Simfer T3037-N 4 Gözlü Gazlı Cam Yüzeyli Set Üstü Ocak Siyah Yorumları

Simfer T3037-N 4 Gözlü Gazlı Cam Yüzeyli Set Üstü Ocak Siyah yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Yeni eve taşındığım için ocak tercihimi de Simfer’in bu ürününden yana kullandım. Cam yüzeyi de oldukça kaliteli ve dayanıklı. Düğmeleri de oldukça kaliteli, zorlanmadan gözün ateşlemesini yapıyor. Temizlemesini yapmak da çok kolay, rahatlıkla temizliğini yapabiliyorum. Verimi de oldukça yüksek bir ürün. Benzerlerine göre hem fiyatı uygun hem de kalitesi yüksek.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Ailemle birlikte yeni bir eve taşındığımız için bir ocağa ihtiyacımız vardı. İnternette araştırırken bu ürünü gördüm, tezhip desenli cam yüzeyi en başta ilgimi çekmişti. Mutfağıma ve tezgahlarıma çok uyum sağlayan bir ocak oldu. Ocak ızgaralarının ve düğmelerinin malzemeleri oldukça kaliteli, uzun ömürlü kullanım için çok uygun bir ocak olduğunu düşünüyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Taşındığım evde ocak bulunmadığı için bir süredir araştırma yapıyordum, bu ürünün özelliklerini ve yorumlarını beğenince satın almak istedim. Tasarımı çok güzel, diğer ocaklardan daha farklı bir cam yüzeyi var. 2 adet orta gözü ve 1 adet de büyük gözünün bulunması benim işlerimi çok kolaylaştırıyor. Fiyat performans olarak beklentimin çok üstünde bir ürün oldu.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.01.2022
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Kalite

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Görsel olarak gerçekten çok hoş. Cam kaplaması çok sağlam. 7 aydır kullanıyorum. Hiçbir eskime çizilme olmadı. gözler çok güzel yanıyor, bu konuda oldukça memnunum. Ateşleme düğmeleri tek seferde kolaylıkla yakıyor. Genişlik olarakta gayet iyi. Her yere kolaylıkla sığar. Gaz bağlantısınıda güvenle yapabilirsiniz. O kısmı oldukça sağlam ve hareket etmeyecek biçimde yapmışlar. Fiyatıda piyasasına göre çok uygun.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.04.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Evde yemek yapabileceğim bir ocağım yoktu. O yüzden açıkçası çok incelemeden apar topar bir şekilde bu ürünü aldım. Fakat beklentilerimin üstünde çıktı. Gayet kaliteli bir tasarım olmuş. Performansını çok beğendim. Kargo çok hızlı bir şekilde elime ulaştı. Benden tam puan kazandı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.03.2021
    Problemsiz

    Olumlu yönleri: Kargo hızlı servis gelip hemen kurulum yaptı, hatta LPG dönüşümünü de ücretsiz yaptılar. Problemsiz bir alışveriş oldu.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.02.2021
    On numara ürün

    Olumlu yönleri: Ürün harika çok beğendik boşuna diğer markalara para ödemeyin servis ye çok ilgili teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.09.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Simfer 3037 Tezhip Desenli Siyah Set Üstü Cam Ocak

    Olumlu yönleri: TESLİMAT HIZLI VE GÜZEL BİR ÜRÜN

  • Evidea aracılığıyla, 21.07.2017
    "kaliteli"

    malzemesi güzel ve kaliteli görünüyor hızlı geldi memnunuz

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Simfer T3037-N 4 Gözlü Gazlı Cam Yüzeyli Set Üstü Ocak Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Simfer T3037-N 4 Gözlü Gazlı Cam Yüzeyli Set Üstü Ocak Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat