HP DeskJet Ink Advantage 2135 F5S29C Çok Fonksiyonlu Yazıcı Yorumları

HP DeskJet Ink Advantage 2135 F5S29C Çok Fonksiyonlu Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(109 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Ev Ürünü

    Ürünü alalı biraz oldu ve ev için gayet kullanışlı. Ev kullanıcıları için tavsiyemdir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    usb printer kablosu niye yok?

    Ürün 24 saatte geldi.herkes gibi bende yazayım. usb printer kablosu kutudan çıkmadı.alacak olanlar bilsinler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kenarlıksız Yazdırma Özelliği Yok

    ürünü acele ile araştırmadan aldım. ürün fiyatına göre güzel, iş görüyor ama kenarlıksız yazdırma özelliği olmaması bazı belgelerde sorun çıkartıyor. alttan bıraktığı 1.5 cm boşluk yüzünden 2-3 satır eksik çıkıyor. belgeyi ölçeklendirmek gerekiyor. ölçeklendirildiği zaman ise yan ve üstlerden de aynı boşluk oluşuyor ve kötü görünüyor. 3635 modelinde kenarlıksız yazdırma özelliği varmış. kartuşları bozulur bozulmaz onu alacağım. ama kartuşları da sağlama benziyor. şimdiye kadar her iki kartuşu da ayrı ayrı 5-6 defa doldurup çuğunluğu resimlerden oluşan 500'den fazla çıktı aldım. her ne kadar doldurmayı engellemek için içerden %60 oranında küçültüp, ufacık ve 2-3 doldurma sonrası mürekkep tutmayan kalitesiz süngerler koymuş olsalar da yine de işinizi bildiğiniz takdirde sorunsuz bir şekilde defalarca doldurulabiliyorlar.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Yani aldım. İlk izlenimlerim : - Kaliteli baskı alınıyor. - Tarayıcısı da çok kaliteli ve arayüzü kullanışlı. Bu fiyata optimum bir modelmiş gibi görünüyor. İnşallah kartuşlarıda verimli çıkar.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kartuş dolumu yok

    Uzun kullanımdan sonra ilk 2 ay kullandık sonra kullanamıyoruz çünkü kartuşları dolum olmuyor tavsiye etmiyorum eski yorumumu tekzip ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Aşırı kötü. İlk aldığımda biraz düzgün çalıştı daha sonra kısa sürede bozuldu. Kağıdı almıyor bir türlü binbir uğraşla kağıdı almasını sağlıyorum. Sinir bozucu. Zaten kartuş konusuna değinmiyorum bile. Bir süre kullanma hemen donuyor. Gereksiz bir ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 29.11.2019
    Arızalandı faturamı kaybettim

    Ürünü beğendim çok sık işlem yapılmayacaksa rahatça alınabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.08.2019
    Kartuş çabuk bitiyor

    Kartuş bitiminde doldurmak daha külfetli..yazdırırken sorun yaşadım aynı sayfayı bi kaç defa yazdı, bir yıldır kullanmıyorum kartuşu bitince bıraktım.. en iyisi mürekkep yazıcılar..

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2018
    Çabuk bozuluyor

    Samimi bir kullanıcı yorumudur. Bir hafta on gün filan kullanmazsanız hemen silk yazmaya, bir süre sonra da siyahları hiç yazmamaya başlıyor. Bu serinin tamamından uzak durun. Önceki modeli de bende yanı sorunu yapmıştı. Resmen ikisi de çöp oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2018
    Satın aldığın ürünü anlat...

    Ürünle ilgili yorum yapalım. Genelde yapılan yorumlar kargoyla ilgili. Kargo 2 günde geldi yok 3 günde geldi, yok elime çabuk geldi. Önemli olan satın aldığın ürün, onu anlat. Alacak olan arkaşı aydınlat.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.05.2018
    Arayüz kablosu yok ???

    Ürün güzel teslimat iyi fakat kutu içinden arayüz kablosu çıkmadı

  • NI1 aracılığıyla, 09.05.2018

    İlgileri için teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.05.2018
    İki Yıldız

    Ürün 3 saat içinde Aras Kargo'ya verildi. 5 saat sonra da İstanbul'dan yola çıktı ve toplamda 16 saat içinde Denizli transfer merkezine ulaştı. Denizli Transfer merkezinden elimize ulaşması tam 25 saat sürdü. Hepsiburada'ya yakışmadı. .

  • NI1 aracılığıyla, 30.04.2018
    uygun fiyat

    orjinal ürün uygun fiyatla.ev ve kucuk isyerleri icin sorunsuz kullanabiursiniz.1 tane kullaniyordum ayni modeli 2. sini aldim

  • NI1 aracılığıyla, 28.04.2018
    güzel ürün

    açıklamada ara kablosu gönderilmeyecek yazısını gönderilecektir diye okumuşum. kabloyu bi internet cafeden buldum aldım. kartuşlar çok basit bir şekilde yerine oturtuluyor. ilk siyah kartuşun güvenlik bandını sökmüştüm renkliyi unutmuşum. takarken guvenlik bantlarını çıkarmayı unutmayın. kolay kurulum. yazicinin renkleri felan cok guzel

  • NI1 aracılığıyla, 28.04.2018
    HP 2135

    Yazici Super, Sevdim

  • NI1 aracılığıyla, 27.04.2018
    Hp 2135

    Ürün iyi kartuş bakımından uygun fiyat

  • NI1 aracılığıyla, 26.04.2018

    Hızlı gönderi için teşekkürler.bugün kurup ilk kez kullandım,gayet başarılı görünüyor,fiyatı da uygun..Teşekkür ederim, bol kazançlar..

  • NI1 aracılığıyla, 25.04.2018
    Parasına göre fena değil

    iş görürmü görür evet . fakat ağır yazıyor . 1 sayfa exel çıktısını 10 15 sn de çıkartıyor diyebiliriz . komple yazı olduğunu düşünürsek 1 a4 kağıdında 20 saniye de çıkartır tek sorunu bu

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.04.2018
    Ev için ideal bir ürün

    Süper hızlı kargo için teşekkürler. Ürün ev kullanımı için ideal. Fotoğraf çıktısı gayet güzel.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
HP DeskJet Ink Advantage 2135 F5S29C Çok Fonksiyonlu Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. HP DeskJet Ink Advantage 2135 F5S29C Çok Fonksiyonlu Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat