Grundig 49VLX7810 LED TV Yorumları

Grundig 49VLX7810 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Teslimatta kurulum yapıldı

    Teslimatta kurulum sağlandı. Ürün hakkında yorum yapmak gerekirse performans açısından yeterli. 4k iyi. misacast kullanıyoruz bu özellik mevcut. Fiyatta ürün kalitesine göre uygundur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2019
    NETFLIX YOK.. BLUTV CALISMIYOR..

    Netflix yok. Blutv var film ve diziler acilmiyor. Ses cok kotu. Tek kelime almayin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.06.2019
    servisin kalitesizliği

    Ürün güzel ama servis berbat cahil. Adamlar renk ayarını bile bilmiyor. Görüntü çok aşırı mattı bu böyle mi dedik evet böyle ayarlanmıyor dediler. Sonra tanıdığımız biri ayar yaptı ve şuanda çok iyi sorun yok. Lütfen cahil ve bilgisiz kişileri işe almayın... not: Gebze servisi

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.06.2019
    ortalama

    Servis sorunsuz. Ses olarak standart. Cok daha iyi bir ses deneyimi beklemistim. Smart 5 sn gecikmeli ancak kullanilabilir. Ortalama bir urun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.05.2019
    Görüntü kalitesi düşük

    Ürünün görüntü kalitesi çok kötü beklentilerimi hiç karşılamadı.Bu ürünü kesinlikle tavsiye etmiyorum aldigima pişman oldum bu meblâğlarda daha kalitesini bulabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.05.2019
    Dört Yıldız

    kargoda biraz sıkıntı vardı elime ulaştı alınabilecek bir cihaz .

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2019
    Tavsiye ederim

    Görüntü kalitesi olarak oldukça iyi. 4K yayınlanan filmleri izledikten sonra bu kadar uygun fiyata bu özelliklerde bir TV bulamazsınız. Fiyatına göre oldukça işlevsel bir ürün. Teknik servisin açısından hiç bir problem ile karşılaşmamış olmam mutluluk vericiydi. Kanal geçişleri ve youtube uygulamasında biraz ağır kalsa da problem edeceğiniz bir sorun olmayacaktır. Şiddetle tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2019
    fiyat performansı ürün kalitesi

    ürün fiyat performans açısından muadili olmayan bir ürün. bluetooth yok yazılmış doğrudur ses sistemi ile bağlantı wi-fi yada kablo ile sağlanabilir. ultra hd uydu alıcılı smart wi-fi olan bir model muadillerine göre hem daha kaliteli hem daha ucuz arçelik üretiyor olması avantaj servis kurulum v.s sorun yaşamıyorsunuz. tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2019
    Tavsiye ederim.. BEŞYILDIZ

    Ürün çözünürlük ve kalite olarak çok iyi. Soundbar ile kullanmayı düşündüğüm bu ürünümde bluetooth özelliği olmadığı için optik kablo ile bağlanarak ses iletimini sağlayabiliyorum , ve gayet memnunum.

  • NI1 aracılığıyla, 12.04.2019
    cok iyi

    uygun fiyat zamaninda teslimat icin yesekkur ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.07.2018
    10 numara 5 yıldız

    fiyat performans kralı hiçbir sorunu yok grundig kalitesi

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.07.2018
    Üç Yıldız

    tvde blutut yok hd ve 4kda sounbara ses iletmiyor bilginize

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Grundig 49VLX7810 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Grundig 49VLX7810 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat