Ariston RDPG 96407 JD TK A Sınıfı 10 Kg Yıkama 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Beyaz Yorumları

Ariston RDPG 96407 JD TK A Sınıfı 10 Kg Yıkama 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(30 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok başarılı fiyat performans ürünü.

    Çok çok hızlı kargo ile iki günde kullanmaya başladık. Çok memnun kaldık.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Biz beğendik.Aylardır kullanıyoruz...Aile kalabalık olunca gecede çalıştırıyoruz. Ve yan odada dahi rahatsız olmuyoruz.Balkonda çamaşır devrini KAPATTIK.

  • NI1 aracılığıyla, 27.05.2021
    Kaliteli kurutmalı çamaşır makinesi

    Çok iyi kaliteli uygun fiyat

  • NI1 aracılığıyla, 08.04.2021
    İtalyan

    Paketinden gördüğüm kadarıyla ürün italya menşeili. Bir süre kurdurtamayacağız,paketiyle duracak. O yüzden şu an için çalışmasına dair yorum yapamayacağım.

  • Trendyol aracılığıyla, 28.09.2020
    (Ürünü satın aldı)

    fiyat performans harika..

  • Trendyol aracılığıyla, 26.04.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel ürün hem yıkama hem kurutma olduğu için almıştım. Sadece kurutması biraz uzun sürüyor günlük kıyafetler için kullanmıyorum ama nevresim falan kurutmak için çok iyi oluyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 06.03.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Kurutmasını çok kullanmadık ama genel anlamda memnunum. İlk kullanımda bir sıkıntımız oldu. Tasviye hortumunun belli bir seviyede olması gerekiyormuş servis hatalı yapmış. Bu sebeple makine aynı yerde takılıp durmadan saatlerce çalıştı. Servisi 2 kez çağırmak zorunda kaldım. Sorunu kesfedip çözebildiler.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 03.03.2020

    İğrenç bir makine geldiği günden beri arızalı servis garantili makine ye ücrejt istiyor sakın almayın

  • Trendyol aracılığıyla, 07.12.2019
    (Ürünü satın aldı)

    Uzun zamandır kullanıyoruz. Kurutması güzel, tamamen kurutuyor, kırışıksızda kurutuyor. yalnız kurutmadayken makine çok ısındığından kapalı alanda olmaması gerek. yıkamasıda güzel ama ara ara sesli çalışıyor, genelde sessizdir. yıkama yapıp yıkananların yarısını alıp kalan yarısını rahatlıkla kurutuyor. tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2019
    Kaliteli

    Bu fiyata kaliteli ve hızlı teslimat için teşekkür ederiz

  • Trendyol aracılığıyla, 30.11.2019
    (Ürünü satın aldı)

    gercekten fiyatina gore mukemmel makina ses yok cihazda 6 ayi devirdik her evde olmali

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2019
    Dört Yıldız

    6. ayındayız. ilave durulama ve ön yıkama seçilmiyor hafif ses yapmaya başladı. hafif titriyor artık. ayak mı eğrildi dedik ve biz bir türlü ayağının nasıl olduğu anlamadık. makineyi kaldırmak da mümkün değil. kaldırdık ayağı çevirsek iyice dengesi bozulabilir bit türlü anlayamadım. ama bazen yeniden yıkamak gerektiriyor. ya da sadece durulama olarak tekrar yıkıyoruz.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 07.11.2019

    Kisa proglamlari calismiyor digerleri calisiyor neden olabilir

  • Trendyol aracılığıyla, 22.08.2019
    (Ürünü satın aldı)

    güzel ürün tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 14.07.2019
    (Ürünü satın aldı)

    bu fiyata kurutma özelliği bile yeterli

  • Trendyol aracılığıyla, 04.07.2019
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün gerçekten kaliteli en en kısa sürede teslimat teşekkürler Trendyol 👍

  • Trendyol aracılığıyla, 30.06.2019
    (Ürünü satın aldı)

    guzel makine sessiz. gayet guzel . makinenin sesi bayağı düşük. sıkma da bile abartilmayacak bir sesi var. kurutmasi şu an için güzel. ön yıkaması yok ilave durulamasi yok... ama deterjan kalmıyor şu an için. ilave durulama isterseniz yeniden programlamak gerekiyor. satıcı ürünü hızlı kargoları Vestel servisi geldikten bir gun sonra kurulumunu yaptı. made in italy olması da bir artı denebilir çin değil. yukarıdan şu jeti var mı yok mu bilemiyorum. direct injection özelliği varmis. on yıkama gibi oluyor olabilir sanırım. buharli tazeleme yıkamaya gerek kalmadan havalandırma sağlayabilir ama çok sıcak buhar verdiğinden çeker falan diye deneyemedik..ütü hazırlık modu var. o da kurumuş kiyafetleri tambur da buharla beraber hafif nemlendiriyor. bu sayede ütü daha kolay açılıyor. kurutma özelliğinin zaman ayarı veya ütü aski veya dolap kuruluğu modları var. İnşallah uzun yıllar kullanırız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.06.2019
    Sessiz güzel. Şık.

    İkinci haftasindayiz. Çok güzel ilk başta biraz uzun sürüyor demiştik. Su atık borusu alttan çıktığı için kirli su hortumu da direkt gidere bağlandığından sürekli su boşaltıp alıyordu. 1dakikada kaliyordu. Hortumu yukarı asinca çözüldü. Nazar değmesin. Şimdi düzeldi. Sadece ilave durulama seçmek mümkün değil. Ön yıkaması yok. Çekmecesinde orta gözü ön yıkama içinmiş gibi dursa da oradan su almıyor. Kisa 45 dakika yıka kurut programı var. ancak az miktarda çamaşır 1kg için gayet guzel. Direct injection a gelirsek köpük köpük olduğunu goremesek de çalışıyor sanırım altta önceden suyu deterjanla çırpıyor sanirim. Yıkanırken az suyla yıkıyor bol suyla duruluyor. Kurutmali mod seçince 6saatleri bulan bir süre mevcut. Yıkayıp sonra içinden alinacaklar çıkarılıp öyle bir kurutma yapılması daha güzel olur. Kurutmada ütü aski ve dolap seçenekleri ve zaman ayarlaması ile kurutma mevcut. Az çamaşır atınca süresinin öncesinde end yazıp ses çıkarıyor. Bazende programı geç bitiriyor. Made in italy yazıyor. LG ile bunun arasında kalmıştık o kadar farka gerek yokmus gerçekten sadece a+++ değil. Sadece a ama bu üründen başka diğer kurutmasiz buna benzer model a+++. Plus'sız A sinifi olmasının nedeni bence kurutmanin fazla enerji harcaması yüzünden. Garantisi konusunda Vestel'e geçmiş hiç bı şey diyemiyorum. Seg televizyonumuzun garantisi sadece kağıt üstünde vardı. İnşallah bozulmaz.Tahtaya da vurun bu kadar okuyorsaniz. 1 kerede buharlı tazelemek seçtik 20 dakikalık bı program çok sıcak buhar uyguluyor ama çökmesinden korktuğumuz için çok yapmadık bu uygulamayı sadece bı kere yaptık çok az su alıp onu sıcak buhar yapıyor şu. ÇOK SESSİZ Sadece su sesi geliyor. Sikmada da hafif tambur sallanıyor bazen ama o kadar olur sesi çok değil gece 800 devirde falan yikanirsa çok duyulmuyor bile. Kurutmasinda da su sesi geliyor buharla kurutuyor. Ama sürekli su alıp boşaltma mevcut inşallah. Bir yerlerde pamukçuk birikip koku yapmasıni önlemek içindir umarım o sürekli su alıp vermeler.

  • Trendyol aracılığıyla, 25.06.2019
    (Ürünü satın aldı)

    ürün elime çabuk ulaştı yeni kurdurdum deneyip görecegiz Görüntüsü güzel

  • Trendyol aracılığıyla, 22.06.2019
    (Ürünü satın aldı)

    Teşekkür ederim zamanında ve sorunsuz bir şekilde aldım

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ariston RDPG 96407 JD TK A Sınıfı 10 Kg Yıkama 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ariston RDPG 96407 JD TK A Sınıfı 10 Kg Yıkama 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat