Philips 55PUS7303 55 inç 140 cm HD Uydu Alıcılı 4K UHD LED TV Yorumları

Philips 55PUS7303 55 inç 140 cm HD Uydu Alıcılı 4K UHD LED TV yorum ve tavsiyeleri

(131 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    gayet süper

    size fazla birşey demiyorum çünki harika,bence hiç tereddütsüz alin diyorum 2 aydır kullanıyorum müthiş.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Her Haliyle Muhteşem

    Siparişimizi verdikten kısa süre sonra ürünümüzün teslimatı için Horoz Lojistik iletişime geçti. Teslimatı hızlı ve ürün çok güzel paketlenmişti. Kurulum için teslimat sonrası philips ile iletişime geçtik. Hemen ertesi gün kurulum için geldiler. Ürün çok başarılı. Amblight özelliği çok güzel. Kanal geçişleri abartılacak kadar yavaş değil. Uydusunun cihazın kendisinde olması ayrı bir kolaylık. Teşekkürler Philips. Teşekkürler Hepsi Burada.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Philips pişmanlıktır

    2 yol önce 55PUS6561 modelini aldım garantisi biteli 4 ay oldu ve ekran sizlere ömür gitti,1 saat sonrada sesi gitti. Burda ki yorumlarda da var ekran ledlerinden olsa gerek ,servis tv.yi almaya 4 gün sonra geldi,bakalım kaç para masraf çıkaracak.Bir daha değil televizyonunu ütüsünü bile almayacağım.Almayı düşünen arkadaşlara asla TAVSİYE ETMİYORUM.😣😣

  • HepsiB. aracılığıyla
    beğendim,tavsiye ederim

    Olumlu özellikler -Gri gümüş renge sahip olması nedeniyle daha modern duruyor. Evimin duvar rengi beyaz olması sayesinde tvnin kenarlar kalınlıkları pek belli olmuyor(55 inç olmasına rağmen) ve tv gerçekten güzel ve geniş görülüyor. -Ayak yani stand ile birlikte kullanıyorum ve ayak yapısı yeni nesillerden bence daha güzel. Dsmart-digitürk vb uydu alıcı kullanıyorsanız uydu alıcıyı koymak için güzel bir alan. -Ambilight teknolojisi bence en güzel özelliği. Özellikle akşamları ışıklar kapalı iken açınca evin içerisini rengarenk aydınlatıyor. Gün ışığında da güzel oluyor ancak ışıklar kapalı iken dizi film izlemek çok daha eğlenceli oluyor. -Direkt led olması nedeniyle renkler daha doğal görülüyor -Ses konusu tatmin edici,günlük kullanımda gayet yeterli. -Android tv olması beni düşündürmüştü ancak yavaşlık anlamında bir şey yaşamadım. Youtube uygulaması ile video izlemesi güzel ve hoş. -Kanal geçişleri konusu ise bence standart. Yani segment standartlarında. Ben uydu alıcı kullanıyorum kanal geçişleri yaklaşık 2 ile 3 saniye civarında. -Ben tvyi konsol üzerinde kullanıyorum ve duvara monte etmedim. Bu nedenle usb ve hdmi noktalarına ulaşmak daha kolay. Ama duvara asacak iseniz biraz zorlanma olabilir. -Tv kumandası çok hoş,kullanımı kolay,klavyesinin olması yazarken avantaj,ben genelde ses ile arama yapıyorum ve sorun yaşamadım -Forumlarda ve kullanıcı yorumlarında ürün ile ilgili panelinde toz toplamanın olduğunu okumuştum,ben öyle bir sorun yaşamadım,philips yetkililerine bu durumu sorduğumda son 1.5-2 yıl içerisinde üretilen ürünlerde bu durumun ortadan kaldırıldığını söylediler,ben yaşamadım ama tabi yine de bu durumla karşılaşanlar olabilir. -Yayınları usb,harddisk ile kayıt etme imkanı varmış ama ben henüz kullanmadım. - mkv,mp4,avi gibi bir çok videoyu oynatabiliyor Olumsuz özellikler -en fazla 2 tb harddisk-usb destekliyormuş. -Klayve aydınlatmalı olsa daha güzel olabilirmiş.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İyi Düşün

    Garantisi bittiği ledleri de bitiyor, iyi düşünün derim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hep Aynı Sorun

    Garantisi bittiği an yeni tv almaya hazır olun, ledleri bitiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok iyi

    Bütün olumsuz yorumlara rağmen. Philips kalitesinden emin olarak aldım. Ve gerçekten de, Tv diğer tv lere göre bir başka.. Hepsi burada kargoyu hızlı ve mükemmel bir şekilde koruyarak ulaştırdı. Ürünü almak isteyen fakat, soru işareti olan herkese tavsiye ederim. Saygılar.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İki Yıldız

    Pus55 7101/12 Modelini 2016 ağustos ayında aldım. Her gün tv izleyen biri de değilim. Haftada belki 4 gün o da toplamda 20 saati geçmez. 3.yılı dolmadan ekran alt kısımlardan ışık sızması yapmaya başladı. Bu sızmalar ekranın üst kısımlarına doğru da şerit şeklinde görüntüde solmalar yapıyor. Daha sık tv kullanan biri olsam demek ki bu daha da önce olacaktı. Zaten kanal geçiş yavaşlığı vs.bunlardan hiç bahsetmiyorum bile. Bir daha Philips marka tv almadan iki kez düşünün derim..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel

    Kargo kurulum tv hepsi çok hızlı özenli ve ilgili çok teşekkür ederim ☺

  • HepsiB. aracılığıyla
    ürün çok kullanışlı ancak kargo!!

    hepsiburada horoz lojistikten biran evvel vazgeçmeli! İstanbul Anadolu yakasından Sakarya'ya her kargo firması 1 günde getirir biz 4 gün bekledik. bunun dışında alışverişle ilgili bir sorun yaşamadım. ürüne gelirsek gerçekkten çok güzel. ambilight teknolojisi gece TV izlerken ayrı bir hava katıyor. kumanda çok kullanışlı özellikle klavyesi arama yaparken işi çok kolaylaştırıyor. ürünle ilgili en çok eleştiri alan nokta Kanal geçişleri olmuş. tüm akıllı tvleri analiz etme şansım olmadı ancak gördüğüm kadarıyla bu geçiş hızı normal. tabiki gönül ister ki eşanlı olsun geçişler ama böyle bir ürün var mı şüpheli.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı

    Gayet güzel bu fiyata Teşekkürler Hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hepsi burada farkı

    Öncelikle hepsi burada satıcıya teşekkür ederim Hızlı gönderi ve ürün paketlemesini özen gösterelerek göndermişler ürün yorumum ise önceki Televizyonum 55Nu7500 curved samsung kıyaslamak gerekirse ürün samsung kadar bir verim vermiyor kanal geçişleri çok ağır TV yi açarken baya Bi bekliyor geç açılıyor samsung gibi keyifli bir film izleme hissi vermedi bana curved ekrana alışkanlığımdanmı bilemiyorum bu televizyon bana keyif vermiyor iade etmeyi düşündüm uğraşmaya erindim zamanla belki alışırım onun dışında tvde herhangi bir sorunla karşılaşmadım servisi aradım 2 gün sonra ücretsiz gelip kurulumunu yaptılar şimdilik sorun yok TV belki çok iyidir bilemiyorum ama ben ısınamadım TV yi Alan ve almayı düşünen arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun

  • HepsiB. aracılığıyla
    Sakın almayın!

    Phillips pişmanlıktır. Kısa sürede ledlerde yanma oluyor. Garanti desteği ise berbat. Gidin Samsung alın ya da LG hiç olmadı Regal falan. Ama asla Phillips almayın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok iyi

    bu televizyonsa diğerleri ne harika bir alet

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tv Philips

    Hepsi burada her üründe olduğu gibi bundada çok özenli teşekkür ederim tv Harika ,paketleme ürün mükemmel 👍🏻

  • HepsiB. aracılığıyla
    Siyah performansı+Ambilight

    Çok araştırıp bu panelde karar kıldım, daha iyi paneller mevcut ama bu paraya bu en iyisi bu. 55" VA panel + direct led. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Herşeyiyle dör dörtlük tv, fazlasına gerek yok gibi ! Toplamda 3 adet aldım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel

    Görüntü olarak iyi. Hd ve 4k performansı ortanın üstünde. philips standartlarına göre ses kalitesi ortanın altında. philips firmasından en azından bas sesleri verebilen bir tv beklerdim bu fiyatta. bas nerdeyse yok gibi. kanal geçişleri bahsedildiği yavaş değil. standart kanal geçişleri var. tabiiki harici cihazlardaki hızı aramayın. içinden aski aparatı çıkmıyor servis istenirse 70 tl ye takıyor ki ben taktirmadim . kanal listeleme sadece favori listesi oluşturarak oluyor ki kolay şekilde liste yapılabiliyor. smart tv olarak play store ve tarayıcı son derece yeterli ve işlevsel. you tube ve netflix performansı mükemmel.

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok memnun kaldım

    Gayet güzel özellikle arkasındaki ışıklar tvye güzel bir hava katıyor mac izlerken özellikle üründen çok memnun kaldım hızlı bir şekilde elime ulaştı almak isteyen arkadaşlara tavsiye ediyorum

  • Media Markt aracılığıyla, 14.03.2021
    bağlantı eksikliği

    ürünü bluetooth ve ya vi-fi gibi kablosuz olarak kulaklık telefon laptop hiçbirine bağlayamıyorum.

    Ürünü önermiyorum

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips 55PUS7303 55 inç 140 cm HD Uydu Alıcılı 4K UHD LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips 55PUS7303 55 inç 140 cm HD Uydu Alıcılı 4K UHD LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat