Telefunken 50TU5020 LED TV smart tv - 4k - 50 i̇nc / 126 cm Yorumları

Telefunken 50TU5020 LED TV smart tv - 4k - 50 i̇nc / 126 cm yorum ve tavsiyeleri

(66 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyat performans ürünü arayanlar almalı

    Tam bir f/p ürünü. Ses kalitesi gayet iyi. Görüntü kalitesi çok iyi. Bu fiyata alınabilecek en güzel 4k televizyon. Smart özelliğinin olmaması hiçbir şey kaybettirmemiş kaldı ki smart tv işletim sistemlerinin performans durumu göz önüne alındığında gereksiz bir detay haline geliyor. 1920 1080 çözünürlükte bilgisayarımdan görüntü aktarırken de görüntü hızı başarılı. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    f/p iyi

    Playstation 4 pro ile birlikte kullanıyorum. Bu fiyat aralığında alınabilecek başarılı bir ürün bence. Gayet memnunum. Tskler

  • HepsiB. aracılığıyla
    vasat

    Ses kötü panelde fitalat plastikten yapılmış dokunsan elinde kalicak hissi veriyor 1000 lira bile olsa 2. sini almam

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 28.02.2021

    Hastasıyız anneciğim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.06.2020
    GAYET İYİ

    Olumlu yönleri: Kendiliğinden uydu alıcısı var, kanal geçişleri hızlı, 4K Ultra HD çözünürlük ile ekran kalitesi net ve canlı, ses çıkışı gayet iyi, fiyatına göre performansı ideal bir televizyon.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.05.2020
    ıyı

    Olumlu yönleri: 4K Ultra HD çözünürlük ile ekran kalitesi net ve canlı, ses çıkışı süper, kanal geçişleri hızlı, fiyatı uygun ve bu özelliklere ve aynı görüntü ve ses kalitesine sahip piyasadaki diğer ürünlere göre baya uygun kalıyor. Pc bağalantı yaparak istediğiniz filmi sinema keyfi yaşayarak izleyebiliyorsunuz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.04.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Ürünü Teslim aldım, Tavsiye ederim.

    Olumlu yönleri: ptt kargo teşekkürler. Kurulum için kayıt açılması üzerinden 2 saat gibi hızlı destek verilmesine Vestel Servisine Emeği geçen herkese Çok teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.03.2020
    kanallar guncellenebiliyormju

    Olumlu yönleri: kanal guncelleme yapiyormu

  • Amazzon aracılığıyla, 11.12.2019
    Yeni kullanici

    Ben indirimde aldım 2200 civarında yaklaşık 1 ay oldu sade bir tv isteyenler için başarılı bir cihaz asma aparati basit olmuş ayrıca kumanda çok kapa sesi ve görüntü kalitesi güzel vestel hi level modellerine çok benziyor aynı gibi vayfay olmaması da bir eksiklik geldi bana

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.10.2019
    f/p ürünü

    tv'den memnunum uzun süredir kullanıyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.02.2019
    SMART TV YAZIYOR. FAKAT SMART TV DEĞIL 😡

    Olumsuz yönleri: SMART TV yazdığı için aldık. Öyle bir özellik yok. Media oynatıcı özelliği var. Yani resim ve video yu tv de seyredebilirsiniz. Ama internete girip smart tv özelliği gibi birsey yok. Bu resmen insanları kandırmak mahkemeye versek suçlu olursunuz. gittigidiyor.com buna nasıl musade ediyor. Denenizki media özelliği var. Tamam onu bilerek alırız. Geriye kalan hali güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.01.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Görüntü kalitesi, canlılık, sesdeki anlaşılırlık çok iyi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.12.2018
    "Telefunken 50TU5020 4K Ultra HD 50" "

    Olumlu yönleri: Ürün gayet güzel, görüntü kalitesi de gayet iyi. Bu fiyata bu ürün bulunmaz fırsat. Duvara astım, kanal geçişleri de iyi, kanal geçişlerine takılan kişileri anlamak mümkün değil, 1.5 saniye! Hayır 1.5 saniyede ne yapacaksınız? Biz toplum olarak sarı ışık yanınca kornaya basan milletiz. Hiç düşünmeyin alın derim. Markaya iki katı fiyat verilmez

  • NI1 aracılığıyla, 15.12.2018
    Çok başarılı bir tv

    Ürünü almadan önce kaygılarım vardı. Fakat ürün çok iyi çıktı. Görüntü mükemmel, sadece açılı bakılırsa biraz renk azalması oluyor ekran soluk parlak oluyor. Düz bakışlarda mükemmel. TRT 4k yıl açıyor ve çok iyi, görüntü de aksama yok, alt yazılar akıcı, ses başarılı ve yüksek, ben ekran koruyucu da taktım dahada parlak oldu. Kumandasını ters tutsanız bile alıyor, TV kanalları kendisi güncelliyor, alalı 1 ayı geçti memnunum tavsiye ederim. Ekşi yanları ise smart yok, TV paneli gevşek yerleştirilmiş, ben duvara montaj yaptırdım ücretsiz kurulum yapıldı ve 3 yıl garanti montajla başlıyor, TV gelince kutuyu açmayın, ezik yırtık göçük varsa teslim almayınız yada tutanak mutlaka tutturulmuş garanti dışı kalabilir.

  • NI1 aracılığıyla, 30.11.2018
    Fiyatına göre görüntü çok iyi

    Ürünün malzeme kalitesi fiyatına göre normal, verdiği görüntü ve ses gerçekten hiç fena değil 4k videolarda çok kaliteli gerçekten. Basit kaliteli ve bütçe dostu tv almak isteyenler rahatlıkla alabilirler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.11.2018
    Iyi Performans

    Urun bekledigimden iyi. Hizlica kargolanip ayni gun kurulum yapildi. Kurulumu ucretli. Yalniz kasasi genis ve soketleri arkasinda oldugu icin duvara monte edilirken epey bosluk birakmak gerekiyor. Bunun disindaki performansindan ve goruntuden gayet memnunum. Akilli olmadigi icin hizi da gayet iyi, fiyat performans urunu.

  • NI1 aracılığıyla, 25.11.2018

    Magaza iletişim iyi ilgili

  • NI1 aracılığıyla, 19.11.2018
    Başarılı.

    Ürün gayet başarılı arkadaşlar ama ekran ayarları ile ilgili sorun yaşıyorum. Ekran büyüdükçe görüntü bozukluğu olmasını anlıyorum fakat belli kanallar dışında san ki görüntü kalitesi bana düşük geldi.

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2018
    anlatıldığı gibi

    ürünü 11.11 de aldım... bugün kurulum yapıldı. TV box ile 4k smart bir makinaya dönüştü...fiyatının hakkını veriyor.3 yıl Vestel garantisi de var. boşuna fazla para vermeye gerek yok.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Telefunken 50TU5020 LED TV smart tv - 4k - 50 i̇nc / 126 cm kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Telefunken 50TU5020 LED TV smart tv - 4k - 50 i̇nc / 126 cm yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat