King K-642 850 W 2 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Siyah  Yorumları

King K-642 850 W 2 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Siyah yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 17.10.2019
    7 Gün sonra Bozuldu

    7 günlük süreç sonunda ürün fişe takılıyken ısınmamaya başladı toplamda 3 kez kullanmama ve herhangi bir darbe almamasına rağmen durduk yere bozuldu. amazzon iade sürecinde çok yardımcı oldu soruncusz bir şekilde iade protokolü gerçekleştirildi. Şansınızı denemek yerine biraz fazla verip daha markalaşmış ürünler almanızı tavsiye ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 21.12.2018
    Tek Kişilik İdeal

    Öğrenci veya tek kişi yaşıyorsanız ideal bir tost makinası ekmek olarakda tost ekmeği kullanılabilir standart fırın ekmekleri için kullanımı biraz zor.

  • Amazzon aracılığıyla, 03.11.2018
    Çok güzel

    Ürünün rengi çok güzel ve kaliteli tostu kısa bir sürede yapıyor.amazzona çok teşekkürler piyada en ucuz burada ve çok hızlı kargoya verdiler.

  • NI1 aracılığıyla, 13.07.2018
    ...

    Zamanında geldi ama ıstedıgım renk gelmedı😔

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
King K-642 850 W 2 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. King K-642 850 W 2 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat