LG Twinwash FH6G1BCHK2N Çamaşır Makinesi Yorumları

LG Twinwash FH6G1BCHK2N Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.04.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Süper

    Olumlu yönleri: Ürün çok güzel yıkaması kurutması çok iyi öneririm

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.03.2021
    ürün kaliteli satıcı sorunlu

    Olumlu yönleri: Ürün çok başarılı araştırarak aldım Olumsuz yönleri: Satıcı ve satıcının lojistik (horoz) berbat kutuyu parçalayarak eve çıkardılar ve gerçektwn çook geç geldi . Satıcı ile iletişim kurmak çok kötü ilgisiz ve ürün fiyatı piyasaya göre en pahalı metro market ve diğer satıcılar 1000 tl aşağı satıyorlar

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.05.2020
    .

    Olumlu yönleri: Eşim de ben de çalışıyoruz ve evimiz de balkon yok. O yüzden kurutma makinesi bizim için ihtiyaçtı. Bu yüzden çamaşır makinesi olarak bu modeli tercih ettik. Hem yıkama hem de kurutma yapabiliyoruz. 12 kg yıkama 8 kilo kurutma kapasitesi var. Keisnlikle çok çok memnunum. Herkese de kesinlikle tavsiye ederim. Hem yıkama hem de kurutma performansı çok başarılı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.08.2019
    .

    Olumlu yönleri: Bu camasır makınesının bu kadar pahalı olmasının sebebı aynı anda ıkı farklı turdekı camasırları yıkayabılmesınden kaynaklanıyor. Altında 2 kg kapasıtelı bır alanın dısında ust kısmında da 12 kılo kapasıtelı bır yıkama alanı var. Bu sayede de ayrı turden camasırlar tek calıstırma ıle ve 49 dakıka gıbı kısa bır surede temızlenebılıyor. hem zamandan hem de faturalardakı tutardan dolayı tasarruf etmıs oluyoruz. cok da kalıtelı yıkama saglıyor gercekten. odedıgımız tutarın her kurusunu sonuna kadar fayda seklıyle bıze gerı sunuyor. cok memnunum.

  • Media Markt aracılığıyla, 21.06.2019
    Mühteşem bir ürün

    Yeni evlendiğimizde aldım bir çok ürün araştırmam sonunda karar verdik bu ürüne ve iyi ki almışım diyorum. Sessiz her söylediğini yerine getiren bir makine. Aynı zamanda kurutması çok iyi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.10.2018
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Süper bir ürün, teşekkürler Lc

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG Twinwash FH6G1BCHK2N Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG Twinwash FH6G1BCHK2N Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat