Hoover HTM 656 BTK Siyah Davlumbaz Yorumları

Hoover HTM 656 BTK Siyah Davlumbaz yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.02.2022
    güzel

    Olumsuz yönleri: alınır

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.12.2021
    kaliteli

    Olumlu yönleri: Ürün kaliteli , hızlı kargo . bacasız kullanacaksınız filtre satın almanız gerek Olumsuz yönleri: kumandası çok kötü. yakından kumanda

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.07.2021
    kaliteli

    Olumlu yönleri: Ürünü aldığınızda sizi cezp eden ilk tarafı sade olduğu kadar da mutfağınızı renklendiriyor olmasıdır. Aydınlatması da o kadar iyi ki ışık yakmasanız bile olabilir, diyebilirim. Sessiz çalışması bir yana çokta kolay temizleniyor olması eşimin ilgisini ayrıca çekti. Mutfağımız oturma odası bir olduğundan görmeye gelenler de aşırı beğendi. Kargo da çok ilgili ve özenli bir paketleme ile ulaştırdı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Davlumbazı taktırdığımdan beri mutfağım göz kamaştırıyor. Görünüş bakımından o kadar hoş duruyor ki anlatamam. Led aydınlatması etrafı fazlasıyla aydınlatıyor. Uzaktan kumandası olması ise bana aşırı kolaylık sağladı. 3 tane kademesi olması gayet yeterli geliyor. Eğimli şekilde durması da farklı bir tarz katıyor. İyi ki almışım aşırı memnun kaldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.04.2021
    Etkili

    Olumlu yönleri: Bence bir evin olmazsa olmaz ürünlerinden biri. Yemek kokularını, buharı falan hemen alıyor. En düşük modda bile baya etkili. Görüntüsü de çok modern. Mutfağıma çok yakıştı. Ben puanımı verdim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.04.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumsuz yönleri: ürün seslidir.çekim gücüne göre normal diyelim.ama açılır kapanır cam kısım ayağı plastık hemen kırıldı ben mıknatıs silikon yaptım öyle oldu.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.04.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumsuz yönleri: Ürün çok basit ve kumanda frekansı karışıyor kendi kendine açılıp kapanıyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.01.2021
    hoover davlumbaz

    Olumlu yönleri: Fiyatina gore iyi bir urun

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.10.2019
    iyi

    Olumlu yönleri: Tasarım olarak cok sık ve göz alıcı göründü mutfağımda aşırı uyumlu oldu doğru secim yapmışız esimde diyor iyiki bunu almışız cok güzel oldu diye bizim salon mutfak bir görenler de baya beğendi komsumda mutfağını yenileyecekti o da bu satıcıdan söyleycek evine. Sessiz çalışıyor ve kolay temizleniyor hiç sorunu yok kullanımı cok kolay algısı acık bir davlumbaz biz cok memnun kaldık

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.08.2019
    .

    Olumlu yönleri: ben bu ürünü kullandığım için bilgi vermek amaçlı yazıyorum davlumbaz harika yemek kokusunu harika alıyor sessiz ve çok yağ kir tutmuyor almak istiyorsanız çekinmeden bu ürünü almanızı öneririm

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.06.2019
    .

    Olumlu yönleri: Şık görünüşü dokunmatik olmasıyla tamamıyle mutfagımın gözdesi .60 cm genişliğiyle mutfagınızda hem kaba bi görüntü ile karşılaşmıcaksınız hemde cok şık bir görüntüye kavusucaksınız kesinlikle tavsiye ediyorum .

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.05.2019
    ıyı

    Olumlu yönleri: eğimli bir davlumbaz. 3 kademesı var. Havayı emıs gucu cok ıyı. Uzaktan kumanda ıle calısabılem ozellıgı de mevcut.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.01.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Fiyatina göre fena sayilmaz.

    Olumlu yönleri: Ürün görsel açıdan şık ve zamanlama programi iyi çalışıyor.Aydinlatmasida güzel.Gonderici firmayla alakali olsumsuz bir durumla karsilasmadim. Olumsuz yönleri: Uzaktan kumandasi çok kötü hemen kirildi.O kadar basit bir plastik ki elinize aldiginizda hemen anlarsiniz ne kadar dayaniksiz oldugunu.Çekis gucu 620m3 yaziyor ama hic inandirici degil.Evet sesi rahatsiz edici degil ama cekis gucunu hic begenmedim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.01.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) kapak mıknatıslı olması lazımdı

    Olumlu yönleri: Aynı resımdekı gıbı urungeldı şık Olumsuz yönleri: Acma kapagı mıknatıslımolması gerekıyodu mandallı kapak acıp kapatırken cok ses yapıyo be bellı bır sure sonra kırılma durumu olabılır bır mıknatıs degerını coksaha guzellestırebılırdı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.01.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) HOOVER HDM656BTK DAVLUMBAZ

    Olumlu yönleri: ürün belirtildiği gibi ve 2 gün içinde geldi. İlgi ve alakaları için teşekkür ederim. Ürün konusunda ise küçük mutfaklar için oldukça ideal çekiş sırasında biraz sesi var ama bu çok sorun değil. camlı olması ile şık bir görüntüsü var.

  • NI1 aracılığıyla, 27.02.2018
    Urun fena degil ama elektroutlet saticisindan uzak durun

    Urun resimde tam anlasilamadigi gibi on cami oval ve disari dogru cikik.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hoover HTM 656 BTK Siyah Davlumbaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hoover HTM 656 BTK Siyah Davlumbaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat