LG 32LJ510U 32 inç 81 Ekran HD LED TV Yorumları

LG 32LJ510U 32 inç 81 Ekran HD LED TV yorum ve tavsiyeleri

(21 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 12.02.2019
    güvenilir satıcı ve güzel ürün

    ürün güzel ofis veya küçük odalı evler için ideal fiyat olarak uygun tavsiye edilir.

  • NI1 aracılığıyla, 19.01.2019

    Kurulumu biraz sıkıntılı. Servis ücretsiz kurulum yapmiyor

  • NI1 aracılığıyla, 19.01.2019
    güzel ürün

    güzel ürün. fiyatı da çok iyi. avm lerde %50 daha pahalı

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 30.07.2018
    Begendim

    Cok guzel aninda gonderi begendim bes alti urun aldim ve hepside anında gönderi yapıldı ve sorunsuz isabetli

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 07.07.2018
    Fiyat

    Fiyat iyi

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 19.06.2018
    Güzel ürün

    Görüntü kalitesi çok güzel heryönden güzel tv bu İstanbul bilişimden 4. TV alışım internetten TV alıyorsanız burası güvenilir satıcı

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 09.05.2018
    Süper süper

    Ürünü yeni aldım çok güzel ve kaliteli işçilik süper görüntu mükemmel.. fiyat normal 1099 tl dahili uydusu cok kaliteli şeffaf bi görüntü sağlıyo özelikleri çok ideal.. emeği geçenleri tebrik ederimederim.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 26.03.2018
    32" ekran modelleri arasındaki başarılı led tv

    32" tv kategorisindeki en iyi led tv diyebilirim. Eksiği yok fazlası var. özellikle dahili uydu alıcısı mükemmel. hız problemi yok. Ürün beklentiler göz önüne alındığında oldukça başarılı, ses kalitesi çok iyi. LG kalitesine zaten güveniyorum. Ürünün 1 gün gibi kısa sürede teslimatı da benim oldukça sevindirdi.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 26.03.2018
    32LJ510U Modeli önerim

    Bu televizyonu kayın valideme aldım. Beklediğimden daha iyi görüntü kalitesi var. Kendinden uydu alıcısıda var. şimdi bir tane de Yatak odası için alacağım. Lg televizyonlardan bu güne kadar hiç şikayetim olmadı çok şükür. Ben beğendim tavsiye ederim.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 23.03.2018
    Mükemmel f/p kalitesi

    İstanbul Bilişimden daha önce de Samsung note pro tablet almıştım çok memnunum. Bu tv de gayet iyi bir de içinden duvara montaj aparatı çıksa harika olurdu. Alış veriş için İstanbul Bilişim kesinlikle doğru adres.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 19.03.2018
    ,

    gayet iyi

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 19.03.2018
    Tavsiye ederim

    Görüntü kaliteli olsun ve normal özelliklerde olsun diyorsanız bence müthiş bir ürün. Fiyatıda çok uygun.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 17.03.2018
    Kalite ve fiyat

    istanbulbilişimden yaklaşık 10 gün önce bu cihazı satın aldım. Ürünün içerisinde dahili uydu alıcısı olması çok büyük bir artı ve ekran kalitesi tek kelime ile mutheşem . Çocuklarımın odası için almıştım ama cidden görüntü kalitesinin bu kadar kaliteli olcağını düşünmemiştim. Üründen çok memnunum ve fiyat olarak kampanyada aldığım için kalite ve memnuniyetimi bildirmek istedim. Şuandada hala kampanyada görünüyor bence 32 inc düşünen kişiler kesinlikle değerlendirmeli .

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 10.03.2018
    Güzell

    ürünü ilk gördüğümde 20 gün üzeri gönderi süresi vardı. fiyat ve performans iyi olacağını düşündüğüm için bekledim ve sipariş verdim. ürün yeni geldi. Görüntüsü gayet güzel 2. tv için mutfağa aldık mutfakta sıkılmayız artık. :)

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 10.03.2018
    BENCE KALİTE VE UYGUNLUK İÇİN LG

    Plazma led televizyonla tanıştığımdan beri LG markasından şaşmadım. Beni her zaman memnun eden bu markanın İstanbul Bilişim'de uygun fiyatta olması yatak odam için en uygun ürün olarak karar verme zamanımı azalttı. Ürünü sipariş verdim en kısa zamanda tarafıma ulaşacağı konusunda şüphem yok.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 10.03.2018
    ÇOK MEMNUNUM

    Yaklaşık bir hafta önce siparişini verdim şu kadarını söyliyim normalde 32 inçlik üründe pek iyi bir görüntü kalitesi beklenemez. Ama LG bunun hakkını kesinlikle vermiş. Grafiker olduğumdan dolayı TVdeki renk skalasının ve çevre çözünürlükleri birbirine çok uyumlu halde hd yayın yapan bir kanalda tam net görüntü ve canlılık alabiliyorsunuz. Düşünülmeden alınacak bir ürün.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 10.03.2018
    F/P ürünü arayanlar kaçırmasın

    Bu modeli ikinci televizyon olarak aldım. İlk televizyonumda LG di. Hem kalite, hem görüntü bakımından LG oldukça başarılı, bu sebepten ikinci tv mide LG marka aldım. Benim için en büyük artısı uydu alıcısının içinde olması ve usb girişinden film oynatabilmesidir. Bu fiyatta bu kalite muhteşem. Diğer ürünleriniz için sizi takip ediyor olacağım :)

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 10.03.2018
    Tavsiye

    82 ekran bir cihaz almayı düşünüyordum. İşim gereği hem monitör hem led tv olarak kullanabilceğimi düşündüm . İnternet üzerinden sipariş verdim . Görüştüğüm satış elemanların aktarmış olduğu bilgiyede güvenerek siparişimi verdim. Ürün tarafıma ulaştı üründe ayrıca dahili uydu alıcısı olması çok büyük avantaj . Üründen şuanda çok memnunum piyasa fiyatlarına görede 150-200 TL arası bu özelliklerde daha uyguna cihaz almış oldum. Eğer 32 inc cihaz alacaksanız ve aradığınız özellikler bahsettiklerime yakınsa kesinlinle öneririm . Ayrıca ürünü almadan önce görüştüğüm personel arkadaşa teşekkür ederim ilgisinden dolayı .Hayırlı işler.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 09.03.2018
    Çok beğendim 32LJ510U

    Valla tv fiyatlarını genel olarak yüksek. Bu ürünü buldum aldım.Memnunum.Bu fiyata daha iyisini bulamazsınız. Uydu alıcısı içinde olan cihazların fiyatları uçuk durumda. Hem ekonomik hem iyi bir şey istiyorsanız kaçırmayın.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 06.03.2018
    GÖRÜNTÜSÜ ÇOK ÇOK İYİ

    Çocuk odasında kullanılmak üzere tercih ettiğim bu ürün oldukça güzel fiyat olarakta gayet uygun. Görüntü kalitesi diğer markalara kıyasla oldukça tatmin edici. Satış esnasında yardımlarından ötürü istanbul bilişim ailesine ayrıca teşekkür ederim vaadedilen günde teslim oldu.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG 32LJ510U 32 inç 81 Ekran HD LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG 32LJ510U 32 inç 81 Ekran HD LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat