Awox AWX-49124ST LED TV Yorumları

Awox AWX-49124ST LED TV yorum ve tavsiyeleri

(121 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 19.05.2021
    horoz

    horoz kargo ile gelmesi haricinde bir sknti yoktu yurtici kargo gorunmesine ragmen horozla 11 gun sonra elime ulasti..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.01.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Telefunken 49TF6520 43 inç 124 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV

    Olumlu yönleri: Gayet başarılı ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.11.2020
    iyi

    Olumlu yönleri: Gayet güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.05.2020
    İYİ

    Olumlu yönleri: Televizyonumuz u telefunkenden seçtik ve çok ta memnunuz. İyi ki bunu almışız. Gerçekten de görüntü kalitesi ve ses kalitesi muhteşem. Ekran boyutu çok çok ideal. Oldukça ince kenarlı bir televizyon. Smart tv özelliği de bence gayet başarılı. Bağlantı hızı ve kalitesi başarılı. Bu fiyata alabileceğiniz en iyi televizyon. Keisnlikle tavsiye edenileceğim bir televizyon.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.04.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Beklentimi kısmen karşılıyor ,

    Olumlu yönleri: Fiyat ,kalite kıyaslaması güzel ,servis ücretsiz kurulum yapıyor Menüsü kolay genel olarak iyi 3 yıl garanti kapsamında Olumsuz yönleri: Duvara askı aparatı biraz zayıf görünüyor ,her an kırılacak gibi 40" üzeri için bence daha iyi bir aparat olabilirdi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.03.2020
    .

    Olumsuz yönleri: valla baktığımda benim için tegk olumlu özelliği full hd olması ve uydu alıcısının dahili olması, beklentilerim tv lerde bir tık üzeri çünkü... fakat fiyat olarak oldukça makul ideal. A++ enerjili, dahili wi fi var smart tv var. Ben 4k olmadığığ için tercih etmem eksik geliyor bana artık ama alacaklara hayırlı olmasını dilerim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.03.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Anlatildigi gibi

    Olumlu yönleri: Ürünü yeni evime aldım 3 gün içinde geldi.Vestel geldi ucretsiz kurdu.Memnun kaldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.03.2020
    Fiyat indirimi bekliyorum

    Olumlu yönleri: İndirim bekliyoruz lütfennnnnnnnn.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.02.2020
    ÜRÜNÜ 10 GÜNDÜR KULLANIYORUM GAYET GÜZEL

    Olumlu yönleri: BU FİYATA GAYET GÜZEL BİR TELEVİZYON.İNTERNETE GEÇİŞİNDE BİR SIKINTI YOK.KUTUDAN ASKI APARATI'DA ÇIKIYOR VE VESTEL SERVİSİ KURULUMU ÜCRETSİZ YAPIYOR.ALMAK İSTEYENLERE TAVSİYE EDERİM TEŞEKKŰRLER

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.02.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: TV iyi. Kargo hızlı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.02.2020
    güzel bir cihaz

    Olumlu yönleri: teşhir ürünü değildir umarım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.01.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) KAİTEYİ UZAKTA ARAMA!

    Olumlu yönleri: on numara bir ürün. renkler harika. her özellik var. boşuna fazla para ödemeyin derim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.12.2019
    .

    Olumlu yönleri: 124 ekran geniş büyük bir televizyon almak istiyordum hemde 49 inçlik harika bir çözünürlük sunuyor. Uygun fiyatlı ve çok kullanışlı bir televizyon geldi bana markasından dolayı biraz çekincem vardı ancak kullanamya başladığımda harika bir renk ve netlik ile karşılaştım korkularım gereksiz çıktı hem uygun fiyatlı hemde harika bir model olması çok beğendim içinde kendi uydu alıcısı var o özelliğini beğendim çok memnun kaldım sorunsuz bir şekilde kullanıyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.11.2019
    iyi

    Olumlu yönleri: Görüntü ve ses kalitesi olarak lg tv lerden hiç farkı yok oldukça kaliteli olan bu alet benim açımdan çok başarılı yapılmış diyebilirim. Bunun yanında servis ve garanti kapsamında ücretsiz olarak kuruyor olması da çok güzel bir olay. İçerisinden duvar askı aparatı da çıkmakta bir çok tv lerde bu askı aparatını parayla satarlar fiyatına oranlarsar kalitesi on numara diyebilirim. bu ürünü almakla çok iyi bir şey yaptığımı daha sonra da bir kez daha tasdiklemiş oldum. bu kadar kaliteli ve iyi çıkacağını tahmin etmiyordum. Görüntü kalitesi olsun kanal geçişleri olsun herşeyiyle çok güzel bi tv. Tabiki başlarda benimde çok tedirginliklerim vardı fakat tv yi görüp kullandıktan sonra iyiki almışım alacak lara da özellikle tavsiye ediyorum. hiç çekinmeden alın bu fiyata bu kalite de bir ürün bulmanız imkansız.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.11.2019
    .

    Olumlu yönleri: Beş yıldızı hak eden bir ürün kesinlikle, bilinmedik bir marka olduğu tereddüt etmeniz çok normal alırken fakat bilindik markalara taş çıkartır bence. Görüntü kalitesi çok iyi, sesi yeterli fakat günümüzde çoğumuz ses sistemi ile destekliyoruz televizyonlarımızı zaten, internet bağlantısı inanılmaz hızlı youtubeda istediğim videoyu istediğim kalitede hiç takılmadan izleyebiliyorum. Daha ne istenir ki bir tvden??

  • NI1 aracılığıyla, 30.10.2019
    Sesi haric gayet iyi

    Ses kalitesi dusuk ama onun disinda bu fiyata gayet iyi bir televizyon. Xiaoi Mi Box ve Creative SBS A250 ses sistemi ile kullaniyorum, 3 kati fiyat versem alamayacagim bir performans aliyorum,

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.10.2019
    beklediğimden iyi.

    Olumlu yönleri: 49 inç Full HD güzel bir televizyon. Telefunken eski ve güvenilir bir marka. A++ enerji sınıfı, dahili uydu alıcılı, dahili wi-fi özellikli, smart tv özelliği bulunan güzel bir televizyon. Görüntü kalitesi gayet iyi. Kanal geçişleri iyi. Ses kalitesi olarak da tatmin edici bir kalitede. Film izlemek keyifli oluyor.

  • NI1 aracılığıyla, 04.10.2019
    Televizyon

    Menü girişleri biraz yavaş. Sonuçta bu paraya ancak bu kadar olur diyebileceğiniz bir ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 29.09.2019
    Awox tv ürün satın alma

    Ürün güzel pakatlenmiş bir şekilde teslim edildi

  • NI1 aracılığıyla, 29.09.2019
    iyi tv

    smart tv deneyimini bu fiyata yaşamak güzel

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Awox AWX-49124ST LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Awox AWX-49124ST LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat