Bosch GSN33VW31N A ++ Sınıfı 225 lt 5 Çekmeceli Derin Dondurucu Beyaz Yorumları

Bosch GSN33VW31N A ++ Sınıfı 225 lt 5 Çekmeceli Derin Dondurucu Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(15 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 23.09.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Bosch kalitesinden beklediğimiz gibi gayet iyi. Kargo geleceği gün servise de haber veriyor. Kurulumunu servis yapıyor. Kargoda biraz sıkıntı yaşadık. Söylediğinden geç getirdi ama servis elemanı malzeme gelene kadar bekledi. Teşekkür ederiz.

  • Media Markt aracılığıyla, 02.08.2020
    Bu fiyata dağmez...

    Derin dondurucudan daha güçlü değil, tek avantaji buz tutmamasi, buzu çözmek bu kadar pahalı olmasa gerek...

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Ürün elime sorunsuz ulaştı. Anlaşmalı kargo firmasını bu yönünden kaynaklı tebrik etmemek elde değil. Güzel paketlemişlerdi ve sipariş ettiğimden 2 gün sonra elime ulaştı. Yetkili servisi tarafından kurulumu ücretsiz yapıldı gelen çocuklarda çok kibar ve anlayışlılardı. BOSCH’un kalitesine müşteri memnuniyetine önem vermesine zaten oldum olası hayranım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.10.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Size de benim gibi buz dolabının dondurucu kısmı ne kadar geniş olursa olsun yeterli gelmiyorsa ayrı bir dondurucu almanız gerekiyorsa bu ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz tavsiye ederim. Enerji tasarrufu konusunda üst seviye o yüzden dolaba vereceğiniz para sayesinde elektrik faturasından kısacağınızı da göz önünde bulundurmalısınız. Çoook geniş iç hacmi var ve 7 rafa sahip yani bunun size yeterli olmaması söz konusu bile değil. Derin dondurucuyu istediğimiz dereceye ayarlayabiliyor olmamız en kullanışlı bulduğum özelliklerinden biri.

  • Media Markt aracılığıyla, 02.10.2019
    BOSCH GSV33VW31N

    Merhaba, Ürün horoz kargo ile bulunduğu yere kaadr çıkarıldı. Kargolama ve taşıma işleminden oldukça memnun kaldım. Ürün gayet güzel ve çalışma sesi makul güzel bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.09.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Bu derin dondurucuyu kayınvalidem hediye aldı bana. Kayınvalidem yazın köye gidiyor kışın geliyor. Aslında bana aldı ama kendi geldiği zama n dolduruyor dolabı nerdeyse bana hiç yer kalmıyor. Ama allah razı olsun getirdiği her yiyeceği de beraber tüketiyoruz. Eti bile köyden getşiriyor daha doğal olduğu için. Dolabımda rahatlıkla saklıyorum., Fiyatı da kendi piyasasına göre gayet uygun. Eğer ihtiyacınız varsa kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Ürünü uygun bir fiyata internet üzerinden aldım. Kargo sağ sağlim teslim etti. Çok uzun bir süre de bekletmediler. Buzlanma yaşamadım hiç. Çok gürültülü de çalışmıyor. Bölmelerinin kapasitesi kullanışlı. Muadili ürünlerle de arasında çok fark olmaması tercihimi kolaylaştırdı. Biz oldukça verimli kullandık. Genel olarak üründen memnun kaldım. Olumsuz yönleri: .

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.07.2019
    "cok memnun kaldım "

    Olumlu yönleri: Cekmecelı derın dondurucuların cok daha kullanıslı buldugum ıcın bosch markasının bu serısını satın aldım. Hem duzenlemesı daha kolay hem de yemek hazırlıgında ıstedıgım urunu hemen bulabılıyorum. 7 cekmecelı oldugu ıcın ıcı baya genıs. 220 lıtre net hacmı var. ıstedıgım gıbı doldurabılıyorum. A++ enerjı tasarrufu ıle calısıyor olması faturaların dusuk gelmesını de saglıyor. her anlamda cok memnun kaldım kesınlıkle.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2019
    "."

    Olumlu yönleri: et balık mevsım sebze ve meyvesını rahatlıkla bu derın dondurucuya sıgdırabılırsınız cunku 5 cekmecelı ve 225 lıtre gıbı buyuk bır hacmı var. A++ enerjı tasarrufu ıle de calısıyo yanı faturalar cok yuksek tutarlarda gelmıyor. Ben memnun kaldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2019
    "."

    Olumlu yönleri: eğer yer olarak sıkıntınız yoksa kesinlikle tavsiye ederim. Çok kullanışlı kaaliteli bir ürün. Raflı olması daha düzenli olmasını sağlıyor ve bişy almak isterken daha rahat oluyor. Sessiz çalışıyor. A++ enerji tasarrufu açısından çok iyi.

  • NI1 aracılığıyla, 13.03.2019
    Kaliteli Uygun Fiyatlı

    Ürün sapasağlam geldi ama henüz kutuyu açmadık. Servis gelip kuracak. Umarım sorun çıkmaz 😁

  • NI1 aracılığıyla, 17.01.2019
    başarılı hizmet

    Ürün açıklaması ile aynı. fiyat konusunda da çok memnun kaldim.

  • NI1 aracılığıyla, 23.11.2018
    ideal genişlikte çekmeceler

    bir kaç gün geç kargolandı ama yoğunluktan dolayı diye belirttiler,sorunsuz geldi kargo firması servise bıraktı eve servis getirdi kurulumu yaptı üründe bir sorun çıkmadı.teşekkürlerr

  • NI1 aracılığıyla, 05.11.2018
    kaliteli

    urun malzeme olarak aşırı kaliteli büyük bölmesi çok ta buyuk değil ses olarak da çok sessiz diyemem normal buzdolabı sesinde ama isini yapsin diyorsaniz güzel buzlanma yapmadan donduruyor ve de saglam duruyor

  • Media Markt aracılığıyla, 11.08.2018
    derin dondurucu

    urun fiyat performans olarak uygun, tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch GSN33VW31N A ++ Sınıfı 225 lt 5 Çekmeceli Derin Dondurucu Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch GSN33VW31N A ++ Sınıfı 225 lt 5 Çekmeceli Derin Dondurucu Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat