Grundig 32VLE6730BP LCD TV Yorumları

Grundig 32VLE6730BP LCD TV yorum ve tavsiyeleri

(349 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı

    Satıcısı Hepsiburada olarak sabah 11'de aldım. Akşam 6 gibi getirdiler. Arçelik servisi aradığımda kurulumu kendim yapabileceğimi söylediler. Zaten kolay. Smart olması, 1080p çözünürlükte olması bence bu fiyata güzel. Çok büyük bir beklentiniz yoksa güzel bir tv.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Beğendik fiyat daha makul olabilir

  • HepsiB. aracılığıyla
    GRUNDİG 32'' İNÇ SMART TV

    fiyatına göre 10 numara cihaz sadece kanal geçişleri 2 veya 3 saniye daha kısa olsa idi daha güzel olurdu cihaz paranın karşılığını kat kat veriyor birde servis ücretsiz duvar askı aparatınıda monte ediyor tavsiye ederim bu paraya smart tv düzgün ve ilgili servis ağlarıda var tavsiye ederim tesekküler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Televizyon söylenilen günde geldi ve kuruldu. Güzel bir televizyon herkese tavsiye olunur.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kurulum üçretli mi ücretsiz mi kimse tam bilmiyor

    Ürün güzel ama kulurumuna para istemediler sonra para istediler vermeyince aldıgınız yere kurulum montajı talep edin diye belirttiler satan kişi attık ne yaparsın bilmiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    Alternatifi yok!!!

    TV'yi kullanalı 3.gün, bu yüzden dayanıklılığı meçhul ama; 1. Kurulum ücretsiz, bunun için muhakkak 4440888 den(başka çakma servisler var) Grundig markayı seçip kurulum talebinde bulunun.Sizden ücret talep ederlerse şikayette bulunun ama kendiniz kurmayın, aksi halde kendiniz kurarsanız garantisi geçersiz olur. Bu uyarı sizesms ile yapılıyor. 2. Kanal geçişleri yavaş falan diyen cin'sler, aceleniz ne? 3.Renkleri ve sesi mükemmel.. 4.Ayarları karmaşık gözükse de kısa sürede çözersiniz. 5.İnternet bağlantısı kablolu fiber bağlantınız varsa anlamlı, yoksa cepten çok yakıyor. 6. Kısaca fiyat performans olarak alternatifi yok gibi. 7. Kampanyalara dikkat , ben sipariş verdiğimde HB 1399 ,Grundig Tr 1350 istiyordu, altı saat sonra HB Günlük Kampanyada fiyatı 1299 a, Grundig TR 1500 çıktı. Yani fiyatı dolar borsası gibi sürekli oynuyor. 8. Ben HB dan aldım ve Hepsiexpress ile bir günde elime geçti, serviste ertesi gün geldi ve kurdu. Şimdilik bu kadar, umarım seçiminizde faydalı olur.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Sorunsuz alışveriş oldu Arçelik servisi duvara askı aparatı dahil ücretsiz kurulum yaptı ..

  • HepsiB. aracılığıyla
    kurulum ve montaj

    Ürüne kesinlikle ücretsiz kurulum yapılıyor.Ve isterseniz duvara da astırabiliyorsunuz.Burada ücretli kurulum yapılıyoe diyenlere aldanmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kalite

    Ürünü dört dörtlük indirim ve visa kampanyasını birleştirerek gayet uyguna aldım.Siparişimin üzerinden 24 saat bile geçmeden hepsiexpress tarafından teslim edildi.Arçelik de hızlı bir şekilde gelip ücretsiz kurulumunu yapıp duvara montaj aparatını da getirdiler. Ürünün görüntü ve ses kalitesi gayet güzel ve yeterli. Ben djitürkplay izlemek için almıştım. Sorunsuz kullandım. Smart uygulamarı da gayet güzel. Kısacası fiyatına göre bu smart tv çok çok iyi. Bende burdaki olumlu yorumları okuyup bu tvyi tercih etmiştim. Tereddüt etmeden tercih edebilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    mutfak için aldım , gayet iyi .

  • HepsiB. aracılığıyla
    F/P ürünü.

    ekran boyutu olarak muadillerinden farkı 1920x1080 piksel olması ki bu çok önemli, haliyle görüntü çok net. Smart özelliğin de ise işlemcisi çok iyi, youtube videolarını takılmadan izleyebiliyorsunuz. malzeme kalitesi iyi, ayağı çok sıradan, duvara monte ederseniz sorun çözülür. daha önceden kendime almıştım bu ikinci alışım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla
    "Güzel Ürün"

    Olumlu yönleri: Ürün güzel beklediğim gibi. 32 ekranda bu özelliklerde oldukça iyi fiyat

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    gayet güzel ürün tek sıkıntı servis kurumu yok ücretliymiş alırken fark edemedim kendim kurdum

  • HepsiB. aracılığıyla
    Netflix yok, servis başarılı

    Servis ürünü kendi getirip hemen kurdu, ilgiliydi. Smarttv olmasına rağmen netflix yokmuş, bilseydim almazdım, büyük bir hata oldu benim için. Onun dışında görüntü, bağlantı vb. durumlar yeterli, fiyatına göre uygun.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye etmiyorum

    Ürünle ilgili yaşadığım sıkıntılar oldu. ses seviyesi 10 ve altında yaşattığı elektriksel gürültü çok yüksek. bildiğiniz o ses seviyesi ve altında çınlamayi da duyabiliyorsunuz. gece cok rahatsız ediyor. bir adet ölü piksel yakaladim sonra yok oldu ona tembel piksel deniyormus sanırım. ölü piksel olsa da 1 tane için yardımcı olmuyorlar. çınlama için de yardımcı olmadilar sesi 10 un altina indiriyorum. Bunlardan bağımsız olarak. Renkler 10 yıllık Sony fhd kadar bile iyi değil. 2018 model tv daha iyisini beklerdim. kumanda algılama sorunu gerçek ben de yaşadım. bazen komutu alıyor tv nin alt ışığı pirpir ediyor ama işlemi yapmıyor. geçişler yavaş. tarayıcı yok gibi düşünün video destekleyen bi sayfa acamadim henüz 25mbit ile. Netflix sitesinden de izletmiyor. smart rezalet. Tivibu go, digi play connect filmbox live teledunya portal youtube puhu blu tv yaradığını düşündüğün uygulamalar. bir sürü sey var çoğu düzgün çalışmıyor. uygulama kurulmuyor buluttan çalıştırdığı icin herşey yavaş. bein connect çalışmıyor. play sonlandı. blu cok yavaş puhu ve tivibu idare eder. ilk yazdıklarım her marka ile başa gelebilir ama geri kalan olumsuzluklar tv den soğuttu. bunun yerine yari fiyatına bişey alip mi box s ile tamamlamaliydim diye düşünüyorum şimdi. fiyatı da ucuz degil alti üstü 32" smart tv ama Netflix Amazon prime yok! genel anlamda tekrar tercih edeceğim bir marka değil bu sebeplerden tavsiye etmiyorum. normal tv ve mi box gibi bir cihaz cok daha hizli esnek rahat olacaktır.

  • HepsiB. aracılığıyla
    epey iyi

    hd ready değil full hd.Farkını bilen tercih eder. ayrıca smart tv.Fiyatına göre iyi değil çok çok iyi. Üstelik hepsi buradadan daha uygun fiyata yok.teslim süresi 1 hafta sürdü bende.servis hem teslimatı hemde kurulumu yapıyor.3 oda öteden WiFi çekiyor bu önemli.ben memnun kaldım tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    güzel ürün lakin kargoya 1 hafta geç verildi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    BAŞKA TV YE BAKMANIZA GEREK YOK.

    Ürün ertesi gün elimde olacağına araya da hafta sonu girmesi ile ptesi oldu, nazarlık diyelim hizmet için.. Bunun haricinde eğer Full HD, Wi-Fi, Smart Tv ve 32” de, en iyi fiyata bir tv arıyorsanız tek televizyon bu televizyon. Çok memnun kaldım. Grundig e ve hepsiburadaya çok teşekkürler. Kurulumunu da kendin yaptım hazır duvar askım da vardı yerinde, aldım koydum. Çook beğenerekte mutfakta izliyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Uygun fiyat yüksek kalite ;)

    Bu fiyata alınabilecek en mükemmel ürün. Görüntü iyi, kargo hızlı, servis ilgili. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Birinci tv olmaz, ancak odaya yada mutfağa ek olarak alınabilir. Smart özellikler yeterli ve hızlı, arada bir de olsa wi-fi bağlanma problemi çıkarsada tv ye ip atayınca çözülüyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Grundig 32VLE6730BP LCD TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Grundig 32VLE6730BP LCD TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat