Luxell Lx-8520 Tini Mini Fırın Yorumları

Luxell Lx-8520 Tini Mini Fırın yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 26.06.2019
    Kargo firması uygulaması

    PTT kargo teslimatta kolinin açılarak kontrol edilmesini kabul etmedi. Kolinin durumu kontrol edilerek alındı. Bu şekilde bir uygulamanın satıcı tarafından yeniden değerlendirmesi gerekir. Saygılarımla.

  • NI1 aracılığıyla, 05.05.2019
    dürüst olduğunuz için teşekkürler

    evet beğendim uygun ve kullanışlı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2018
    "harıka"

    Olumlu yönleri: Cok fazla yer kaplamayan ama kullanımı ve ozellıklerı ıle ıhtıyaclarımı karsılayan bır mını fırın. Gorunumu de ayrıca bır harıka. Gercekten mutfagıma renk getırdı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2018
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Çok yogun kullanımım olmayacagı ıcın mını fırın satın almanın daha faydalı olacagını dusunerek satın aldım. 20 lıtrelık ıc hacmıne sahıp. zaman ayarı ve zil sesi ile uyarı sistemi var. Ürün ıcerısınde hedıye tepsılerı ıle de geldı kı bu cok ıyı oldu. yogurt ve ekmek yapma ozellıklerıne de sahıpmıs ama daha henuz onu denemedım. genel anlamda ben memnunum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2018
    "güzel "

    Olumlu yönleri: Luxell in set üstünü kullanıyoruz ve memnunuz. Fırın bakarken de ilk tercihimiz luxcell oldu. Hem fiyatı uygun hemde güzel pişiriyor. Pişirme süresi biraz uzun sürüyor ama pek sorun değil benim için. Temizliği de çok kolay. Genel olarak güzel beğendim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2018
    "."

    Olumlu yönleri: Fırın yemeklerını seven bırı olarak bu mını fırın işime cok yarar dusuncesı ıle satın aldım. Şimdilik memnunum. Yemeklerı haşlamıyor ayarlanabılır termostatı sayesınde. Zaman ayarı da var. paslanmaz rezıstansı ıle uzun sure rahat kullanım ımaknı saglayacak gıbı gorunuyor.

  • NI1 aracılığıyla, 28.11.2018
    Hizmet gayet başarılı.

    Malesef turuncu yerine sarı geldi fırın ama neyse diyelim :(

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.10.2018
    "İlgisizlik"

    Olumsuz yönleri: Ürünün zamanlayıcısı bozuk. Satıcıya değişim talebinde bulundum ancak geri dönüş yok!!

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.07.2018
    "Resimden Farkı"

    Olumsuz yönleri: Ürünün aynı resimde farklı modelleri olduğunu bilmiyordum.Ben rustik gelecek sandım,modern olan modeli de varmış ben onu seçmişim meğerse.Satıcı ya da ürün hatası değilde dikkat etmek gerekiyormuş alırken onu öğrendim.

  • NI1 aracılığıyla, 03.07.2018
    tinimini fırın

    Et pişirdik güzel pişiriyor. ürün beklediğim gibi geldi.

  • NI1 aracılığıyla, 11.05.2018
    Beklentinizi doğru belirleyin

    Ürünle ilgili beklentinizi iyi belirlemeniz lazım. İçinde bir kare bir de yuvarlak tepsi var, iş görür. Standart mini fırınlara oranla daha küçük, aileler için uygun olmayabilir. Maksimum iki kişilik yemek yapabilirsiniz. (İki tavuk daha uzun sürede pişiriyor. but kare tepsiye zor sığdı, oradan hesap edebilirsiniz) Turbo fırınların pişirme süresinden 10-15 dakika daha uzun sürede pişiriyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Luxell Lx-8520 Tini Mini Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Luxell Lx-8520 Tini Mini Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat