Grundig 43VLE5830 LED TV Yorumları

Grundig 43VLE5830 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Şık dizayn süper görüntü.

    Bu fiyat bandındaki en iyi Televizyon. Oldukça şık ve görüntü süper. Arçelik servis garantisi artısı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.05.2020
    iyi

    Olumlu yönleri: Grundig arçeliğin yan sanayi ürünü ama tam marka televizyon üretiyorlar maşallah gerek renk kalitesi gerek ses sistemi harika çalışıor ince tasarımı sayesninde çok kaba gözükmüyor hızlı vegüvenilir iyi paketlenmiiiş bir şekilde 2 günde geldi harika

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.05.2020
    .

    Olumlu yönleri: Görüntü çok net ve renkelr canlı, ses çıkışı süper, kanal geçişleri, internet hızı gayet iyi. Kanallar arasında favori listesini oluşturabiliyorsunuz.3 adet HDMI girişi sayesinde bilgisayer, oyun konsolu ve Blu-ray oynatıcı cihazları bir arada kullanabilinir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.04.2020
    guzle

    Olumlu yönleri: illa 4k aramayanlar için bence güzel bir tv hem marka olarak hem çözünürlük olarak. 43 " ve full hd çözünürlükte olan bir tv. 14 w ses çıkışı var dahili wi fi vs yok ama dediğim gibi gelişmiş özellik aramıyorsanız mesela benim kayınpederim ve kayınvalidemler aramaz onlar için çok iyi bir tv siz de aynı düşüncedeyseniz sizin içinde çok güzel bir ürün diyebilirim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.02.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumsuz yönleri: Televizyon kutusu çok kötü durumdaydı, alt tarafı su içinde kaldığından sararmış ve yırtılmıştı. Ups Kargo firması yüzünden GittiGidiyor siparişlerimi şuan için askıya almış bulunmaktayım

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.12.2019
    Dört Yıldız

    Ürün fiyatına göre çok güzel görüntü ve ses olarak gayet iyi sadece biraz kanal geçişlerinde saniyelik kasmalar oluyo

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.10.2019
    .

    Olumlu yönleri: Çocukluğumun markası Grundig. Televizyonda güvenilir bir marka. Yatak odam için bu modeli aldım. Duvara monte ettiler. Gayet iyi. Çerçevesi ince. Full HD. 1920 x 1080 çözünürlükte. Fiyat da uygun geldi bana. Markası bilinmeyen değişik ürünler türedi piyasada. Alanlar hep memnuniyetsiz. en azından eski güvenilir bir marka.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.10.2019
    .

    Olumlu yönleri: Grundig cidden çok güzel bir televizyon üretmiş 43 inc bir televizyon gerçekten çok güzel full HD özelliği sayesinde 1080p videoları filmleri yada kanalları izlerken gayet net olarak görüntüleri yakalayabiliyorsunuz fps açısındanda gayet iyi bilgisayarınızı bağlayarak çok iyi kalitede oyun oynayabilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.07.2019
    Beş Yıldız

    Ürün iki gün içinde elime ulaştı aynı gün servis gelip ücretsiz bir şekilde kurulumunu yaptı. Ses, görüntü ve tasarım açısından çok iyi. Bu segmentte alınabilecek en iyi cihazlardan biri

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.06.2019
    "."

    Olumlu yönleri: 3 adet HDMI girişi sayesinde bilgisayer, oyun konsolu ve Blu-ray oynatıcı cihazları bir arada kullanabilinir ve menüler yardımı ile cihazlar arası gerçekleştirebiliyoruz.Görüntü çok net ve renkelr canlı, ses çıkışı süper, kanal geçişleri, internet hızı, kanallar arasında favori listesini oluşturabiliyorsunuz. Ürün mükemmel .

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.05.2019
    .

    Olumlu yönleri: Arçelik servis garantisi olması alırken içimi baya rahatlatmıştı. Görüntü kalitesi çok iyi. Netliği renklerin keskinliği falan muazzam. Favori kanal liste ayarı sayesinde sürekli izlediğiniz kanallara rahatlıkla ulaşabiliyorum. Dahili tuner ve uydusu kendinden zaten. fyatıyla bence piyasadaki en iyi ürünlerden biri diyebilim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2019
    Efsane Grundig efsana kalite.

    Öncelikle görüntü çok güzel memnunum netliği keskinliği renkler çok iyi. Çerçevesi ince, tasarımı çok şık ve zarif olmuş. Ses kalitesi epey iyi, dahili tuner ve uydu var, kanal düzenleme,favori listesi gibi bazı tv lerde olmayan özellikler de mevcut. Arçelik servisi ilk kurulumu ücretsiz yapıyor. Usb ile otomatik kayıt özelliği var. Özetle efsane Grundig geri döndü ben çok memnunum, fiyat/performansı da göz önüne alarak tavsiye ediyorum. Gönül rahatlığı ile kullanılabilir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Grundig 43VLE5830 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Grundig 43VLE5830 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat