Regal 50R5020U 50 inç 127 Ekran Dahili Uydu Alıcılı 4K Ultra HD  LED TV Yorumları

Regal 50R5020U 50 inç 127 Ekran Dahili Uydu Alıcılı 4K Ultra HD LED TV yorum ve tavsiyeleri

(53 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 12.08.2020
    Fena değil

    Sonuç olarak babama vermiş oldum.

  • Amazzon aracılığıyla, 26.12.2019
    Bu fiyata alabileceğim en iyi tv

    Bu fiyata alabileceğim en iyisi bu

  • Amazzon aracılığıyla, 04.12.2019
    Regal smartsiz 4k tv

    Sadece tv izlemek icin ideal.. Smart ozelligi ve wifi yok... Flashla film izlenebiliyor. Kanal gecisleri cok mukemmel degil ama idare eder. Fiyati ve boyutu da iyi .. Daha ne olsun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.11.2019
    İkincisini alacağım

    Yaklaşık 5 ay önce bu ürünü aldım açıkcası alırken biraz tereddüt etmiştim ürün fiyat kalite performansı mükemmel smart tv özellikleri çok iyi şimdi ikincisini yan odaya alacağım

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.10.2019
    Bir Yıldız

    KÖTÜ

  • Amazzon aracılığıyla, 15.01.2019
    Dikkat etmek gerekiyor.

    İlk aldıgım zaman smart yazıyordu kurulduktan sonra fark ettm ki sadece 4klı. Şeytana lanet getirdim bıraktm öyle.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2019
    4k tv

    Geçen sene aldım gayet memnunum bu fiyata 4k bulunmaz

  • NI1 aracılığıyla, 22.12.2018
    Regal 4K

    Tv 4K da iyi hd ler de yetersiz parasına göre iyi ekstra tv box almanız gerekecek internete bağlanmak icin lg Samsunglarla kıyaslanamaz tabiki parası da ona göre alınabilir cihaz.. mağaza ürünü ben aldıktan sonda ürüne indirim yaptım puanı ordan kırdım .

  • Amazzon aracılığıyla, 17.12.2018
    babam için aldık gayet iyi ve kullanışlı

    fiyat performans ürünü, bir tv den istenileni karşılıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.12.2018
    "Fiyatına göre çok çok iyi"

    Olumlu yönleri: Fiyatına göre süper ötesi, almak isteyenlere tavsiye ederim bu fiyata bu kalite kaçmaz Olumsuz yönleri: Görüntü kalitesi biraz düşük

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.09.2018
    "Harika bir ürün"

    Olumlu yönleri: Görüntüsü, kanal geçişleri, renk gerçekten çok güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2018
    4k uydu alıcılı 4k tv bu fiyata harika teşekkürler HB

    ürün çok güzel trt 4k efsane yani.görüntüsü güzel.içindeki uydu alıcıda 4k kutusunda da yazıyor.vestel servisi ücretsiz kurdu.3 yıl garantili olduğunu söylediler.fakat tv nin içinden fatura çıkmadı.gönül rahatlığı ile bu modeli alabilirsiniz.4k tv-smart özelliği yok.bu fiyata 4k tv yok.zaten bn tvbox alcam smarttan daha da iyi.boşuna bi çuval para vermek istemeyenlere tavsiye ederim. tek dikkat edeceğiniz yer kargodur.tv kutusunda ufak bi vuruk olsa dahi hasar tespit tutanağı tutturun.tutturmaz iseniz servis geldiğinde panel falan kırık çıkarsa tutanak olmadan değişim yapmazlar.satıcı kargoya atar kargo satıcıya atar topu olan sizin paranıza olur.çok şükür bnde sorun çıkmadı. birde bu Regal vestel üretimiymiş...... HB ye teşekkürler iyi alışveriş oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.07.2018
    hizli kargo

    urun hizli kargo ile hemen ulasti mukemmel netlik ve parlak rennkler parasini hak ediyor

  • NI1 aracılığıyla, 01.07.2018
    Fiyatına göre çok çok iyi

    Bu fiyata gerçekten çok güzel bir televizyon. Tutup da 3000-4000 tllik tvlerle kıyaslamamak lazım. Görüntüsü çok iyi. Kanal geçişleri de sinir etmiyor hızlı diyebilirim uydu alıcılı tvlere göre. İçinden hem duvar askı aparatı hem de tv ünitesi için ayaklar çıkıyor. Kumandası da kullanışlı. Daha ne olsun. Mağazaya gelince, Tam bir gercek esnaflar. Sattığı ürünün arkasında durup müşteri memnuniyetini görev edinmişler. Televizyon ekranı kırık çıktı servis rapor tuttu. Aradım hemen stoktan ayırdılar ben daha iade işlemlerini başlatmadan. Aradığımda meşgul olsalar bile benim tekrar aramamı beklemeden onlar aradılar hep. Gerçekten çok ilgililer.

  • NI1 aracılığıyla, 27.06.2018
    Ne istediğinizi biliyorsanız gayet yeterlidir.

    Televizyonun internet özelliği yoktur. 4k yayın inanılmaz iyi,renkler gayet canlı. Hd yayınlar da gayet canlı.Sesi normal uydu yayını için gayet yeterli. herhangi bir piksel sıkıntısı çıkmadı.Kanal geçişleri dikkat çekecek kadar ne hızlı ne yavaş. Tv nin çerçeve kalınlığı iyi. Fakat cihazın kalınlığı biraz fazla gibi çok ince değil.Cihazın menüleri, kullanımı kanal ayarlamaları çok kolay. Kumanda malzeme kalitesi iyi. Biss key menüsü ayrıca mevcut. Cihaza yandan bakıldığı takdirde karşıdan bakıldığı kadar güzel görüntü alınamıyor.Henüz flash disk ten film veya video seyretmedim ama genel olarak kötü bir performans görmedim.Görüntü olarak çok farklı performans beklentileriniz yok ise normal ev kullanımı için gayet yeterli bir cihazdır.Tabi ki tv yi showroom da seyredip almak ve kıyaslamak daha iyi olur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.06.2018
    düşünmeden alınabilir

    Ürün çok güzel. Kalite için yüksek fiyatlar vermenize gerek yok. Neden 3 yıldız diyeceksiniz. Duvara monte aparatı çok dandik. Ondan 2 yıldız kırdım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.06.2018
    "çok iyi"

    Olumlu yönleri: beklentinin üzerinde

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.06.2018
    Ürün tatminkar

    Bu fiyata alınabilecek en iyi ürünler arasında yer almakta. Smart tv özellikleri aramıyorsanız gayet iyi bir tercih olacaktır. Kanal geçişleride 3 saniye civarında. Fiyat/performans ürünü

  • NI1 aracılığıyla, 20.06.2018
    süper hızlı kargo

    teşekkürler ilgi alakanızdan dolayı çok teşekkür ederim iyi çalışmalar

  • NI1 aracılığıyla, 19.06.2018
    Fiyat Performans Ürünü

    Fiyatına göre gayet güzel bir ürün. Bir Tv'de bence en önemli özellik cilt tonunu hortlak gibi vermemesidir. Bu açıdan renklerini parlaklığını beğendim. Uygun fiyatlı ürünler arasından bu açıdan sıyrılır.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Regal 50R5020U 50 inç 127 Ekran Dahili Uydu Alıcılı 4K Ultra HD LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Regal 50R5020U 50 inç 127 Ekran Dahili Uydu Alıcılı 4K Ultra HD LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat