Toshiba Portege Z20T-B-105 Intal Core M5 8 GB Ram 256 GB SSD 12.5 İnç Ultrabook Yorumları

Toshiba Portege Z20T-B-105 Intal Core M5 8 GB Ram 256 GB SSD 12.5 İnç Ultrabook yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    son nokta

    süper toshiba olması zaten yetiyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2019
    .

    Olumlu yönleri: hem tablet hem pc olan modellerden. Ayrıca ekranı takılıyken tam ters şekilde de katlanabiliyor. Görüntüsü çok zarif ve şık, özellikleri de benim için ideal. İnternet dolaşım hızı falan çok iyi. Böyle estetik bir lptopta da fiyata pek takılmamak lazım açıkçası.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 31.12.2016
    çift kullanım için iyilerden biri

    fiyatı yüksek biraz evet bunu kabul ediyorum fakat ikisi bir arada kullanımın bu kadar iyi olduğu bir bilgisayar daha kullanmamıştım daha önce. performans olarak çok kaliteli. güzel bir tasarıma sahip ayrıca ekranın IPS olması beni almaya iten nedenlerden birisiydi. pil ömrü oldukça uzun ve geniş bant desteğine sahip olması güzel oluyor. ayrıca ekranı full hd bilgisayarının. klavyesi bazen bir de yorucu olabiliyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Toshiba Portege Z20T-B-105 Intal Core M5 8 GB Ram 256 GB SSD 12.5 İnç Ultrabook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Toshiba Portege Z20T-B-105 Intal Core M5 8 GB Ram 256 GB SSD 12.5 İnç Ultrabook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat