Regal 40R6020F 40 inç 102 Ekran Dahili Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV Yorumları

Regal 40R6020F 40 inç 102 Ekran Dahili Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV yorum ve tavsiyeleri

(67 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    kötü ürün

    televizyonda wifi yokk çok büyük eksik kumandasında bi tuşa basıyorum üç tuş sayıyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyata göre harika

    Ürünü yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. Fiyat performans açısından oldukça iyi bir görüntü kalitesi ve kanal geçişine sahip, kumandası kullanışlı tek bir sıkıntı yaşadığım konu internet bağlatısı biraz yavaş ve zaman zaman internetten atıyor.Ama youtube videolarında oldukça hızlı ve başarılı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Uyarı bilgilendirme

    Ürünü almak isteyenlere ufak detay vermek için yazıyorum. Cihaz da dahili wifi olmadığı için harici vestel usb dongle alıp kullanabiliyorsunuz, bununla beraber özelliklerinde belirtilen dlna özelliği smart center üzerinden sadece galerideki resim video ve müzikleri aktarabiliyorsunuz, yani wireless display özelliği yok. Ben durumu kavradığımda iş işten geçtiği için iadeyi yapamadım. Çare yok kullanacağım yada bir yol bulacağım. İlgilenen arkadaşların bu özellikler konusunda bilgilenmesini istedim. Bunun dışında diğer özellikleri özellikle netflix youtube ve diğer smart özellikleri görüntü kalitesi gayet iyi sadece ses te bi orantısızlık var dengeyi kuramadım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    wifi özelliği

    Regal 40R6020F 40" 102 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV yorumlarda wifi özelliği olmadığı yazılmış Araştırdım opsiyenelmiş. Wifi Uyumluluğu Ücretli Dongle Alınmalı. Yani ek bir aparat gerekiyormuş bilginize. Bu yüzden almaktan vazgeçtim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel Ürün

    Alışveriş güzeldi TV gelince hem vestel hemde regal servisini aradım kurulum ücretsiz dediler lakin servis beni arayıp para istedi bende ben o parayı vermem regal servisi ücretsiz kurulacak dedi dedim. Gelip kurdular herşey otomatik zaten. Kumandasında güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Wi-fi nin kablo bağlantısı ile sağlanıyor olması hariç gayet iyi ilkgun notlari

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok araştırdım

    Uzun araştırmalar sonucu aldım fiyatı diğer smart tv lere göre gayet uygun, Vestel servisi ücretsiz kurulumunu yapıyor. Kanal geçişleri hızlı görüntü kalitesi ideal sesi biraz az ve WiFi özelliği için aparat gerektiriyor. Teşekkürler Hepsiburada.

  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2020

    ürün gayet güzel bu fiyata en güzel TV tavziye ederim kargo hızlı hizmet serviz iyi

  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2020

    Ürün iyi kargoda hızlıydı tek kötü yanı WiFi olmaması ve app storeunda bazı şeyler yok

  • Trendyol aracılığıyla, 26.07.2020

    çok iyi fiyat iyi kargolama

  • Trendyol aracılığıyla, 19.05.2020

    Ürün harika şuan indirimde bne daha pahalıya almıstım

  • Trendyol aracılığıyla, 18.05.2020

    Fiyatına göre gayet iyi

  • Trendyol aracılığıyla, 25.04.2020

    Ürünü 1 yıldan beridir kullanıyoruz çok memnunuz

  • NI1 aracılığıyla, 24.01.2020
    2.kere yanlış ürün

    görmeden , eliniz değmeden birşey almayın, okuma ve yazma engelli bir milletiz

  • NI1 aracılığıyla, 23.12.2019

    Ürün güzel ,beğendim

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.10.2019
    Yazlık tv olur

    4 Aralık 2017 de teslim alıp bir iki sonra da kurulum yaptırdık. O zaman fiyatı uygun bulup 2 adet almıştım. Yorum yapmamak için kendimi zor tuttum. Ama almak isteyenler varsa bilsin ki kumanda berbat. Bir tuşuna basmak güç gerektiriyor. Aynı anda başka tuşlara basıyor. İnternete kablolu (sınırsız internet) bağlıyken felaket. Donması ayrı, yavaşlığı ayrı. Sırf tv izlemek için ideal. Yüksek beklenti içine girmeyin. Biraz daha fazla para verip daha iyisini alın. Yerli malı olsun dedik yerle bir olduk. Şimdiki aklım olsa almazdım. Geliştirilmesi gereken bir marka. Siyah renk dengesi de beklemeyin. Gölgeli ve hd kaliteden uzak. Üzgünüm alacaklar yeniden düşünsün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.08.2019
    cihaz cok guzel

    cihaz cok guzel kanal gecisleri tatmin edici hizlida diyebiliriz. internetten donmadan video film izleyebiliyosun mazeme kalitesi fena degil piyasadaki urunlerle hemen hemen ayni zaten bosa cok para verip pahali urun almayin. servis gelip ucretsiz kuruyor pisman olmazsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.06.2019
    Dört Yıldız

    Ürünü 11 aydır kullanıyorum wifi yok diye dert etmenize gerek yok 40tl ye ikinciel kablosuz router işinizi görüyor.Görüntü olarak gayet kaliteli sd yayın açıp kalitesiz demeyin dinamik kontrastta gayet canlı renkler.Dolar kuru malum artmış fiyat.youtube sorunsuz kasmadan 1080p açıyor.telefonunuza vestel smart uygulaması ile tv yi kontrol edebiliyorsunuz.Smart tarayıcı reklamları bol olan sitelerde sorun çıkarıyo yani nette gezmek için alınmaz usbden film izlemek en iyisi.

  • NI1 aracılığıyla, 25.05.2019
    Ihtiyacimi karsilayan bir urun verdigim miktara maksimum verim. .

    vestel wifi adaptorunuzun de siparisini verin. Kurulum icin yetkili vestel servisi 50 tl aldi o da makul

  • NI1 aracılığıyla, 17.04.2019
    Güzel

    İleride bir sorun olur mu bilmem fakat şuan için çok memnunum. Piyasadaki tv ler gereksiz pahalı . Fiyat performans çok iyi. Kabloyla internete bağladık.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Regal 40R6020F 40 inç 102 Ekran Dahili Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Regal 40R6020F 40 inç 102 Ekran Dahili Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat