Fitbit FB407RGLVS Altın Pembe Akıllı Bileklik Yorumları

Fitbit FB407RGLVS Altın Pembe Akıllı Bileklik yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2018
    Mükemmel!!!

    Daha önce jawbone up3 kullanmıştım, kullanmaya başlayalı 5 gün oldu, son derece kaliteli bir ürün. Ölçümleri gayet iyi. Ekstra indirimiyle 2/3 fiyatına almış oldum. Bileğiniz çok kalın değilse s yeterli, aksi halde L alın. Ekranı çizilmeye müsait, oldukça hassas, bu nedenle ekran koruyucu kullanmanızı tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.01.2018
    çok sağlam kaliteli

    yurtdışından akrabam hediye getirdi.. hb fiyat aynıya geliyor... ama garanti olayı güzel... ekran en başta küçük gelebilir.. ama her işi hallediyorsunuz.. arama geldiğinde titreşimle gösteriyor.. mesaj (whatsapp seçilirse de ) gönderen ve mesaj içeriğini kayarak gösteriyor.. tel açmadan .. şarj 1 hafta rahat gidiyor.. kaliteli malzemeden yapılmış.. su geçirmedi elimi kolumu yıkarken .. spor yapanlar için uygulaması ve içeriği çok iyi çok kibar bir telefon..

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.12.2017
    Eşim çok beğendi tabi bende ....

    Satın alınıp kullanılmaya başlayalı 3. gün şarjı henüz bitmedi.. Güzel ama maalesef ekran da şarj bilgisi yok.... yan tuşuna bastığınızda veya ekrana dokunduğunuzda veya bileğinizi salladığınızda siyah olan ekranda saat tarih ve nabız ölçümünüz geliyor bu çok güzel.. telefona bir kez eşleştiriyorsunuz tüm fitbit aktivitelerinizi takip edin.. Ayrıca hafif ve kayışları istenildiği gibi çok kolay değiştiriliyor..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fitbit FB407RGLVS Altın Pembe Akıllı Bileklik kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fitbit FB407RGLVS Altın Pembe Akıllı Bileklik yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat