performasn 10/10. benım gıbı film meraklısı ısenız tavsıye ederım

  • HepsiB. aracılığıyla
    film izlemek bir zevk

    Önceki tvim de bu marka ve ambilight özelliği olan bir üründü. Android olması güzel. Diğer markalara göre gayet hızlı. Görüntü kalitesi iyi. Tasarım olarakda kötü değil,güzel. Film izlemek çok keyifli. Ben memnunum. Yalnız kumandasını sordum çok pahalı. Evde küçük çocuk olunca 30-35 tlye ikinci bir kumanda aldım. Orijinali 300 TL civarında. Birde kırılmaz ekran koruyucu aldım. Almanızı tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    mükemmel

    Kargo ile sıkıntı olsada bir arkadaşın yardımı ile teslimat yapıldı, servis gelip kurulumu yaptı, tv mükemmel, yorumlarda da yazıldığı üzere kanal geçişleri ağır, biraz karıştırdım youtube çok iyi gösteriyor donma takılma yok, velhasıl parasını hakediyor alıcılara tavsiye ederim. Ayrıca satıcı firmaya teşekkür ediyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips 50PUS7303 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips 50PUS7303 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat