Asus Transformer Book T300CHI-FH011H Intel Core M 8 GB Ram 128 GB SSD 12.5 İnç Ultrabook Yorumları

Asus Transformer Book T300CHI-FH011H Intel Core M 8 GB Ram 128 GB SSD 12.5 İnç Ultrabook yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2017
    Bir Yıldız

    windows 10 yazıyor ama değil. klavyeye bağlantısı başarılı değil. özelliklerine göre yavaş kalan bi cihaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2017
    Keşke daha ucuz olsa herkese alsak

    Kesinlikle programlar çok hızlı. Sahaya sadece tabletle inmek güzel. Ama klavye şarj girişini komik yapmışlar, tablet kısmına göre ters tarafta... Kablosu sizi de gıcık edebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.08.2017
    Müthiş. çok performans deil. yanında taşımak için. incelik, zerafet.

    Sizin için taşınabilirlik önemli ise düşünmelisiniz. Ben kullanıyorum çok şık ve havalı. Tablet alıcakken - laptoptan masaüstüne geçen biri olarak- bunu aldım (azda güçlü olsun laptobumu aratmasın hani). Klavye bölümü sadece stand ve bluetoothla çalışıyo birazda ağır ama tableti tutuyo sonuçta yani asıl cihaz tablet bölümü. Eksileri: 1.koruyucu kılıf bulmak zor Türkiye'de, en azından tableti için bulabilsem bazen sadece tableti taşırdık ağırlık yapmasın diye. 2. usb bağlamak için aparat takmaya ihtiyaç duyuyoz (usb 3.0 OTG tavsiye ucuz) ASUS KALİTESİNE DESTEĞİNE GÜVENEBİLİRSİNİZ HER ZAMAN (6 yıllık ürünlerini kullanan biri olarak hatta 11 yaşından 16 yaşına kadarki masaüstüm hariç)

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.03.2017
    güzel ürün

    Sipariş anında verilen kargolama süresinden önce elime ulaştı.teşekkürler.İkisi bir arada notebook arayanlar için tavsiye ederim.ince,hafif ve iş eylence için ideal.Asus distrübütör garantili bir ürün.Teşekkürler HB.

  • Teknosa aracılığıyla, 30.12.2016

    Aslında günlük rutin bilgisayar kullananlar için harika, klavyesini çıkart tablet olsun klavyesini tak PC ! Özellikle Windows 10'un bu 2 si 1 arada olan bilgisayar da ne kadar işlevsel çalıştığını kullanıcılar için büyük kolaylıklar sağladığını göre bilirsiniz. Özellikle sürekli sunum, word ve exel dosyalarını yanında bir yerlere götürmek isteyenler içinde birebir :) Ama şu var ki oyun oynamak konusunda biraz sıkıntı yaşa bilirsiniz. Ama Windows 10 mağazasında ki oyunları rahatlıkla çalıştırabilirsiniz. Tavsiye ederim! :))

  • Teknosa aracılığıyla, 24.12.2016

    Ürünü bizzat kullandım güvenle alabilirsiniz. Ayrıca pek ağır değil bu da sürekli seyahat de olan kişiler için tavsiyemdir. High end bir ürün olduğu iççin tavsiye ederim Teşekkürler

  • Teknosa aracılığıyla, 02.11.2015

    Özellikleri yüksek bir tablet pc her türlü işinizi görebileceğiniz bir makine bu indirime kaçmaz tavsiye ederim . . .

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2015
    çok güzel

    çok hızlı elimize ulaştı, kullandığımızdan beri çok memnunuz

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus Transformer Book T300CHI-FH011H Intel Core M 8 GB Ram 128 GB SSD 12.5 İnç Ultrabook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus Transformer Book T300CHI-FH011H Intel Core M 8 GB Ram 128 GB SSD 12.5 İnç Ultrabook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat