Kumtel Casablanca Ko-410Bf Ocak+Dp6-S Davlumbaz Siyah Ankastre Set Yorumları

Kumtel Casablanca Ko-410Bf Ocak+Dp6-S Davlumbaz Siyah Ankastre Set yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 29.04.2020

    gayet kaliteli ürünler.kumtel yetkili servisi özellikle çok çok ilgililer çok hızlı şekilde çözüme ulaştırdılar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2019
    Fiyat performans ürünü.

    Ürün elimize çabuk ve sorunsuzca ulaştı. Horoz Kargo'yu da kutlarım bu arada. Servis montajı ücretsiz yaptı. Zaten yeri de hazırdı. Büyük paralar vermeye gerek yok. İhtiyacı karşılıyor. Bütün markaların kullanım ömürleri neredeyse aynı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2018
    Güzel ürün

    2 gün sonra ürün elime geçti. Ürün gayet güzel çalışıyor. Taşındığımız yerdeki servis montaj bedava yaptı fakat davlumbaz boru ve filtresi için ayrı ücret aldı. 3 senelik filtre yaptırdık toplamda 200 tl fazladan verdik. Tabi filtre ve süresi tercih meselesi. Bunu da göz önünde bulundurabilirsiniz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kumtel Casablanca Ko-410Bf Ocak+Dp6-S Davlumbaz Siyah Ankastre Set kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kumtel Casablanca Ko-410Bf Ocak+Dp6-S Davlumbaz Siyah Ankastre Set yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat