Philips 32PFS4132 32 inç 109 Ekran Full HD LED TV Yorumları

Philips 32PFS4132 32 inç 109 Ekran Full HD LED TV yorum ve tavsiyeleri

(392 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    hak edene hakkını vermeliyim

    bu ürünü yaklaşık 5 ay kadar önce aldık ve memnunduk. Yoğun yağmurlu günlerin birinde şimşek çakması sonucu TV ve modem çalışmaz hale geldi (mahalledeki bir çok kişide aynı sorun oluştu. Müşteri hizmetlerine durumu bildirdik ve servis evimizden (köy evi) alıp götürdü ve yaklaşık 10 gün sonra sağlam bir şekilde evimize kadar getirip kurulumunu yaptı. Bütün bunlar tamamen ücretsiz gerçekleşti. Bu olay başımıza geldiğinde haliyle bir kaç bilirkişiye (çeşitli markaların satış temsilcilerine) durumu sorduk ve şimşek-yıldırım gibi doğa olayları garantiye girmez ücret verirsiniz dediler ve kendi firmalarının bu işleri ücretli yaptığını hatta köy olduğu zaman ekstra yol ücreti de talep ettiklerini söylediler. Fakat Philips hiç ücret almadı. Bu sebepten mütevellit firmaya ve servise teşekkürü bir borç bilirim ve 5 yıldızla puanlarım... TV ye gelince söylenecek bişey yok özelliklerinde yazan ne ise o. tasarımı görüntü kalitesi giriş-çıkışları vb. gayet yeterli.

  • HepsiB. aracılığıyla
    görüşüm

    tv çok geç geldi 2.konu ise phlips tv deki büyük sorun kanalları ayarlayamıyoruz arkadaşlar bilginiz olsun sıralayamıyoruz onun dışında görüntü kalitesi çok iyi ses kalitesi çok iyi ürünü sipariş ettim bana 10 gün sonra geldi kanalları ayarlayamadım çok can sıkıntısı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat performans..

    hızlı ve sorunsuz bir alışveriş olmasının yanında ürün fiyatına göre gayet iyi ve yeterli bu fiyata hem uydu alıcılı hem full hd 32 Ekran Tv bulmak pek mümkün değil.. Memnun kaldık.

  • HepsiB. aracılığıyla
    normal

    Bir yildir kullaniyoruz full hd kalitesi yok normal hd tv ayarinda 900tl 1000 tv fiyatinda bence bu para verilmez ismine gore üst sinif tv bekleyenler hic almasin uydu alicisi hic iyi degil kanallar siralama yapmiyor kendi otomatik sira yapiyor otomatik uydu guncellemeyi kapali ayari yapiniz yoksa her kapatmada açmada kanallar kayboluyor phillips ismine yakismayan bir tv

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Kanal sıralaması yapılamıyor ve televizyon dış görünüş olarak pek şık değil.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürün Vasat daha Kaliteli yerliler var

    Ürünü daha ucuz yerli bulamadığımızdan mutfak için indirimli aldık. Ama ürün Vasat. Arayüzü, yazılımı çok iyi değil bana göre. Oturma odasında büyük ekran Vestel var her yönden aslanlar gibi. Her yönden daha Kaliteli yerliler var. Onları almak lazım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İlk izlenim olarak iyi

    Kargo hızlı geldi. Paketleme oldukça iyiydi. 32 inç bir cihaz olarak garanti kapsamı bozulmadığından kurulumu kendim yaptım. İlk kurulum ve kanal ayarlamaları oldukça kolaydı. IPS panel olduğundan çeşitli açılardan renk bozulması neredeyse hiç yok. Normal yayınlarda da renkleri oldukça doygun, özellikle de fiyatıyla kıyaslanınca. Kumandası oldukça kaliteli. Ses ve ileri/geri butonlarının altta olmadı ergonomik açıdan kötü olmuş ancak tuşların kalitesi başarılı. Ses olarak da basları biraz zayıf kalmış durumda. Tizler yerinde ve yeterli. Biz mutfak için değerlendirdik. Günlük yaşam için yeterli bir televizyon. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    gecikme

    2 günü geçti paket hazırlanıyor durumunda hala.

  • HepsiB. aracılığıyla
    panel sorunlu

    Bu üründen iki tane aldım. İkisinde de aynı sorun var. İkinci seneden itibaren ekran bozulmaya başlıyor; ekranın belli bölümlerinde parlak ışık efekti oluşuyor. zamanla büyüyor. Daha eski olan da çok bariz belli, nispeten yeni olanı da yeni farkettim onda da bozulma başlamış. Yaklaşmayın!!!!!

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.01.2022
    urun

    Olumsuz yönleri: televizyon hiç umduğum gibi çıkmadı ismine yakışan bir urun değil teşhir ürünü olduğuna da hiç inanmiyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.12.2021
    Fiyat performans ürünü

    Olumlu yönleri: Valla ben bu fiyata böyle bir tv beklemiyodum görüntü kalitelisi mükkemmel tam bi fiyat performans ürünü pahalı markalara fazla para vermeye gerek yok

  • Trendyol aracılığıyla, 29.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün duvara monte olma durumuna göre dizayn edilmiş. Eger ayaklı şekilde kullanılırsa sesi çok rahatsız edici , görüntü kalitesi ise eh idare eder.

  • Trendyol aracılığıyla, 25.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kenarinda ekranda beyazlama vardi hic memnun kalmadım Göründüğü gibi değil

  • Trendyol aracılığıyla, 28.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet kullanışlı

  • Amazzon aracılığıyla, 20.04.2021
    Fiyat / Performans

    Beklentinizin karşılığını veriyor. Bir süre monitör olarak kullandım hiç sorun yaşamadım. Kanal geçişleri gayet hızlı.

  • Amazzon aracılığıyla, 20.02.2021
    Güzel T.V

    T.V. yi uzun süredir kullanıyoruz. Fiyat Performans ürünüdür. Çok büyük T.V. den hoşlanmıyor ve genel olarak sadece haber vs film izliyorsanız tavsiye ederim. İps ekran gayet başarılı. Tabi ki oled ile kıyaslamak doğru olmaz fakat ips ekranlarda oldukça uzun ömürlüdür. Oled tv ler gece film izleyenler vs için daha uygun olur.

  • Trendyol aracılığıyla, 26.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    görüntü kalitesi güzel ama flash bellekle film izlenemiyor bir türlü flash belleği görmüyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2021
    Satıcı İlgizis

    Olumlu yönleri: PHILİPS kalitesi anlatmaya gerek yok. Ürünü tavsiye ediyorum. Olumsuz yönleri: Satıcı ilgisiz , msj lara geri dönüş yapmıyor. Bu satıcıdan ürün almayın.

  • Trendyol aracılığıyla, 25.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    biz çok memnunuz kalite görüntü ses hepsi güzel 💕💕

  • Trendyol aracılığıyla, 21.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel fakat kanal geçişleri yavaş

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips 32PFS4132 32 inç 109 Ekran Full HD LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips 32PFS4132 32 inç 109 Ekran Full HD LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat