Philips 55PUS6703 TV Yorumları

Philips 55PUS6703 TV yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Bazı ufak tefek sorunlar var.

    İlk zamanlar kumanda sinyali almasına rağmen tepki vermeme durumu oldu yine bazen oluyor kumanda düğmelerine basmayıp biraz bekleyince normale dönüyor. Bu biraz sinir bozucu. Müşteri hizmetleriyle görüştüm tvdeki bağlantıları sök tv yi kapat biraz bekle sonra aç gibi tavsiyelerde bulundu ama yine oluyor bazen. Bunu göz önünde bulundurun. Onun haricinde görüntü kalitesi ambilight zevki harika.

  • HepsiB. aracılığıyla
    PHILIPS 55PUS6703/12

    ÜRÜN BEKLENTİMİ KARŞILADI HELEKİ GECE GÖRÜNÜŞÜ Ambilight HARİKA 4K YAYINI GÜZEL OLUMSUZ YORUMLARA ALDIRMAYIN

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.03.2019
    Bir Yıldız

    55 PUS 6101 model led tv aldım. Garanti süresi bitti. 2 ay sonra ekranda led arızaları oluşmaya başladı. Cok fazla tv izleyen birisi değiliz. Demekki günde 6-8 saat tv izlesek garanti süresi sonuna kadar bile dayanmayacakmış. Bir daha philipse yanaşmam.

  • NI1 aracılığıyla, 19.01.2019
    Cok iyi. Ve hızlı firma cok iyi

    Henüz kurdurmadım

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.10.2018
    Beş Yıldız

    Ambilight harika,tv geçişleri normal,renkler canlı fiyat performans ürünü .Lg ile bunun arasında kaldım ambilight için bu ürünü aldım.giriş sınıfı bir tv olmasına karşın beklentilerimi karşıladı. Digitürk play ile uyumlu olmaması eksi

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.07.2018
    Tv takılıyor, donuyor, konsol oynayacaksanız başka modele yönelin.

    Konsol oyunu oynayacaksanız tavsiye etmiyorum. Oyun modu dışında ekrana bakılamayacak kadar kötü şekilde atlama ve takılma yapıyor. envai çeşit konsol ve farklı kablolar ile denedim, tv yazılımı güncel olmasına rağmen üründe sıkıntı var. Tv yaptıgınız ayarı da unutuyor. oyun moduna alırsanız, tv'yi kapatıp açtığınızda çıkıp tekrar oyun moduna almanız gerekiyor. aksi halde donmalar başlıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.06.2018
    Güzel bir tv

    Beklediğimin üzerinde bi tv tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips 55PUS6703 TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips 55PUS6703 TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat