Grundig 49VLX9750 LED TV Yorumları

Grundig 49VLX9750 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2019
    Grundig Tvler arızalanıyor...

    Grundig tv aldım, 3 yıl garantili diye, ekranda gölgeler oluştu, değişim kararı verdiler, 55 günde üst model yenisi geldi, gelen tv bundan 49vlx9750. Fakat buda 2 ayda bozuldu, anakartı değişti. inşallah bir daha bozulmaz. Çalıştığı zamanlarda görüntü kalitesi güzel, smart özelliği maalesef kötü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.02.2019
    Fena değil

    1 Senedir kullanıyorum hepsiburada aracılıgı ile aldım. Kargo paketleme herşey mükemmeldi ancak televizyona gelirsek tam bir pişmanlık. 1 sene içerisinde 3 defa servis gördü ekranı değişti anakartı değişti. Şuanda da ışık hüzmesi hoparlörden belli frekanslarda gelen cızırtılar mevcut. Bunları göz önünde bulundurarak alın bu ürünü artık Arçelik üretiyor Grundig diye çok büyütmeyin.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Grundig 49VLX9750 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Grundig 49VLX9750 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat