Luxell LX-8589 Turuncu Mini Fırın Yorumları

Luxell LX-8589 Turuncu Mini Fırın yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 28.09.2018
    Tatlı

    Gerçekten çok tatlı oldu mutfağıma, muhteşem bir performans beklemeyin. İşinizi görüyor işte.

  • NI1 aracılığıyla, 21.09.2018
    Tini Mini

    Normal fırınlara göre +15 dk ve +20 derece olarak düşünürseniz aynı sonuçları alırsınız.

  • NI1 aracılığıyla, 13.09.2018
    Memnun kaldım

    Fırın kibar güzel ve boyuna minik, tek kişi yada iki kişi için ideal. Rezistansları dışarda merak eden olursa söyliyeyim. Satıcıdan iki ricam var, birincisi tepsi ve ızgaraları ya ayrı koli üstüne bantlayın yada straforla fırın içine sabitleyin kargolayın. Tepsiler fırın içinde langır lungur geldi. Tahmin etmesem, almadan kargodan iade gönderirdim kırılmış diye. Kırma ihtimali rezistansa çarpma ihtimali kargoda gelirken var. Bu konuda önlem alın. İkincisi kagıt pahalılandı ama lütfen okunabilir boyutta bir kılavuz basın ve yogurt modunun kaç dakika ne olacagını yazın kılavuza. Teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 06.08.2018
    Fiyat performans açısından iyi

    Evinizde her gün kekler, poğaçalar, hamur işleri yapmıyorsanız oldukça uygun bir ürün. 2-3 kişilik yemekleri kolaylıkla yapabilir.Hemen ısınıyor. En fazla 45 dk içinde yemekleri pişiriyor. Boyut olarak çok da küçük değil. Tavsiye derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.08.2018
    İki Yıldız

    ürün sadece görsel olarak güzel yoksa fırının ıcınde yeterli ısıyı elde edemiyorsunuz. bir adet ekmek kızartmak istedim 45 dk ekmek kızarırı umuduyla bekledim sonuç husran. servis agı yeterli değil. acaba fırında bır agrızamı var diye servıse goturdum(soke'ye) servis hiçbirşey yapmamasına ragmen benden garanti belgesi ve faturanın fotokopisini istedi sırf fabrikadan para alabılmek için. sonuç olarak bunlar luxell fırmasından ve servislerinden şikayetim. yoksa hepsi burada ve gonderen fırma verte de hiçbir sorun yoktu. hatta verte den nigar hanım ve cem bey yardımcı olmaya çalıştılar.

  • NI1 aracılığıyla, 22.05.2018
    Harika fiyat ve urun hizli Kargo

    Cok guzel bi Urun firinimi severek kullaniyorum en kisa surede guzel bir Sekilde Elime ulasti.herkese tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 21.04.2018
    dikkatli seçin

    ürün çalışırken ses yapıyor,iç haznesi bir yemek tabağı büyüklüğünde,tek yada iki kişi yaşayanlar için uygun.

  • NI1 aracılığıyla, 03.04.2018
    Harika

    Harika bir urun cok şık teselkurler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Luxell LX-8589 Turuncu Mini Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Luxell LX-8589 Turuncu Mini Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat