Grundig 55VLX8650BP LED TV Yorumları

Grundig 55VLX8650BP LED TV yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Artılar-Eksiler

    49" olanını aldım. Görüntü kalitesi emsallerinden geri değil, oldukça iyi. Çift conax kart girişi olması artısı. Ama smart bölümü maalesef iyi değil. Uygulamalar size sunuluyor, siz yükleme yapamıyorsunuz. Uygulamalar bir sanal makina da yüklü. Bu sebeple çok çok ağır çalışıyor. Kumanda çok duyarsız, seri basmalar da çok geç algılıyor. Ayrıca bana gelen TV nin sol üst çerçevesinde esneklik (oynama var) geç fark ettiğim için değişim isteyemedim. Bu kadar.

  • Teknosa aracılığıyla, 07.01.2019
    Görüntü ve ses kalitesi gayet iyi.

    Görüntü ve özellikle ses kalitesi çok iyi. Servis gelip ücretsiz duvara montaj yaptı. Smart özelliği iyi değil apple tv kullanıyorum zaten sıkıntı yok. Tavsiye ederim. UPS kargo çok iyi ertesi gün geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.01.2019
    Görüntü ve ses kalitesi gayet iyi.

    Görüntü ve özellikle ses kalitesi çok iyi. Servis gelip ücretsiz duvara montaj yaptı. Smart özelliği iyi değil apple tv kullanıyorum zaten sıkıntı yok. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.01.2018
    4k 60hz hdmi2.0 HDR 55"

    fiyatı artmış yoksa alınabilir bir TV ben aldığımda fiyatı daha uygundu. 60hz hızı sayesinde bilgisayar veya konsol bağlayıp oyun oynamak gayet keyifli oluyor oyunlarda hdr özelliğinin görüntüye bu kadar etki edebileceğini Bilmiyordum. Bu zamandan sonra 4k hdr ve 60hz olmayan tvye para verilmez . Bu ozelliklerde bir TV alırsanız en 10 sene kullanabilirsiniz 4k TV lerde bir eşik olacak 10 ila 15 seneden önce 4k üzerinde bir çözünürlük ne TV ne konsol nede pc tarafında öyle erisilebilir düzeyde bir medya Yada oyun olmaz. almışken bu ozellikerde bir TV alın pişman olmazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.11.2017
    Performans ürünü

    Performans ürün. Tavsiye ederim. Çift çekirdekli HDR NE İSTERSEN VAR.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Grundig 55VLX8650BP LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Grundig 55VLX8650BP LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat